Kibar olmak ve mesafeli olmak zıt şeyler değil ki. Neden yoksa dedin anlayamadım? Flörtten beklediğim şeye göre tavrım değişir. Öylesine takıldığım biriyse daha eğlenceli davranırım ama ciddi bir şey arıyorsam daha mesafeli durup tanımaya çalışırım karşıdakini.
Evet griyi ve tonlarını biliyorum ama net bir görüş sağlamıyor işte insanı yoran bir renk. Siyahı bile net görebiliyoruz en azından siyah diyoruz ama gri öyle değil. Flörtteki belirsizlik durumu benim yapıma uygun değil ama maalesef onun da doğası bu kesinlik yok denecek kadar az.
@yesilipa İşte ne güzel sizin içiniz gökkuşağı olmuş ben de hala gri diye uğraşıyorum. Bu hayatta geniş perspektiften bakmak lazım odaklanınca yine o noktayı kaçırdım. :D
Cok kibar nazik acayip ilgili olurum ama tabi bunu biraz firsata cevirebiliyolar sagolsunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akışına bırakırım. Tek düze davranış bir süre sonra kısır döngüye neden olur ve insanlar karşılıklı keyif almamaya başlar. Muhabbetine göre şerbet her zaman daha iyi.
@Laxac Yani şu tiple bunları söylüyor olmakta nasıl bir kafa ise artık. Muhtemelen sana tamda hakettiğin şekilde davrandılar ve bu yüzden kuyruk acın var..
Bende geçen birşeyler düşündüğüm kıza acelem vardı çalışıyordum bana mesaj atmış yanlışlıkla kanka dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü kız ne dusunuyor acaba xd