İlişki bitti ise neden böyle?

Arkadaşlar sıkmadan anlatıcam, bayan arkadaşların yorumları önemli.

Sevginin ve ciddiyetin olduğu çok güzel bir ilişkim vardı, bir tartışma oldu ve tartışmada kırgınlıklar oldu. Sevgim ağır bastı ben kırgınları kalbimde kapadım ama o kapayamadı.

İlişkide yaşadıkça farklılıklarımız ortaya çıktı ki bu çok normal, bende kıyafet konusunda bazen benim onayım alınmasını istedim.( bazı ortamlar ya da kişiler olunca ben mini ya da çok dekolte olmasını asla istemem) hayır istediğimi giyerim ben nasıl nerde ne giyerim diyerek cevap verdi ki daha ince kıyafetine hiç karışmazken sen beni kıskanmıyorsun demişti.

En son ben anlaşmazlıklarda birlikte danışmana gidelim ortak noktaları bulalım dediğimde ben buyum böyleyim, 2 ay boyunca çok işim var bırlıkte gıdemeyiz psikoloğa sen git dedi.

En son tamam ayrılalım dedik ikimizde hatta o açtı konuyu bende ısrar etmedim anlaşmazlık hat safhada. Haber kökenli bir sosyal medyada hala benim ona yolladığım çiçeğn resmi duruyor ve başka haber paylaşmıyor... Watsaptan engelledi beni ama geçen bana sms attı, benim sevdiğim bir içeçeği nerden aldıgımı sordu, bende kısa net cevap verdim arkadsına teşekkür için sms attı.

Buyrun arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evet , ilk basladik 3 ay falan ( büyük bir tartışma olana kadar) benim dediklerimi cok dikkate alirdi. Saçını kahkul begendim cok dedim resmen bakınca saclar haftaya kahkul kesildi. Eller french harika dedim hemen benim istediğim gibi odu. Kilo vardi ve cok yakıyordu. Dedimki sorun etme , bu kullandığın bir ilaç ile alakali, ayni şey bana da olabilirdi. Spora başladı 13 kilo verdi 7 ayda...
İlişki bitti ise neden böyle?