1 senedir sevgiliydik her şeyi beraber yaşadık ilklerimizi yaşattık birbirimize her anlamda ayrıldık ve arkadaşım dediği kızla sevgili oldu kapısına kadar gittim neden diye sanane dedi senden yok daha güzel daha Zeki demeye başladı kızı yükseltti beni ezdi ve kız tam bir ksar kalitesiz varoş ciddiyim bidaha senle olmicak sevmiyorum seni o kızdan ayrılsam bile istemiyorum ulaşma bana rahatsız oluyoruz kızla dedi ve bu durum yüzünden psikiyatriste başladım sizce neden biri uzun ilişkisinden sınra böyle bir kıza gider hemen böyle bir erkek pişman olur mu döner öi ben ihtimal vermiyorum ama herkes döner diyo benim yüzümden ayrıldık sayılır sinirlendim o kız yüzünden 2 gündür tanıyodu ve ben başından beri o kızın amacı arkadaşlık degil diyodum yok mok diyodu gece kulübünde o kızla konuştu diye sinirlendim Tokat attım affetmedi beni hiç affetmixem dedi ve o kızla konuşuyo sevgili neden bir erkek bu kadar vicdansız olabilir neden ona gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca annesiyle babasıyla aynı evin içinde aile gibi yaşadık resmen evlenicrm senle falan diyodu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer