Biz severek ayrıldık, o eşine geri döndü, boşanma aşamasında tanışmıştik. benimki bitmişti. son. anda bana geleceği ilk kez görüşecegimiz o gün eşiyle barismis.
Bana herşeyi itiraf etti kalbim sende de dedi ve bir sene sonra sana söz seni arayacağım, döneceğim, bekler misin dedi.
Beklerim dedin
her şey bir yana özlüyorum, seviyorum, sonumuz olmasa da bir kez kavuşmak görüşmek istiyorum.
Benim halim ortada, o ne yapıyordur erkekler bu durumda nasıl aci ceker, benzerini yaşayan var mı?
Bana herşeyi itiraf etti kalbim sende de dedi ve bir sene sonra sana söz seni arayacağım, döneceğim, bekler misin dedi.
Beklerim dedin
her şey bir yana özlüyorum, seviyorum, sonumuz olmasa da bir kez kavuşmak görüşmek istiyorum.
Benim halim ortada, o ne yapıyordur erkekler bu durumda nasıl aci ceker, benzerini yaşayan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne acı çekmesi bu durumda yedekte biri var ohh der
Ne ilgisi var. siz sevmemissiniz, anlamıyorsunuz o yüzden.
Benim yanlış anladım siz birbirinizi seviyorsunuz ama adam karısına dönüyor
Seni gerçekten sevse karisina niye dönsün
Şunu anlarım tam bosanayim ben bosanana kadar fazla gorusmeyelim dese anlarim
Evet dönüyor, çünkü evlilik hele de çocuk varsa sadece aşkla yürümüyor, ya da bosaninca erkek tazminat vs ödemesi gerekebiliyor. bu kadar diyeyim. ben anlıyorum mesela o yüzden ona bu sebeple kızmadım bile. kalbime gomecegim ama beni sevmesi hala kalbinde olmam bile yeter.
Geçmiş olsun sevgi güzel şey ama değerini bilene
Az kaldı otazminat işini hallediyorlar
Sen sadece online mi konuştun yüz yüze hiç gorusmedinmi?
Evet, sadece beni sevdiği için evliliğini bitirse sonra pişman olması benim için daha kötü, bir kez bile boşan boş ver parayı pulu demedim. demedim beni severken neden geri dönüyorsun, demem.
Gerçek sevgi beklemeyi, özlemeyi, sabretmek iyi bilir
Ya da ben hayatıma aldığım 2. insan olduğu için yani birini sevince gerçek anlamıyla sevdiğim için bu kadar yüceltiyorum sevgiyi
En basit şeyde sevgi bitecekse herkes bu sevginin içini neyle dolduruyor?
Bu bir sene bekleme meselesi dediğiniz mesele zaten, eminim birgün bosanacaklar zaten, şu an başka sebeple deniyorlar tekrar. bunlar beni ilgilendirmiyor ama herkesin karari
Sen bu adamı gerçekte gordunmu konustunmu
En kötüsu tam görüşecegimiz gün karısıyla barıştı, o yüzden o bir sene sonra onunla yüzyüze görüşeceğim. olmazsa olmasın yine.
Sevgiye aç olmak nedir bilirim anlıyorum da seni ancak hiç gerçekte bulusmadigin ve yüz yüze bir konuşma yapmadigin
Birine nasıl guvenirsin güvenden kastım sözüne
Sevgi değil seninkisi sevgi açlığı bence
Çocuk var mı senin veya onun
Sevgi ve sevmek önemli ancak
Sadece bir kişide varmış gibi sanki sizin için sadece o yaratılmış gibi davranmayın
Hem boşa zaman geçer hem yipranirsiniz
Bizim ilişkimiz öyle dışarıdakiler gibi değil, manevi yönleri var. simdi bunu dedim diye anlamayacak çok insan var. istiharesine de yattım, orada gördüm mesela evliyim bosanmadik dedi ama sonra bana geldi. bilmem anlatabilir miyim. sevgi öyle yüzeysel bir şey değil bence
Tam görüşecegin gün karısıyla barıştı
Allah Allah tesaduf
Allah gönlüne göre versin
Açık açık ortada olan bir olay için istihareyemi yattin
Yaraya parmak bastiniz. benim çocuklarım var iki tane
O demeden ben gördüm bu rüyayı. ona söylemedim. kendi itiraf etsin diye bekledim, o da itiraf etti zaten. sadece o varmış gibi değil, onu severken bu kadar kolay vazgeçemiyorum. olmaz biliyorum ama bana bekler misin dedi, ben beklerim ama sen bana döndüğünde bekar olman lazım dedim. bunlar kolay şeyler değil, gerçekten sevmeyen beklemez hemen yarabandi gibi başka aşka yelken açar, maalesef öyle biri olmadım hic
Bak arkadaşım dediğim gibi sevmek sevilmek seninde hakkın ona sözüm yok
Ancak sen adamı gerçekte görmemişsin bile evlenmiş bosanmissin yani tecruben var söz katın doyururmu yani senin deyiminle
Bir kişiyi ya alışveriş yapmadan misafirlikte veya bir yolculukta veyahut aynı evi paylaşmadan taniyamazsin
Seviyorum ölüyorum aşkım gibi sözlerin anlamı hareketlerle uyumlu olmalı
Mesela hiç çiçek gonderdimi
Beni sevdiğini anladığım şeyler yaptı, onu diyorsaniz. ben bir sene bekleyeceğim. o gün bile kararını değiştirse demem ki niye madem bir sene beklettin. sevgi karşılık beklemez her zaman. ve bana göre birinin zoruyla da olmaz. ben kendi anlam yüklediğim şeye bakarım. onun için değil kendim için beklerim.
Neler yaptı mesala merak ettin
Nikahına aldı ötesi yok
Dini nikah mi :)
Ben dini nikah istesem senle engel yokki
Oanevi söz
Manevi söz
Kardeşim yapma mantıklı düşün biraz yaş
En çok insanların dini duyguları ile oynuyorlar
En azından bosanma davasi açsın öyle
Nerede tanıştın? Görüşmeden nasıl dini nikah kiydinnn
O da ben de aynı dini görüşe sahiptik. bir kadın için sevgiye dair en büyük güvence onu nikahına alması değil mi. nikahi sadece beraber olmak için kullansa yanıma geleceği gün önce gelir sonra barıştık demez miydi.. ama benimle olduktan sonra bu iş olmayacak dese daha çok kirilacagimi o da bildiği için yapmadı.
Vekilim oldu öyle uzaktan oldu, onun işi gereği zaten o sıralar gorusemezdik, ülke dışındaydı ki şuanda öyle. yuzyuze gelince tekrar tazelenecekti. Şu an bile bosamadi beni, ama tabiki hem karısı hem benle olamaz, bunu o da bildiği için ayrıldık;belki bu bir sene evliligine verdiği muhlettir. bilmiyorum benim için önemli olan kendi rızasıyla olan şeyler
Anladım
Allah gönlüne göre versin
Ya şimdi yanlış anlama şimdi dinen karisisin diyelim adam hiç gelmese ne olacak bir daha gorusemezseniz
Nikah düşmeyecek nasıl evleneceksin sonra
Sağolun, bekleyip göreceğim.
Ne diyelim hayat senin
Fetvasını açar okuruz bunların çözümü var.
Ben bunlarda değilim. zaten beni arayıp sormayacak olması boşamasi ile eşdeğer gözümde. kaldi ki istesem bulurum onu
Ok dediğim gibi hayat senin
Her şey gönlünce olsun
amannnn janım ne yaparsa yapsın
Ahahaha muhtemelen seks yapar
İstese bana gelip karısıyla öyle barışırdi, ama o kafada olmadığı beni sevdiği için kiymadı, kullanmadı beni olmayacağıni bildiği için
Öyle diyorsan öyledir.
Eşine geri döndüyse yapacak bir şey yok
Safsın cok…
Neden saf olayım, zaten gelecek yok bunun farkındayız. istese gelir beni kullanır öyle dönerdi eşine. ya da söylemezdi benle de devam ederdi. en basiti hiç duygusu olmasa bekle demezdi. bazen insanlar birbirlerini gerçekten seviyor ama evlilik denen müessese aşkla yürümüyor
Safsın bacı
Keyifli
Ayrıldığın kadına yazık oluyor demekki
Bilemem belki onunkide keyifli geciyodur ben gamsiz biriyim pek takmam