Gizli Üye(25-29)1 yılİnan kolay değil. Dükkana bir müşteri geldi bir davranışı var sanki savaş esiriymişsin de... köle olarak ellerine düşmüşsün gibi bir mauamele yaptılar... İnan dışarda ki insanlar o kadar acımasız ki onların o negatifliği aşırı yansıyor sana ve ailene. Belki böyle boktan bir gün geçirmiştir.
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama sonradan gönül alması gerekmez mi mesaj yazdım uyumuş görmedi bile
Cevap sahibi1 yılNe kadar boktan gün de geçirsem aileme yansıtmazdım ama ister istemez kahkahalar için de kalmıyıcağımdan eminim. Bilmiyorum çok zor. İnsan herşeyi silesi geliyor böyle şeylerde uzaklaşmak herşeyden ama tam tersine daha çok bela çekiyorsun. Sanırım dayanabildiğince gögüs germektir belki de tek çözüm yolu.
Soran1 yılÖyle yapıyorum mecbur
En İyi Cevaplar
Verdiği acıtı anlıyorum erkekler genelde böyle düşüncesiz oluyor. Senin ona ihtiyaç duyduğun anda bir de o vuruyor değil mi?
Bu yüzden bazen erkekler her şeyi hak ediyor diye düşünüyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1 yılMerhaba kusura bakmayın ama eşiniz saçma sapan davranmış. Hem bebeklisiniz. Sizin daha çok ilgiye alakaya anlayışa hoşgörüye ihtiyacınız var. Hatta, tam tersi ( gittiği yer nereyse ) telefonda burdan istediğin sana lazım olan herhangi bi şey varsa alayım deyip sormalı. Benim eşim işteyken bile soruyor.
14 Yorumla
Soran1 yılKendisi gayet üst düzey insanlarla çalışan çok görgülü bir beyfendi ama anlayacağınız üzere dışarıya 🙃 ben burada resmen tek başıma kaldım sağol ya idare ediyosun diyeceğine bu tepki çok üzdü
- 1 yıl
Anlıyorum.
Evet.
Okumuş biri yani şaşırdım şimdi.
Soran1 yılBende öyle kendisi de gayet iyi işlerimiz var ben bebekten dolayı evdeyim sadece işte okumuşa cahile bakmıyor bu durum
- 1 yıl
Doğru.
1 yılÇok bencil bir eşin var anlaşılan birde sana söz hakkı tanımayan sürekli kendisi haklı ve ağzından sevgi sözcüğü çıkmayan umursamaz bir tip
02 Yorumla
Soran1 yılKısacası odun
- 1 yıl
Halk dilinde öyle 😀
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDevam devam böyle adamları seçmeye daha çok ağlarsınız
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef bazen evlenmeden anlamıyorsun melekti bu adamda hala da dışarıya melek 🙃
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde olan seyler bunlar zaman kötü oldu. Normal seyler lüks oldu
01 Yorumla
Soran1 yılDurumumuz iyi bir sıkıntımız yok çok şükür
Gizli Üye(30-35)1 yılAramızda hoş geldin dağ ayısı koca, evrimini kenarda sessizce tamamla.👋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ne biçim muhabbet bir ikincisi benim kocam bana ağzını topla falan dese tokadı yemişti boşanma davasını da açmıştım buda iki
13 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olunca öyle kolay olmuyor o işler
Cevap sahibi1 yıl@Jakabo01 meydan boş derken? İşine bak hadi sen benim yorumuma salça olmayı kes ayrıca benim de çocuğum var
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bunlar nasıl evlilikler yaşlar kaç 14 mü iğrenç muhabbetler ilişkileriniz var
03 Yorumla
Soran1 yılİğrenç olan ne
- 1 yıl
Sana ettiği laflar
Soran1 yılMaalesef
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü amaçla söylemiyorum ama gider bulursunuz öylelerini, Müstehak biraz da size be abla
014 Yorumla
Soran1 yılherkes sevgiliyken nişanlıyken göstermiyor gerçek yüzünü ablası maalesef evlenince anlıyorsun iş işten geçmiş oluyor
Cevap sahibi1 yılO kadar zamanda çözmen gerekirdi, Zarf atıp ortaya çıkarabilirdin gerçek yüzünü, Ondan sonra bizim sevgilisinin kalbini kırmaktan korkanlar bekar kalıyo işte
Soran1 yılYanyana değildik uzaktık, bu evlilik öncesi dönem böyle reklam gibi her şey mükemmel oo süper falan göstermek istemeyen göstermez ilgisi yoktu benim kadar ama maddiyata bağlıyordu hep o zamalawrda anlayamadım işte
Cevap sahibi1 yılAh be abla yakmıșsın başını, Neyse geçmiş olsun, Işte evlilikte hemen çocuk yapmamak biraz da bu yüzden önemli, Ben yeni bi işe bașlayınca bile ortama alışana kadar o işe garanti gözüyle bakmıyorum
Soran1 yılÖyle kesinlikle
Cevap sahibi1 yılBi saklama kabı için ben herhangi bi insanın kalbini bile kırmam ki eşimin kalbini hiç kırmazdım, Bence biz değil onun gibi insanlar hak ediyo mastürbasyon yaparak yaşamayı
Soran1 yılAy gaza getirmeyin valla çocuğumu alır çeker giderim
Cevap sahibi1 yılBen git gitme bişey demem, Karar tamamen senin abla 🤗🙏
Soran1 yılAblası insanın gerçekler yüzüne vuruluyor işte
Cevap sahibi1 yılBenim eşim olacak kadının köpeği olsun saklama kabı falan, Ne demek yav, Ben 1.5 yıllık sevgilimin yanlışlıkla en ufak kalbini kıracam diye ödüm kopuyodu
Cevap sahibi1 yılÖzür dilerim ben de kalbini kırdıysam, Başta da dediğim gibi kötü amaçla seni kırmak amacıyla söylemiyorum kesinlikle, Aksine üzülüyorum senin durumuna 🥺
Cevap sahibi1 yılSadece demek istediğim şu ki, Mutluluğu hak etmeyene verdiğiniz için bu da sizin diyetiniz olabilir 🙏
Soran1 yılSevilmek güzel şey tabi.. umarım bu çizginizden çıkmazsınız teşekkür ederim desteğiniz için
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🤗 🙏 Ben senin yerinde olacam varya ibreti alem için o saklama kabını mahallenin ortasında yakarım, Ayıptır günahtır yav
1 yılSana ettiği laflar çok yanlış tavrını ortaya koy ona yüz verme bebeğiniz olduğu için çalışmıyorsun aseni bana bağımlı sanıyor herhalde
032 Yorumla
Soran1 yılNormalde hiç öyle değil ara ara çıkışları olur ama parasal konu konuşmazdı çok üzdü bu beni
- 1 yıl
Seni anlaması gerekiyor eşin anlayışlı biri mi kırıldığın yeri söylesen seni anlayıp gönlünü almaya çalışabilir mi
Soran1 yılYok hep o haklı
- 1 yıl
Sana nasıl davranıyor genel
Soran1 yılGenel olarak iyi ama çok ani patlıyor mesela sevişme anında bile aniden böyle birleyen sinirleniyo bambaşka bişey o anki durumu düşünmeden
- 1 yıl
Seni pek düşünmüyor anladığım kadarıyla keşke anlayışlı olsaydı peki abla sen sinirli misinbu olayı bir gün ortaya atıp kavga edebilir misin
Soran1 yılİlk zamanlar ederdim şimdi 5 dakikadan fazla uzatamıyorum olan bana oluyor
- 1 yıl
Sana şiddet uygulamıyor dimi
Soran1 yılÇok sinirlenirse bende karşılık verirsem itme kakma oluyor da vurmadı daha ki vursa birlikte olmam bidaha
Soran1 yılBen kendime zarar veriyorum anlaşılmayınca hamileydim duvarı yımruklamıltım elim mosmor olmuştu
- 1 yıl
Kıyamam sana ya hiçbir şey yapmadı mı sonra
Soran1 yılBeni suçladı kendin yaptın diye al bak gördün mü gibi
- 1 yıl
Allah sabır versin ablam
Soran1 yılAmin abla..
- 1 yıl
Ama canını sıkma olur mu ben oturup konuşmanı isterdim ama konuşsan da anlamaz gibi ağladığında ne yapıyor genelde
Soran1 yılAğlatıp ağlama diyen tiplerden. Ağzında sürkeli kendine bak kim olduğuna bak evlisin çocuklusun ona göre davran
- 1 yıl
O zaman ağlatma peki severek mi evlendiniz
Soran1 yılOrtak tanıdıklardan ama evlenene kadar pek bir arada değildik okul iş falan derken aslında anlıyodum ama işte insan mesafeden öyledir falan sanıyo
- 1 yıl
Seni sevdiğini düşünüyor musun
Soran1 yılEvet seviyor hatta benden daha çok ben soğudum çünkü ilk zamanlar ben seviyordum o daha böyle mesafeliydi şimdi tam tersi olduk
Soran1 yılBen ilk zamanlar çok verdim alamamdım sonra durdum ben durunca o vermeye başladı ama denge olmadı
Soran1 yılVerme derken ilişki anlamında değil fedakarlık gibi sevgi gibi
- 1 yıl
Bu kötü olmuş be abla yakın olmaya çalış onun sevdiği şeyler yap umarım o da yapar
- 1 yıl
Anlıyorum çok fedakarlık yaptın ondan bir adım gelmeyince bıraktın
Soran1 yılAbla çok değişik bir durumun içindeyim emin ol benden çok sırnaşan var mı kocasına diye düşünüyorum yani
Soran1 yılEvlendikten sonra bana çok bağlandı ama başı bok olduğu için ben sıkıldım
- 1 yıl
Sende haklısın senin için birşeyler yapıyor mu mutlu olman için
Soran1 yılİlk zamanlar çoo boş geçti abla ben mi abartıyorum bilmiyorum ama temeli boş olunca üstüne ne kadar koyarsan köy tutmuyor sonradan farkına vardı bişeylerin ama o yarası kaldı her zaman
- 1 yıl
Ama geçmişi unutmak gerek önünüze bak çocuğunuz var sizin için daha hayırlısı
Soran1 yılİnşallah abla çok sağol
- 1 yıl
Önemli değil inşallah hep mutlu olursunuz seni anlar öyle davranır
Soran1 yılİnşallah abla
1 yılSen söyleyince ne dedi. Biraz alınganlık yapmış gibisin
010 Yorumla
Soran1 yılYazdığım gibi ben korkma diyince kızdı bağırdı bana laflarına dikkat et ağzını topla dedi
- 1 yıl
Ayıp etmiş sen grip atarsın o da gönlünü alır bi şey olmaz
Soran1 yılTrip artırmaz ki hep o haklıdır kendini haklar bir şekilde
- 1 yıl
Ne zamandır evlisin
Soran1 yıl3 yıl olacak
- 1 yıl
Normal de hep kadınlar haklı olur sizde roller nasıl değişti 😅
Soran1 yılTörpüledi beni sağolsun
- 1 yıl
Baskılanmışsın yakında patlarsın sen
Soran1 yılPatlayınca o da patlıyor bir şekilde üste çıkıyor uzun hikaye teşekkür ederim yine de
- 1 yıl
Rica ederim yazabilirsin
1 yılIyyyy 100 tllik bi kabın lafını eden erkek eziktir suç sende zengin olmayanla evlenirsen böyle olur
00 Yorumla
1 yılAllahim yaaa düşman başına
04 Yorumla
Soran1 yılBenşm başımda 😔
- 1 yıl
Ayyt Allah yardımcın olsun canim yaaaaa😐😐tepki gostrr biraz 🙁🙁
Soran1 yılHep o haklı canım evliliğimizde maalesef
- 1 yıl
🙁Üzücü vallahi billahi yaaa
sen abartmışsin sanki ya
09 Yorumla
Soran1 yılNeyi abartmışım tam olarak
- 1 yıl
aldığın yaptığın herşeyi söylemek zorunda değilsin. adama söyleyince oda sana kendince şakadan takılmış. sonra olay büyümüş. yanj ihtiyacın illaki olacak. ama bunu aldim koca eline baktim yok kırıldım yok bilmem ne buna gerek yok ben evli değilim. . kismetse seneye evlenecem bazen kız arkadaşımda senin gibi aynını yapiyor. yaa sizden para esirgeyen yoksa yaptığınız herşeyi detayına kadar anlatmayin derim yani kadınlar alıngan bu durumlarda bence konu uzatılacak bir durum yok üzülmeyin derim
Soran1 yılNormal muhabbette Çarşıda naptın falan diye sordu öyle söyledim detay vermem amaçlı değildi
Soran1 yılBeni arayıp bir kez bile özledim demeyen adam ben bunu söyleyince çok güzel lafını oturtunca insanın zoruna gidiyor
- 1 yıl
anladım evlilik sor böyle şeyler görünce evlenmekten vazgeçmek istemiyorum herkes mutsuz ya. benim sevdiğim insanla1.5 senem oldu 1 kere bile küsmedik tartıştık kavga ettim ama küsme olmadi haklısın haksızsin demiyorum ama kadınlar çok hassas yaa cidden üzülecek konu degil ya
Soran1 yılEvlilik sevgilillikten çoo farklı emin ol buna aynı ev sabah akşam aynı insan bir zaman sonra başlıyor kavgalar o yüzden uyuşmak çok önemli en ufak bir şüphe varsa içinde güven anlamında değil her anlamda o evlilik yürümez ben nişanlıyken hep alttan aldım sıkıntısını şimdi çekiyorum
- 1 yıl
anladım orasi öyle ama benim ii ergen iliskisi değil ne istediğimi biliyorum.. işte alttan alırsan ilerde sorun büyüyor. benim ablamdada 4 sene olacak evleneli aldığı adam içki içiyordu. simdi geçen geldiler alkolik olduğu icin kavgalar şikayetleri var. iyide sen bu adamı alırken biliyordun madem neden aldin
İnanılmaz.. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran1 yılŞok oldum bir kaç saniye cevap vermedim sonra tekrarladı çok üzüldüm
1 yılBiraz abartmışsıniz ikiniz de
Ufacık mevzu00 Yorumla
1 yılKaba davranmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu nasıl muhabbet lan
16 Yorumla
Soran1 yılKırıcı değil mi?
Cevap sahibi1 yılYani kırıcı da muhabbet Boş zaten boş beleş birşeyden de karının kalbini kırmazsın bu ne
Soran1 yılBirde tepki verince ben suçlu oldum
Cevap sahibi1 yılSessizleş sen de konuşmaya çalışır elbet
Cevap sahibi1 yılSen kendin konuşmaya çalışsan dinlemiyorlar umursamıyorlar çünkü
Soran1 yılÖyle deniyim bakalım
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten biraz kırıcı olmuş yengeç burcu musunuz
024 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılEşiniz başak burcu mu dışarıya iyi evine kötüymüş çünkü
Cevap sahibi1 yılSizde balık mısınız
Soran1 yılDeğiliz canım burçla alakalı değil demek ki
Cevap sahibi1 yılAbla burcunuzu da söylememekte çok ısrarcısın
Soran1 yılAhahahah
Soran1 yılTannırm sjnsba
Cevap sahibi1 yılAbla lütfen söyle eşin boğa burcu mu
Cevap sahibi1 yılAyyyy lütfen mental sağlığın açısından uzak dur lütfennnnnn !!
Soran1 yılBen başak o aslan
Cevap sahibi1 yılYaa :/ bak aşkım başak yengeç uyumu çok güzeldir Başak erkeği yengeç kadınına karşı koyamıyor zaafı resmen ama başak erkeği çok bencil şizofren takıntılı sürekli oluru olmazı kafasında kuran yüksek oranda takıntılı ve huzursuzluk yaratmayı seven erkekler oluyorlar genelide dışarıya çok iyi anlayışlı hoşgörülü evine ailesine çocuklarına anlayışsız kötü oluyorlar. burada sana çok yük binecek senin idare etmen gerekecek ama sen yaparsın bir yengeç kadını olarak başak erkeğini kaldırabilirsin hatta bu erkekleri bir tek yengeç kadınları taşıyabilir bence belki de o yüzden uyumları yüksek. Neyse ben uyarılarımı yaptım hayatım gerisi sende
Soran1 yılAblası bana sormuştun söyledim sjssh
Cevap sahibi1 yılAblacım sen bir başak kadını olarak çok ayrıcalıklı ve kalitelisin bakma orada başak erkeğini kötüledim ama kadınları aynı değil çok asil bir mizaca sahipsiniz siz genelde. Eşinize de gelince size ağzını topla vs demesi gerçekten çok kırıcı bu üslubu hakedecek bişey dememişsiniz ki. Sanırım eşiniz verdiğiniz cevap üzere kırıldığınızı ve duygusallaştığınızı anladı ve buna sinirlendi çünkü aslan erkekleri aşırı duygusallık ve dramatize edilmiş olayları sevmez ve sinirlenebilir bu tarz durumlara. Abla bide onunla kavga etmeye tartışmaya girme bile çünkü kazanan taraf olamazsın o üstün zekasıyla seni sözleriyle tokatlar birde şeye çok sinirlenir onun yaptığı birşeyi küçümseme sakın aşırı moralini bozar bu onun
Soran1 yılÜstün zekalı değilde tilki gibi kurnaz laf cambazı diyelim
Cevap sahibi1 yılOlur diyelim abla dfndmdkd
Soran1 yılÖfkeliyim canım 😄 övgü sözcükleri kullanmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılİnşallah gönlünü alır eşin abla saygısızlık çünkü bu aynı zamanda ve sen sevgisinin gerçekliği kadar saygı da görmek istiyorsundur bence bir başak olarak
Soran1 yılTabii ki en azından birazcık hoşgörü
Cevap sahibi1 yılTakma kafana ama yine de alttan alan sen ol ablacım bi bebiste varmış sonuçta
Soran1 yılÖyle canım mecbur napcam
Evlilik cidden bu mu ua
02 Yorumla
Soran1 yılBana böylesi denk geldi
1 yılBiraz ukalalık var kızma ama
06 Yorumla
Soran1 yılUfacık saklama kabına sanki ben hep arkasından gizli iş çeviriyomyşum gibi bir ima yapması çok mu normal
- 1 yıl
Normal degiltabi benim kredi kartlarının 1 tanesi esimdedir hesap sormam bile
Soran1 yılAldığım saklama kabı psbhç 5 li cam kap 200₺ aldım kendi nakit paramla aldım bu muameleyi gördüm
- 1 yıl
Haksızlık yapmış ayıptır 200 lira için kalp kirilirmi
Soran1 yıl😔
- 1 yıl
Bırak takma kafana
1 yılGeçmiş olsun
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim :(
- 1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
Ayvanoluayvan
00 Yorumla
1 yılHanzo herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılev için almışssın ne alaka yaptıgı ayıp bence
012 Yorumla
Soran1 yılDimi 🥲
Cevap sahibi1 yılkesinlikle düşünceli oluşunu teprik etmeli 🤨
Soran1 yılKendime se alabilirim beğenirim almak isterim alırım üslup çok saçma oldu
Cevap sahibi1 yılbi laf var ne söylediğinin hiç bir önemi yoktur nasıl söylediğin önemlidir diye kesinlikle öyle ne tavırla söylediğin çok önemli yani bide kadınlar hassas bu tarz konularda ince zarif davranmak varken ne gerek var ki gönlünü kırmaya
Soran1 yılVe ayrıyız şu an yani yanyana olsan telafi oluyo mesafe varken telafi de zor
Cevap sahibi1 yıleee bide o boyutu var ayrı yerde bide yalnız başına düşünüp durma olayın var o konuyu aklında mesela kırgınlıgın
Cevap sahibi1 yılkadın dilini anlamak diye kitap yazsam kapağına papatya koyardım sanırım bir kadının hisleri duyguları zarif ve naifliği temsilen 🙂
Soran1 yılSağol abi teşekkürler 🙏
Cevap sahibi1 yılne demek abisi umarım düzeltirsiniz aranızı
Soran1 yılUmarım da niye gizlendin
Cevap sahibi1 yılgizliyim diye rahat yazıyodum sonradan fark ettim gizli değilmişim 🙂 o yüzden gizlendim
Cevap sahibi1 yılgizlenmemelimiydim acaba 🙄
Gizli Üye(36-45)1 yılAyıp etmiş cidden
00 Yorumla
1 yılŞimdi nasilsin
02 Yorumla
Soran1 yılKötü tabii ki uyumuş bir de
- 1 yıl
İyi misin konuşalım mı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri