Çok sinirlendim. biz işte tam düğünden çıkıcaz eve gitmek için gelin arabasının içindeyim aptal sürüsü benim duymadığımı sanıyor derken aynadan baktım kocamın sırtına vurmaya başladılar. Beline kuvvet demez mi biri eşimde ciddi şekilde cıvıklaşmayın dedi o da tamam aslanım hadi ormanın kralı olduğunu göster dedi ve ben çok sinirlendim ilk akşam eşime trip atıp uyudum sizce haksız mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu durum eşinle alakalı değil ki pek eşine daha ilk günden niye trip atıp uyuyorsun ki.. Onların söyledikleri çok aptalca bir gelenek görenek adet gibi oldu artık o ama tabii söylenecek yer var zaman var.. Hiç söylenmese daha iyi tabii ama ağız torba değil ki büzesin, yerlerinde zamanlarında söyleseler yeter yine..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabii ki de haklı değilsin arkadaşım. Eşin arkadaşlarına ciddi bir şekilde "cıvıklaşmayın" diyerek gereken cevabı vermiş oldu. Hal böyle iken eşine trip atman saçma ve gereksiz bir tavır olmuş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence burada eşinizin herhangi bri kabahati yok. Kabahati olan kişi eşinizin arkadaşları yani belli ki sizin de dediğiniz gibi edepsiz insanlar. Eşinizin yapması gereken şey, arkadaşlarını bu konuda uyarması ve size karşı bir özür borçlarının olduğunu hatırlatmasıdır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılBunlar gayet normal erkekler arasında bence.
Zaten eşin ileri gidilmesine izin vermemiş ilk geceyi boşa trip atarak geçirmişsiniz bence.11 Yorumla
Soran+1 yılBence normal değil.
+1 yılEşinin burada tam olarak suçu ney? Üstelik bunu herkes yapıyor sırta vuruyorlar falan evet hoş değil ama olan olmuş eşinin de hiç bi suçu yok
31 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları böyle geniş geniş konuşuyorsa onun verdiği iltimastan
Bu türk adet ve geleneklerinin silinmesi lazım, kadını aşağılayıcı hepsi ve hepsi de Şamanizm kalıntısı.
10 Yorumla
+1 yılAslanlık çüklemi oluyormuş öyle hayvanlarda çiftleşiyor. Her pp si olan kendini adam sanıyor. Artık takma bile taktırılıyor.
10 YorumlaHaklı buldum diyebilirim sonuçta bu sözleri söyleme cesaretini eşinizden alıyorlar yaptıkları terbiyesizlik çünkü söylenecek sözler değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılSon derece haksız ve saçmasın. Adamın arkadaşlarının yaptığı canım onun suçu mu neden geceyi zehir ediyorsun? Senin takma hayatım o canım demen lazım asıl.
110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok bana gevşek arkadaşlarının yansıtamaz. Ben iğrenç muhabbetler duymak zorunda değilim oldu bir de ben yatıştırcam ne geniş adamsın sen ya
- +1 yıl
Ben geniş değilim sen aptalsın. Evliliğinin en güzel gecesini rezil etmişsin. Arkadaşlarını yansıtamaz ne demek kendi mi istemiş böyle demelerini? Aksine düzgün konuşun diye laf da söylemiş daha ne yapsın mk çekip silahı vursun mu? Ne aptalsın ya
Soran+1 yılBirincisi. Sen kime aptal diyosun lan sen önce insanlarla konuşmayı öğren dingil. İkincisi ben o cümleleri duyduktan sonra zaten banada zehir oldu üçüncüsü öyle gevşek insanlarla arkadaşlık kurmazsan böyle cümleler duymazsın haddini bil şimdi gidebilirsin ahmak. Yazma
Soran+1 yılOrta okul dan çıkmış yazı yazmayı bilmez. Ahmak beyinsiz
- +1 yıl
Kocana acıdım adam daha ilk günden senin gibi kezoya düşmüş en güzel gecesini rezil etmişsin dakika bir gol bir belli hayatını cehenneme çevireceksin adamın yazık
Soran+1 yılİşine bak hadi tabi işin varsa andaval dingilli
- +1 yıl
Ağlama kezo gerçekleri söyleyince hemen çirkinleşiyorsunuz. Ben senin kocan olacak adamı tanımam etmem neden onu savunayım haksız olsa haksız derim ama adam sonuna kadar haklı. Üstelik sessiz de kalmamış. Sessiz kalsa arkadaşlarını uyarmasa belki dicem. Ama adam onu da yapmış. Sen tam bir kezosun adamın en güzel gecesini zehir etmişsin.
Soran+1 yılYa birde uzun uzun yazıyor dingil ya hadi hadi yol al
- +1 yıl
Ağlama kezo gerçekleri söyleyince hemen çirkinleşiyorsunuz. Ben senin kocan olacak adamı tanımam etmem neden onu savunayım haksız olsa haksız derim ama adam sonuna kadar haklı. Üstelik sessiz de kalmamış. Sessiz kalsa arkadaşlarını uyarmasa belki dicem. Ama adam onu da yapmış. Sen tam bir kezosun adamın en güzel gecesini zehir etmişsin.
Soran+1 yılJdwşdnshıwksdnheowldbeıwpdbeuspwmcb2odğdn2ysoelfb.
Benim arkadaşım bana böyle bir şey diyecek burnunu kırarım orada
20 Yorumla
+1 yılIyi misin gerçekten.
Ileride çocuğun okula gidecek sınıf arkadaşlarının yaptığı terbiyesizlik yüzünden çocuguna mi kızacaksın.
Böylelerine ayar oluyorum ya.01 Yorumla
Soran+1 yılEğer çoçuğum doğru insanlarla arkadaşlık etmezse kızarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Geneli böyle komik oldugunu düşünuyorlar genelde gölerek söylerler.
Maremiyet ten uzak kişiler ertesi günde esin yanlarına gittindeki muhabbeti duymak istemezsin.04 Yorumla
Soran+1 yılYok eşim öyle cıvık değil o zaten sinirle kes Felan dedi ama onlarda adetmiş damat gaza getirilir miş
- +1 yıl
Cogu yerde var adet mi baska bişeymi nilmem cok karsılastım. Özelikle ilk gece sonrası o ark ortamına girdigindeki muhabbet igrenç
Soran+1 yılSanmıyorum o kadarını eşim izin vernez ama zaten bir daha onlarla görülmeyecek
- +1 yıl
Konuşmamk iyi bir tercih olmuş
Aslında bunlar klişe hareket ve sözler. Yıllardır gelen saçma gelenek işte. İnce düşünürsen evde size özel hazırlanan yiyeceklerde var enerji veren türden onuda damadın arkadaşı hazırlıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Saçma insanları sevmiyorum işte. Eşinin yerinde olsam ne biçim konuşuyorsun lan sen diyip üstüne yürür tepkimi koyardım. Bu kadar gevşek olmaya gerek yok ya. Ayıp.
00 Yorumla
+1 yıltatlım bunu dızılerdede fılmlerdede yapıyolarr herkezde ne olucagını bılıyo yanı ama oyle eve neden tepsıyle tatlı vs bırakılır.. kocanlar sen yıyıp ıyıce enerjı alın devam edın dıye. yoksa tatlı yıyıp tatlı konusun hıkaye..
ayrıca ılk gece vermemek demeyelım yorgunlukta olur ertesı gunede bırakılabılır. ama erkegın durumu ıyıse hazırsa olabılır adamın ne sucu var bırakta rahatlasaydınız ıkınızde tadını 1 gun gec aldınız..00 Yorumla
+1 yılozur dilerim ama ben kocanin yerinde olsaydim o gece aslan oldugumu onu saglam bir doverek kanitlardim
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi? Beni mi
- +1 yıl
o lafi diyen beyinsizi
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Haksızsin eşin zaten tepkisini koymuş ama sen bir baskasinin yüzünden adama ilk gecenizi zehir etmişsin kusura bakma ama sen anladığım kadarıyla bu adama hayatıda zehir edeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBu kocanın sucu değil ama evlilikler bu tipler yüzünden bitiyor bir yerde biz erkekler dayanamayıp mutluluğu bize ilgi gösteren kişilerde arıyoruz
00 Yorumla Anadoluda adettir, iyice hakkını ver anlamındadır, takma kafana eşinin hakkında fazlasıyla ver mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılŞu laf geldi aklıma: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde
- +1 yıl
😞pffff
+1 yılHaksızsın eşinin en mutlu gününde bunu yapmaya hakkın yok
07 Yorumla
Soran+1 yılBen en mutlu gününde onun gevşek arkadaşlarının bel altı muhabbetlerini duymak zorunda yım
- +1 yıl
Gülü seviyor isen dikene katlanmak zorundasın zaten eşin onlara demiş civiklasmayin patavatsız biri söz etmiş diye sen onu cezalandiramazsin
Soran+1 yılÖyle bir şey yok. Benim sinirim gerildi midem bulandı bir kere. Benim keyfim kaçtı. Bitmiltir.
- +1 yıl
O zaman sana şöyle diyim sonunuz hayrol sun
- +1 yıl
Ama sen neden hala buradasın
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sence ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Adamın suçu yokmuş, ona neden trip attın.
Ciddi olarak uyarmış diyorsun.
Suç arkadaşlarında aslına bakarsan...03 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın böyleleri ile srkadaş
Soran+1 yılTanır insan arkadaşını
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılYani böyle bişeye bile isteye kimse müsade etmez zaten al gönlünü geri
00 Yorumla
+1 yılTamamen haklısın diyemiyorum ilk gece küsüp uyuman yanlış olmuş
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın olur öyle konuşmalar erkekler arasında herşeyi duymamalısın
00 YorumlaMaalesef o aptal şakalar ve muhatapları her gerdek öncesi var yok deprem olacak yok falan filan...
00 YorumlaBunda eşinin suçu yokki hiyarligi arkadaslari yapmis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın knk. Eşinin böyle cıvık insanlarla arkadaş olmasıda pek güvenilir gelmedi. Daha önce aralarında böyle muhabbetler dönmüş çok belli.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim şey dedi bizim burada damadı gaza getirmek için sırtına vururlar hadi aslanım derler kadına da arkadaş ya da akraba korkularını yenmesi için konuşurlar kusura bakma dedi ama
Cevap sahibi+1 yılAdet adı altında yapılan her saçmalığa eyvallah çekersek tepemize binerler. Sen doğru olanı yapmışsın.
Soran+1 yılKesinlikle eşim zaten görüşmeyecek onlarla ancak düğünde seyranda rast gelirse merhaba meraba
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartmışsınız aralarında şakalaşmışlar size göre bişey yokmuştu.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek şakalaşmışlar bahsettikleri benim gece ilişkim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın hemen ayrıl
Senin gibi hiç bir kusuru olmayan bir kadın muhteşem bir şey olmalı02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka benim arkadaşım kocam hakkında konuşun onu duman ederim
Cevap sahibi+1 yılBkz:(ironi)
Adamın suçu yokki çevrenizde bulunan her insanın nasıl konuşması gerektiğini öğretmek imkansız. O yaşa kadar eğitilmemiş birinin değişmesini beklemekte mantıksız.
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük ayıpmış fakat arkadaşlarının hıyarlığı yüzünden kocana ilk günü zehir etmen hiç hoş olmamış. O onları uyarmış sonuçta telafi etmelisin bunu
00 YorumlaHarbi bişey bildiğin yok sen evlenmeseydin keşke
36 Yorumla
Soran+1 yılSans göre eşinle yaşayacağın cinsellik birilerinin azına sakız olması normal olabilir ama sdnin gibi geniş değilim affet
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez ben geniş olamıyorum sen millete ananın babanın neler yaptığını anlat Gül'ün. Namus edep sende yok. Ahlak yok bende var işine bak
Soran+1 yılBfkslandwjapndheıeneke malla bak jfwlkxjdjdjdj kanka saçmaladın kabul etjspand
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin suçu yokmuş ama ya. Muhabbet iğrenç evet
24 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermesin böyle kişiler ile arkasaş olmasın
- +1 yıl
O an ne yapsın onu anlayamıyorum. Nereden bılebılır arkadaslarının öyle bir şey yapabilecegini adamın sucu yok yani. Zaten evlendikten sonra hala devam eden olursa araya mesafesini koyar. Hiç kimse musaade etmez böyle şeylere zaten merak etme
Soran+1 yılBana negatif yansıdı
- +1 yıl
Bide bayılsaydın orada
Eşinin kabahati yok ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyumaya ne gerek var ji
21 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın ne suçu var hey Allahım
25 Yorumla
Soran+1 yılEğer birileri bize istediği gibi konuşuyorsa bu bizim de suçumuz. o iltimask vermş
Cevap sahibi+1 yılYahu ne alakası var. Birilerinin yaptığı ayıp terbiyesizlik onu yapanın sorumluluğudur bizim değil. "Kötü söz sahibinindir" deyimi var. Ben düğünüme eşimi dostumu çağırırken onun yapacaklarının kefili olamam. Kavgalar tatsızlıklar çıkıyor düğünlerde düğün sahibinin yüzünden mi oluyor? Ne bilsin adamlar güzel mutlu günleri çağırmışlar biri çıkıyor orada densizlik yapıyor. Var mı böyle bir mantık, eşin gayet ciddi şekilde demiş diyeceğini. Bence sen biraz bahane arıyordun böyle saçmalamış birilerinin faturasını eşine kesmişsin. Sen de biliyorsun eşinin suçu yok
Soran+1 yılAllah aşkına ben gevşek bir insanla arkadaş olmam o da bana konuşamaz. Bu kadar. Ben böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bende sonuna kadar haksızsın diyorum bu da benim düşüncem. Soruyu sordun ya haksız mıyım? Evet haksızsın!
Soran+1 yılSenin fikrin sen ilerde senin geceni namusunu konuşan erkeklerle kocanın arkadaşlık etmesine izin ver bende genişlik yok namuslu kadınım yapamıyorum
+1 yılHaklısın evliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılAralandaki tum baglari kopar at 🐍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunu her zaman derler ki filmlerde bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi yapmışsın bravo aşkım , herkes haddini bilecek.
00 Yorumla
+1 yılOrta Doğu zihniyeti ne yaparsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılmaymuna çevirmişsin bravo :D
00 Yorumla
+1 yıleşinizin suçu ne burada?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaldı mı öyle saçma sapan adetler hala
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle aptalca bir şakaya gülüp geçmemişsin zeki kadınsın belli
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılKalkınmada soluğu burada mı aldın😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılOlabiliyor öyle şeyler
00 YorumlaEşinin suçu yok ki
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer böyle konuşuyorsalar o iltimas vermiştir
Soran+1 yılCidden
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesizler
10 Yorumla
+1 yılEşinin suçu yokki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHe he haklısın
00 Yorumla
+1 yılSrefsizler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaksizsin
00 Yorumla O onların okuzlugu kocan ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmışsın
00 Yorumla
+1 yılHaklsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok haklisin hic yaklasma yanina bu ne boyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir sene devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Haksizsin
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın arkadaşları evlendiğimiz gün edepsiz konuştular. Eşime trip atmakta haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım