Aşk İlişkileri 3 gun once taniştigim çocuk gidersen intihar ederim diyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya cidden bağlanmiş durumda sadece yaralarimiz ayniydi ve ona iistemedigimigimi soyledim yardim edin Güncellemeler+1 yıl Güncell 3 gun once taniştigim çocuk gidersen intihar ederim diyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Etsin ya her giden için intihar edecek bir beyni varsa zaten etsin, illa acındıracaklar kendilerini. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamiyor acindirdigini Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bende bununla karşılaştım sanalda ya benim olursun ya intihar ederim ben cevap vermedim engelledim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bende oyle yapcam Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İntihar ederse etsin o işler öyle kolay değil totosu yemez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim başim belaya girmezmi sadece istemedim onu Yorumla NTkaya +1 yıl Ne belası ablacım adam belli ki ruh hastası seninle ne alakası var Yorumla Soran +1 yıl Ya ne bilim polis gelse baksa en son benle konuşmud jdndjxn Yorumla NTkaya +1 yıl Fazla film izliyorsun herhalde yapma böyle şeyler ahahsjsjdjs Yorumla Soran +1 yıl Film izlemekten degilde hep her şeyin en kotusunu duşunuyorum Yorumla
Svgx02 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yalancılık bu inanma o bağlanma faslı böyle kolay oluyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cidden bu kadar hizli baglaniyorlsrmo Yorumla Svgx02 +1 yıl yalan söylüyor 3 gün diyorsun bunlar böyle insanlar yalanına inanacak kadar saf olma uğraşma da şununla Yorumla Soran +1 yıl Ya ben onu sevmiyorumda cidden bişi olursa bir şeylerle ugraşmak istemiyorum Yorumla Svgx02 +1 yıl emin ol olmaz buna bi şey sal gitsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam teßekkur ederim Yorumla Svgx02 +1 yıl rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalan konusuyo. Psikopat belli. Asla muhatap olma kendindne uzak tut 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyoki video atacam sen gitmezsen bana bir şey olmaz falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kes irtibati gec.. zaman bile tanima Yorumla
bahar051996 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl yalan intihar felan etmez ama bu kisiyi hemen hayatindan cikar. 3 günde böyle piskopatlik yapan 3 sene sonra ne yapar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dedim zaten ona sen şimdi biyleysen Yorumla
xll0606 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl etmezsen ben öldürecem de :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha manyak Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Blöftür bu kadar çabuk mu intihar ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senle alakasi yok her şey kotu gidiyo falan cart curt Yorumla SormaktanBıktım +1 yıl E tamam öl deÖlemez o kadar kolay değil Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Ederse etsin mkk çok ta umrumda de 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Başim belaya girmiycekse naparsa yapsin Yorumla Tskkomando +1 yıl Basın neden belaya girsin bu nasıl bir psikoloji yav bas heryerden engeli ulaşma umudunu kaybettsun Yorumla Soran +1 yıl Kendi sildi muhtemelen tekrr ekleyecegimi duşunuyor djndd Yorumla Tskkomando +1 yıl Sacma ergen işleri ve ilgisizlikten oluyor Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir Yorumla Tskkomando +1 yıl Aklıma bike getirme Yorumla Soran +1 yıl Tamam o zaman teşekkür ederim Yorumla Tskkomando +1 yıl Rica ederim Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. İletişimi direkt kopart.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kopardim o sildi zaten zarar vermiycegime soz vermiyorum diyefek ama gitti Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. ajitasyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarim oyledir benim sinavim var bunla mi ugrascam Yorumla ahhbukizlar +1 yıl duyma görme. sınavına odaklan Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla ahhbukizlar +1 yıl rica Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanmissin sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl :((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama senin basin belaya girmez senlik bisey yok o kendi yapiyo sonjucta korkma yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana biseu olmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkur ederim sonuçta tek yaptigim şey istememek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya senlik bisey yok ya kendine eder umrnda olmasin bnce😅 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂yalan ya uff aptl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başrol kiz ben olmasam benfe yalan derdim başima geldigi için bilmiom djdmd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂asko onun gibi ezik erkek cok. tek basrol sen olmadin yanı. bi halt yapamaz gercekten intihar edecegine inaniyo musun bu malin Yorumla Soran +1 yıl Ya tek başrol ben olmamla ne alakasi var başkadinda brnde gordum ama bu konuda benim hayatimda başima geldi anlaminda kullandim bi tanr dengesizden sonra herkesten her şey beklemeye başladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Etsin ya her giden için intihar edecek bir beyni varsa zaten etsin, illa acındıracaklar kendilerini.
Anlamiyor acindirdigini
Bende bununla karşılaştım sanalda ya benim olursun ya intihar ederim ben cevap vermedim engelledim
Tamam bende oyle yapcam
İntihar ederse etsin o işler öyle kolay değil totosu yemez
Benim başim belaya girmezmi sadece istemedim onu
Ne belası ablacım adam belli ki ruh hastası seninle ne alakası var
Ya ne bilim polis gelse baksa en son benle konuşmud jdndjxn
Fazla film izliyorsun herhalde yapma böyle şeyler ahahsjsjdjs
Film izlemekten degilde hep her şeyin en kotusunu duşunuyorum
yalancılık bu inanma o bağlanma faslı böyle kolay oluyor
Cidden bu kadar hizli baglaniyorlsrmo
yalan söylüyor 3 gün diyorsun bunlar böyle insanlar yalanına inanacak kadar saf olma uğraşma da şununla
Ya ben onu sevmiyorumda cidden bişi olursa bir şeylerle ugraşmak istemiyorum
emin ol olmaz buna bi şey sal gitsin
Tamam teßekkur ederim
rica ederim
Yalan konusuyo. Psikopat belli. Asla muhatap olma kendindne uzak tut
Diyoki video atacam sen gitmezsen bana bir şey olmaz falan
Ya kes irtibati gec.. zaman bile tanima
yalan intihar felan etmez ama bu kisiyi hemen hayatindan cikar. 3 günde böyle piskopatlik yapan 3 sene sonra ne yapar
Dedim zaten ona sen şimdi biyleysen
etmezsen ben öldürecem de :D
Hahaha manyak
Blöftür
bu kadar çabuk mu intihar ediyor
Senle alakasi yok her şey kotu gidiyo falan cart curt
E tamam öl de
Ölemez o kadar kolay değil
Ederse etsin mkk çok ta umrumda de
Başim belaya girmiycekse naparsa yapsin
Basın neden belaya girsin bu nasıl bir psikoloji yav bas heryerden engeli ulaşma umudunu kaybettsun
Kendi sildi muhtemelen tekrr ekleyecegimi duşunuyor djndd
Sacma ergen işleri ve ilgisizlikten oluyor
İnşallah oyledir
Aklıma bike getirme
Tamam o zaman teşekkür ederim
Rica ederim
Hahaha ya saçmalama sal gitsin.
İletişimi direkt kopart..
Kopardim o sildi zaten zarar vermiycegime soz vermiyorum diyefek ama gitti
ajitasyon
Umarim oyledir benim sinavim var bunla mi ugrascam
duyma görme. sınavına odaklan
teşekkür ederim
rica
Yanmissin sen
:(((
Ama senin basin belaya girmez senlik bisey yok o kendi yapiyo sonjucta korkma yani
Sana biseu olmaz
Teşekkur ederim sonuçta tek yaptigim şey istememek
Ya senlik bisey yok ya kendine eder umrnda olmasin bnce😅
Tamam teşekkür ederim
😂yalan ya uff aptl
Başrol kiz ben olmasam benfe yalan derdim başima geldigi için bilmiom djdmd
😂asko onun gibi ezik erkek cok. tek basrol sen olmadin yanı. bi halt yapamaz gercekten intihar edecegine inaniyo musun bu malin
Ya tek başrol ben olmamla ne alakasi var başkadinda brnde gordum ama bu konuda benim hayatimda başima geldi anlaminda kullandim bi tanr dengesizden sonra herkesten her şey beklemeye başladim