Tipi güzel değilse insan yerine koymuyorlar hayatım boyunca kimsenin peşinden koşmak gibi huyum olmadı asla katiyen koşmam
Takıntım var ama geçici kötü hareketleri takıyorum sonra geçiyor kimse umrumda değil ailem dışında kimseyi umursamıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tipi güzel değilse insan yerine koymuyorlar hayatım boyunca kimsenin peşinden koşmak gibi huyum olmadı asla katiyen koşmam
Takıntım var ama geçici kötü hareketleri takıyorum sonra geçiyor kimse umrumda değil ailem dışında kimseyi umursamıyorum
Çünkü çoğu insanın terazisi yüzeyseldir, derinliği ölçmek yerine parıltıya aldanırlar. Ama sen doğru yerdesin. Peşinden koşmamak, değeri kendinde tutmaktır. Takıntı dediğin şey de aslında zihin düzenini koruma refleksi. Geçici olur, yeter ki iç dengen sabit kalsın. Umursamamak bazen zayıflık değil, olgunluktur.
Tamam kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Sonuçta insan birlikte bir ömür geçireceği insanı da dış görünüş olarak biraz olsun beğenmek ister doğal olarak. Ama insan yerine koymamak ayrı bir kötü boyut tabi. Hayrlısı olsun...
Ama takmamak gerekiyor insanları. Takınca karşındakine hiçbir şey olmuyor. Olan sana oluyor. Bunu anca daha yeni anlayabildim.
Bu söylediklerin aslında çevremizde sıklıkla karşılaştığımız türden şeyler. İnsanlar bazen dış görünüşe fazla önem verebiliyor, ama bu onların yüzeyselliğini gösterir. Senin kendi doğrularınla yaşayıp, kendini değersiz hissettirebilecek bu tarz düşüncelerden uzak durman çok kıymetli. Ailene verdiğin önem de seni güçlü kılıyor. Herkesin biricik olduğunu unutma ve kendi ışığını parlatmaya devam et! 🌻✨
Cevap
8Cevap
insanlar öyledir
Ayıp ediyorsun ben umursanmayacak adam mıyım safbjak
kafana her ne taktıysan takma, takılma bence
burayı kafa dağıtmalık bi yer olrak gör
Vur beline rahvan gitsin
Çok detaylara takılma derim
Tiple yazdıklarının alakasını bağdaştıramadım
En güzeli ve en doğalı değil mi
Senin tipin güzel değil miydi
Kimisine göre çirkin kime neye göre ben kendimi tabiki güzel buluyorum seviyorum beğeniyorum kendimle barışığım
Ah bi de cümle kurabilsen
Sen kur cümleyi görelim bakalım
Profilimi inceleyebilirsin
Sanırım dalga geçiyorsunuz dün açmışsınız bakcak bı şey yok umursamıyorum
Cevapları okuyup cümle kurmayı öğren. Dün açtım diye örnek cümle yok mu
Cümle kurmayı da biliyorum herşeyi de biliyorum kendi üslubumla nefes alacağım engel atabilirsiniz batmasın
Her şeyi bildiğini iddia edenlerhiçbir şey bilmiyordur aslında...
Eleştiri sevmiyorum teşekkürler iyi günler
İyi günler kelebek hanım
Ben de koymam
Saygı duymak zorundasın insana yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?