Sapık damgası yeme ya da terslenme kaygısı diyelim. Neticede daha önce başıma geldi bir kadın var yanındaki arkadaşına sırf sevgili olmak için teklif ettim cinsellik te değil bak sırf arkadaşlık teklif ettim diye kadın üzerime yürüdü benim burada bulunmamamı yoksa beni öldürecekleri konusunda beni tehdit etti adımı da lekeledi ki herkes bana ön yargılı yaklaşıyor. O gün kızlara açılmaktan bile nefret ettim bu yüzden.
Yani bir kız olarak açılma adımını yapmayı tercih etmesem de hislerimi belli ediyorsam adım beklerim geri çekilmesin ve sözünün eri olup sevildiğini anladığı gibi şımarmasın isterim. Onun dışında herhangi bir korkum yok sadece bir tık heyecan olur.
Bu arkadaş nasıl bir travma yaşadıysa Türk kızlarından artık burada her kızın yorumunun altına bu copy paste yorumunu sallıyor maaşallah gram takmamak lazım sevgili hemcinsim sorun yok. 🙋♀️😉 @sierravista
Korkudan ziyade genelde hak etmemesi sorun.. Duygusal olarak yakınlık hissedersin bu sorun değil ama söyledikten sonra neler olabileceği ihtimalini düşünürsen o geri tutar seni.. Bence en güzeli açılmamak.. :D ahsh keyifli günler..
Genelde is arkadaslarimla cikma gibi bir huyum var yakindan taniyip aciliyorum genelde hoslandigim kisiler egolu olmadiklari icin tanimayi seciyorlar😀🌼
Korkum yoktu ama çok heyecanım vardı 1 yıldır platoniktim. Açıldığımda ilk bisey dememişti sonra arkadaşlarına söylemiş onlarda benimle dalga geçmişti 😔 şu an böyle biseye asla cesaret edemem