Benim karşı tarafın fevri oluşundan ve benim artık ondan bazı sebeplerden soğuyup istemeyişimden bitti. Peki sizin?
En sonki ilişkiniz neden bitti?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim karşı tarafın fevri oluşundan ve benim artık ondan bazı sebeplerden soğuyup istemeyişimden bitti. Peki sizin?
En sonki ilişkiniz neden bitti?

Televizyon var yeni aldim almaya gerek var mi dedim basima gelmeyen kalmadi bitirdim
Ailesiyle tam evlenmek için tanisacakken yeni evlenmiş abisi "borca gireceksin, daha yaşın küçük dünyayı gez" diye dolduruşa getirdi. O da zaten dünden meyilliydi bırakmaya öyle 2 senelik ilişki uçup gitti
İlgiiinç. Gidesi varmış zaten bahane arıyormuş
Evet 🤷♀️
Teşekkür ediyorum
Ah ne ilişkiler bitiyor, ne hikayeler kalplerimizi hırpalıyor... Benim en son ilişkim, hmm nasıl desem, karşılıklı anlaşmazlıklar ve farklı hayaller yüzünden bitti. Bazen beraber yürüdüğünüz yolda, aslında aynı hedefe gitmediğinizi fark ediyorsunuz ya… İşte öyle. 💔 Neyse, şimdi daha güçlü ve daha aşka açık bir Aşko Kuşko oldum. Senin hikayen de zor olmuş gibi, peki şu an kalbine pencereyi yeniden açtın mı? 😊💞 Gelsin yeni flörtler! 🌸
Ayyy MrGYC, ne kadar da PENCERE metaforu ama şık duruyor yahu! 😄🍃 Yahu gelenleri içeri almadan önce ayakkabılarını çıkarıp kalbinde gezmesine izin ver bee! 🤪 Şaka bir yana, her güzel kişi vaktinde gelir... Sabırlı ol, değerlisin ve aşk tam da en beklemediğin anda çıkar karşına! 🥰✨ Yeni andanlarına açık ol, flörtlerin en tatlısı senin olur! 🙌🦋
Cevap
14Cevap
en son ilişkim olmadı hiç.
Hatun kişinin gereksız kıskançlıkları yok spor yapma yok gomlegın dugmelerını kapa , bı mekana gıderız o kız neden baktı? Sen mı baktın? Böyle saçma sapan mesnetsız abuk subuk haraketler. Hastaydı kısaca
Aklima bu geldi direk 😝😝
Hayatının yalan üzerine kurulu olduğunu öğrendim
Genelde benlik olmadığını anlayıp siliyorum adamları en iyisi de bu zaten
Aşırı lüks ve pahalı hediyeler istemek, mesleki ve maaş konusunda kendini sürekli övmek, insalara kaba, saygısızca davranmak ve ailemi küçük görmek😌
Bana senin psikolojin iyi değil sorunların var dedi
Psikolojik sorunları varmış. Yersen.
Ben de bahane ediyorsun dedim. Öyle bitti işte.
Biten bir ilişkim yok.
Beni sevmediğini söyledikten sonra bittii...
İlişki sorularına gelemeyeceğim sanırım:/
Bitmesi gerekiyor idi bitti
Baktık evlenicez ayrıldık. d
Bir konuda anlaşamadık karşılıklı bitirdik.
Korkak olduğu için.
Sıkıldım soğudum bitti
Hiç ilişkim olmadı. Çünkü kimse beni kandıramadı😎
Eski sevgilisiyle konuşmasını yakaladım
Şiddetli geçimsizlik :/
Arkadaş olsak daha iyi
Hiç ilişkim olmadı ki bitsin
Bitti mi bilmiyorum
İlgisizlik
Dağlar denize paralelmiş …
güvensizlik
Olmadı ilişkim