Alişverişe gidiyorsunuz Ailecek diyelim veya Sevgilinizle yanlız , ancak olur olmadık herşeyi istiyorlar müdahale eder misiniz? Yoksa sesiniz çikmaz mı? Bayanlaar istediğiniz herşeyin alınması konusunda karşı tarafı zorlarmısınız? Samimi cevaplar gelsin bakalim (:
Sagt mir , wer macht Para? sagt mir , sagt mir , wer macht Paraaa? 🎶🎶🎶
Kadınların bencil olmasından kaynaklı bir durum düğün, nişan, ev eşyası, takılan bileziklerin hepsi yarı yarıya ödense böyle bir şey olmaz ama kızlar ve kızların aileleri bencil olduğu için erkek tarafına acımadan yükleniyorlar ya gelinin kuaför masraflarına kadar damat ödüyor böyle saçmalık olur mu
örf ve adetlerim yoktur.. ihtiyaçlar gereği bir şeyler alınır konu ne olursa olsun.. her şey istenmez gereğince istenir. Daha çok örf ve adetlere göre değil de keyif alınacak şeylere para harcanmalı bence.. örnek ben: düğün yapacağım parayla sade bir nikah yapmayı planlıyorum ve o parayla da dünya turu planlıyorum.
Gerçekten yeni evlenen çiftler bu dönemde çok garipler. Bütçelerini asan devasa borçlar altına giriyorlar. Sırf millete ve başkalarına gösteriş yapmak adına bu kadar kendilerini zora sokmanın nasıl bir mantığı var anlamıyorum.
İmkanım varsa ses çıkarmam. Evleneceğim kişinin gönlü olsun isterim. Ancak imkanım olmayan bir şeyi istiyorsa bunu güzelce anlatırım. Israr ediyorsa da tavrımı koyarım. Ben nasıl anlayışlı oluyorsam o da anlayışlı olmalı.
Bir kez evleneceğiz imkanlar dahilinde gönlü olsun isterim. Ama imkanların ötesinde istekler varsa, bir istekler kendi isteğinden ziyade anne baba abi vs yani ailesinin istekleriyse gerekeni söyler ve yapar tepkimi koyarım. O kadar da değil.
Nişan alışverişi gelin hanıma hakaret bence kiyafet ayakkabı. İç çamaşırı falan alınıyor bildigim kadarıyla. Sanki gelin hanım annesinin evinde çıplak geziyor çamaşırı yok gibi. Hemen bı alışveriş modları çok saçma bence
Ben çok bir şey istemem illa olsun diye de diretmem bu yüzden de kesin kıymetim olmaz😂 Bak her şeyin en iyisini isteyenlere nasıl el üstünde tutuluyorlar..😂
Ben cok sacma buluyorum sandıklar kutular. Ne gerek var sanki evde hic biri yok. Simdiki aklim olsa düğünde yapmazdim. Zaten ben istemedim kayinvaldem ve annem istedi de oldu. Millet ne der yoksa