İnsanoğlu neden bu kadar nankör bunları mı hallettim ben? 😢😢😢😢😢😢?

1 haftadır hastanede yattım arkadaşlar zatürreden dolayı nişanlım geldi bekledi hep tamam Allah razı olsun dün doktor taburcu etti henüz kendimi iyi hissetmiyorum evde dinlenme verdi eve geldim telefonla arayıp uzun zamandır kavga etmiyoruz seninle biraz kavga edelim ben yüzüğü kaybettim dedi bulamıyorum dedi yüzük konusu benim en ama en hassa olduğum konu birşeyler kolay alınmıyor daha öncede kaybetti ama bulmuştu şimdi tamamen kayıp bende daha şimdiden sorumlulukların yok dedim geçen ay telefon faturasını ödemeyi unutmuş hattı kapanmıştı elektriğini ödemediği için elektrikleri gitmişti ilerde ne olucak dedim evlenince de suyumuzu elektriklerimizi kesinler dedim daha yüzüğüne sahip çıkaramayan eşine ailesine nasıl sahip çıksın dedim yok ayrılalım demeye getirdi konuyu benim bu tavırlarımdan bıkmış kaç gündür ailem başımda ağlıyor üzülüyor hastene köşelerinde gelmiş ailen herşeye karışıyor nişanlıyız ama rahat vermiyorlar bize habire seni arayıp çağırıyorlar benimle bir yere fazla göndermiyorlar ben rahat bi insanım niye nişanlandık diye üzerinden kaç ay geçen konuları açtı geldi hastaneden taburcu olduğum gün çok üzdü sinir etti dün beni bende dün fake bir hesabım vardı erkek adına açmıştım yıllar önce ama ben yönetiyordum ordan yazdım kendime geçmiş olsun diye nişanlımda gördü sen nasıl çocuğa cevap yazarsın bittin artık benim için yoksun hayatımda istemiyorum dedi her yerden çıkardı bu kadar kolaymış yani 4 yılı çöpe atmak o hasta halimle bir de bunlara üzüldüm sıkıldım akşam
İnsanoğlu neden bu kadar nankör bunları mı hallettim ben? 😢😢😢😢😢😢?