Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insanın karakterindeki karanlık noktaları tanımak için onu testten geçiriyor musunuz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor #Selam 🍀🍀Sevdiğinize aşkla güvenebildiniz mi hiç? Aşk sıcaklığı güven duygusunu eş zamanlı olarak kapsadı mı?#Aşkİlişkileri 🍀🍀#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀 Sevdiğiniz insanın karakterindeki karanlık noktaları tanımak için onu testten geçiriyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Test veya denemeyi sevmem kimseyi. Zaten zamanla her şey yerine oturur. Buna da gerek kalmıyor. Ya gazm gaz devam ya da freni patlamış kamyon misali işte. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Testler ya da zarf atmalar doğru değil benim için. Yaşayarak görmek, öğrenmek daha mantıklı. 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hayır geçmişi veya karanlık noktalar konusundaVatan hainliği varsa düşüncesi dahi varsa affetmem 1 5 Yorumla pars1453 +1 yıl Testten geçirmem Yorumla tuba-sueda +1 yıl Konumuz günlük basit/temel konular. Trip yapar mı diye ölçersin misalen Yorumla pars1453 +1 yıl Ölçmem kanka trip atan kıskançlık yapan kızları seviyorum Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rabbım goynune gore verir inşallah 😅 Yorumla pars1453 +1 yıl Sağol kardeşim Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim aklıma gelmiyor ya öyle testmiş zırtmış pırtmış gelişine yaşıyorum işte 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Hayır zamanla tanımayı tercih ediyorum.. 1 0 Yorumla
Yusuf_er1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Zaten gerçekten sevdiğin biriyse kör gibi olursun ne kusurunu görürsün nede güveninden şüphe edersin 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Ben test etmem 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Testlerle işim olmaz, yaşadıkça görürüz… 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Testlerle işim olmaz 1 0 Yorumla