Biz evlendik. Seviyoruz birbirimizi evlenmeden önce coğu kez ben onda kaldım her şey oldu. Evlendiğimiz ilk akşam bu gün bizim ilk akşamımız dedim gülerek bir şey mi bıraktık evliliğe ne ilk akşamı bizim için normal bir gün dedi çok kalbim kırıldı sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlk akşamınız falan değil adam gerçeği söylemiş senin böyle söylemen gereksiz olmuş.
Yahu ilk akşam evlendiğimiz de bize ait bir evde baş başa geçirdiğimiz ilk gün bunun cinsellikle ne alakası var
Yahu genelde ilk akşam cinsellik olmuyor mu, nasıl ne alakası var "ilk akşamımız" dediğinde adamın aklına ilk o gelir sonra ötekiler gelir.
Genelde olmıyor artık evlendikten sonra yapanların sayısı evlenmeden önce yapanların çeyreği kadar )
Tamam alakası var işte sen anlamak isteme.
İlk akşamdan nasıl sorun çıkarsak demeye başladınız yani?
NE alaka kavga etmedim ki sarıldım uyudum
Kırılmışsın ya onu diyorum.
Oluyor şaka yaptım be diyor ama ne bilim
Sen de ona ulan bizim her akşamımız ilk akşam gibi deyip şaplak atsaydın 😄
O anda bozuldum bozulunca konuşamam
Haklı adam doğruları söylemiş ama çokta aldırış etme belki farkında olmadan söylemiştir ya da kötü niyetle değil
Ya haklı derken. İlk gece s.. ikişme gecesi gibi mi geliyor bize ait evde baş başa geçirdiğimiz ilk gece
Espiri yapmis olabilir surat tarzi ukalamiydi neydi
Şakacı
Espiri
Her şey normal olmuş onun için belkide espiri yapmıştır tavrı önemli
Aslında meyve tabağı bile hazırladı baba
Bence espiri yapmıştır kötü düşünme
Öyle ama ne bilyim
Ben kuruntu yapma güzel güzel geçinmeye bakın etkinlik yapın birlikte yemek yapın gezin bağı güçlendirin
İşte hatayı yap sonra kalbin kirilsin onu bı geç normal gün ewet kocan haklı
Ne hataası amca
Ben tek başıma yapmadım bu işi
Amca de sen kocana zamanında yap yap gerdek gecesini özel gibi gör ömür boyu o gece aklından çıkmayacak
Djwldjejeı gerdek ne amca sen baya kro felsnsın flwşddjshı köylü müsün
Kızım sen sanırım mal sın madem ewlendigim ilk geceyi yani biz Türklerin gerdek gecesinde özel hisset sonra. kocan sana o lafı söyleyince kalbin kirilsin dewam 1sene sonra boşanırsiniz yaz kafana amcam. soylemisti dersin
Lan sen cahil misin yeni evimizde bize ait bir evde baş başa geçirdiğimiz ilk gece bu tabiki özel olacak cinsellik ne alaka ya şu tipine bak birde bana konuşuyor a. . Kodumun pi. çi
Sen trolsun anlaşıldı mahmut abi senin ya şerefsiz
A git l
Konuş düzelir sıkıntı
Eee adam haklı yapmasaydın ya sendee
O yapmasaydı.
İstemeseydin sende
Öyle bir şey mi var onun nefsi varsa benim yok mu
Evlenmeden olmaz diyemedin mi
Diyemedim benim de nefsim var ve bu çok normaldir
İyii
Bu kadar takilmana gerek yok buna
Konuş onunla
Haklı yapmasaydın
Niye jfksdjdj ayrıca tek başıma yapmadım
Doğru demiş
Nr alaka yani
27 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım kendim gibi birini bulursam ki umudum düsük acıkcası ne yalan söyliyim , o zaman evliligin ilk gecesinin anlamı olur benim için ama her gün ilişkiye girdiğim biriyle evlenseydim evet hiçbir anlamı olmazdı
27 yaşında hiç yapmaman normal değil. Hiç bir kadın tecrübesi olmayan yarım etkek istemez. Kusura bakma ezik gibisin
Siz birlikte oldunuz da ne oldu? Sonra böyle kırdı diyorsun ilk geceden. Kusura bakmada seni de nasılsa her gün ilişkiye girdigim kadın demiş
Cinsellik değerli bir şey. Ben 2 yıl nişanlı kaldım ihtiyaç. Bu
Boşan.