Arabamı kullansın diye verdiğim eski sevgilim nasıl olduysa lastiğine çivi batırıp, araba lastik basınç uyarısı verince de 'Amann bişi yoktur diyip' benim tüm 'bir bakalım hava basalım' ısrarlarıma rağmen benim kuruntu yaptığımı düşünmüş ve ' Asya böyle uyarılar beriyo bazen araçlar kapatırız bişi yok şastikler sağlam' demişti. Sonraki gün ne mi oldu? Şehir içi ışıklarda arkamda bekleyen aracın sürücüsü yanıma gelip 'abla lastik inmiş' dedi. O an içimden eski sevgilime küfür ede ede lastikçinin yolunu tutmuştum. Üstelim cebimden ödemiştim. Kendisi teklif bile etmemişti. Bu kişi borçları olan ve hiç bir birikimi olmayan biriydi. Tekmeyi bastım.
Kendi arabam bir aydır ağır bakımda ya. Muayenesi geliyor diye ağır bakıma geldi binmiyorum. Zaten şoförüm. Günde 700-800 km araba sürüyorum. Sende lastikler yüzünden erkek düşmanı oldun ayıp size🥺🥺
İhanet ateşi su ile söner mi diye yazmışsın belki de bu ateş yok olmadığı için kimseye güvenmiyorum inanmıyorum Evet ihanet eden biri erkek gibi gözüksede karşısında benim en yakın arkadaşım dediğim kişi vardı. Sevmemiş olabilir ayrılmak istiyor olabilir ama her şeyin bir usulü vardır. En kötüsü yanlış biçimde ayrılmak çünkü karakterlerini ortaya koydular.
Son ilişkim olmadı. Daha önce hiçkimse ile duygusal ya da fiziksel bir birliktelik yaşamadım. Sevgilim olmadı, nasipte ne vardır bilinmez ama ilk sevgilim ile evlenmek isterim. O yüzden ilişkimin bitmesi gibi bir durum olsun da istemem. Beni duygusal açıdan yorar çünkü.
Ciddi ciddi söylüyorum. Hani burada sorulan sevgiliniz size karşı nasıl olsun sorusuna verilen cevapları x10000 ile çarp. Ve neden ayrıldık biliyor musun Survivor yüzünden. Aptal bir yarışmacıya ikinci oyu atlamadim diye kavga çıkardı. Ve benden bir daha hiç bir şey isteme dedi. Ben de napiyorum ben burada dedim ilişkiyi bitirdim.
Çok kabaydı , yalancı di ve uzaktı ve Amerikalılardan nefret ediyorum hem işini sevmedim hem çok genç tim ve ben kendimi dokundurtmam (sevişmem) knk la Qatar kıydı herhalde aldattığını da bulduk kumpaz kurup... şöyle deyim o çabaladı alamya ben sadece konuşmayı onayladım fakat onun sözleri nedeniyle kavga etik ve söylemedi kelime kalmadı zaten ben sevmedim kandıran mis bir şey olandan bana suratını vurdum yalanını. Arkadaşlar saygı yoksan atın onu çöpe
Ayy her yerde sen öyle değişik sorular soruyorsun ki.. nerden buluyorsun ya özel olarak gün içinde düşünüyor musun? Bana da fikir ya😃 son ilişkim sıkıldım ayrıldım o beni sıkboğaz etti yani suçum yok
Köyde yaşıyorum diye ve bakımlı birini aradığı içinmiş. Abi bahaneye bakar mısın? Yeterince kendime özen gösteren ve köyde yaşadığım içinse mutlu olan biriyim.
Aldatıldım kardeşim. hemde bir kişi ile değil sayısını bilmediğim bir sürü kadın ile... Zaten en ağırı da bir değil birden fazla kişi ile aldatılmak değil midir?
O kadınlardan önce biri bana ulaştı mesajları attı sonra yaklaşık bir kaç kadına daha kendi çabalarım ile ulaştım. Olayın içinde çok başka şeyler varda kendisi bu sitede. Bir olsa insanın o kadar canını yakmaz da bir sürü olunca hele de çorap söküğü gibi. İnsan bir affalıyor. Öyle işte.
Ben başka şehire geldim, ikimiz de değiştik biraz ve ben soğudum ondan. Bu kadar aslında olduğum şehire geldi ayrılmamak için ama bir kere soğuyunca aynı sıcaklık hissedilmez bende. 11 aylık ilişki bitti. Daha sağlıklıydı.
Arada seviyormusta sürekli deilmiste cirkinmişimde en baştan beğenmemiş ama nedense birden bire en başta çok istiyordum aslında iyidik sonra ben senden uzaklaştım kötü olduk demeler bir umut her şey yalan değildi desem devam mı edeceksin saçma canım biri narsist psk bozuj
Aynen bir insan birine çirkin der mi.. sonra bunu dediği halde bana diyor sen bana durmadan yazıyorsun saplantılisin ama aynı zamanda beş altı kez devam edelim diyor sizce psk nasil bunun
Annem aramıza girdi. Başta istiyordu, sonra durumu insanlara farklı izah etmeye ve önümüze engeller koymaya başladı. Uzamaması için bitirmek zorunda kaldık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İhanet... Benimle sevgiliyken sozlendi🥲 iki seneyi geçti olalı