Ne zaman kendimi sıkıntılı bir durumun içerisinde bulsam en yakın arkadaşlarım dediğim insanların daha fazla dinlememek için sabırsız bir ses tonuyla “boşver ya bu da geçer” demesinden öteye gitmeyen bir yalnızlık yaşadığımı farkettim. Ki ben yeri geldiğinde tek bir arkadaşımın iyi hissetmesi için saatlerimi veriyordum, bu durum böyle devam etmesin diye artık çok da kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum. Herkesin hayatında kötüye giden şeyler olabilir ama siz siz olun kimseye onu umursamadığınız hissini yaşatmayın. Artık arkadaşlık kavramına da çok inanmamaya başladım zaten.
Sorum şu ki bu hissi yaşayan sadece ben miyim, yoksa hepimiz aynı akvaryumda yüzen balıklar mıyız sadece?
Sorum şu ki bu hissi yaşayan sadece ben miyim, yoksa hepimiz aynı akvaryumda yüzen balıklar mıyız sadece?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabii ki bu hissi yaşayan bir sen değilsin günümüzde arkadaşlık kavramı ya hiç olmuyor ya da 1-2 kişiden öteye gidemiyor diğerleri ise arkadaş kelimesini doldurmak için hayatımızda yer edinmek durumunda kalıyorlar.. bak sende doğruyu görmüşsün sonunda. Seni dinlemeyen , seni önemsemeyen insanlara çeneni yormayacaksın asla. Yeminle bak buraya de ki derdimi dinleyecek biri var mı , hemen bulursun.. arkadaşın olmamız bile gerekmez , misal şu cümleleri de arkadaşın olarak yazmıyorum ama senin sorunu önemsedim ve derdini anlayarak okudum bu bile bence her şeyi anlatıyor.
Çok teşekkür ediyorum, eğer onlar gibi olsaydım gerçekten bu zoruma gitmezdi ama ne zaman mental olarak düşsem bir kaldıranım olmadı buna aylarca dinlediğim, derdine çözüm aradığım insanlar da dahil, hatta onu da geçtim neyin var bile zor dediler, dinlemek zor geldi. Bu sebeple ben mi yanlış yapıyorum diye kendimi çok sorguladım, arkadaşlık hikayeleri dizilerden öteye gitmiyor sanırım.
Rica ederim , ya diyorum ya insan zamanla neyin ne olduğunu anlıyor benimde böyle bir arkadaşım vardı her şeyini önemserdim ama o bana gelince öyle davranmazdı sonrasında bıraktım evlendi gitti yine ayda bir kere de olsa konuşuyorduk , deprem zamanı mesela deprem bölgesinde oturdukları için sabahın köründe hemen aramıştım nasılsın iyi misiniz diye ama ona rağmen sonrasında ondan pek geri dönüş alamamıştım. Sonra bundan 1 ay önce aradım ne geri döndü ne mesaj attı dönemedim diye.. sonrasında tekrar bir kere daha aradım yine aynı en son işte geçen gün aradı beni bu sefer de ben açmadım umrumda olmadı. Kusura bakmasın ama insan yerine koymazsa bende kimseyi insan yerine koymam. Hani telefonuma geri dönmedin demi bari mesaj at ama ne hikmetse instagramdan hikaye paylaşıyordu.. günlerce ya insan bir geri döneyim aramış bu kız demez mi… neyse anlayacağın gerçek arkadaş dediğin böyle yapmaz.. derdini de dinler , yorumunu da yapar tabii ki hepimizin kendince sorunları olabilir ama en azından umursadığını gösterirsin arkadaşınla birlikte üzülürsün yani ne bilim..
Aynen öyle sanırım zor geliyor. Bir de bununla uğraşmayayım diyorlar. Geçen zamana üzülüyorum sadece, o kadar emeği başka bir şeye versem o işin uzmanı olurdum ya da yeni bir zanaatım olurdu muhtemelen. Anlattıklarının çok benzerini yaşadım ve son 3 aramamı oyununa ara vermemek için “işim çıktı” diyerek sonlandıran sözde en yakın arkadaşıma da bana bu şekilde davrandığını ancak aptal olmadığımı aylardır tek iletişimimizin benim aradığım zamanlar olduğunu ve oyundan kafasını kaldıramadığı için o kadar bile önemsemediğini söyledim ve hiçbir tepki veremedi. Tekrar altını çiziyorum sözde en yakın arkadaşım. Her şeyi yapacak zamanları var ama arkadaşlıklarını sürdürecek zamanları yok. Hiç böyle bir insan olamadım. Evlenenler zaten eskisi gibi olamıyor bir de nedense iyi bir iş bulduktan sonra iletişimi kesiyorlar, neyse…
Ayrıca hem yazdıkların için, hem benimle empati kurduğun ve kendinden örnek verdiğin için, hem de ayırdığın zaman için ayrı ayrı teşekkür ederim. Birinin beni anlamasına ihtiyacım vardı çok teşekkürler gerçekten.