Üslup diyorum ne kadar önemli , Zehri bala , Balı zehrede dönüştürebiliyor bir anda... Hayranım saygıyı elden bırakmadan Sözü incitmeden ses tonunu yükseltmeden Kelimelerini seçerek konuşabilen insanlara... Hayranım , haddini bilene Hadsizlik karşısında bozulmayana... Olgunluk kimlikte ki yaşın değil, Kişinin kendisini nasıl yetiştirdiği ile alakalı bir şeydir... İçinde ki insan sevgisiyle , ya da insanlara duyduğu nefret ile ilgisi vardır... Yaş rakam meselesidir , Yaşam ise doğum dan ölüme kadar saygıyı gerektirir!!!
Çok doğru söylemlerle açıklanmış, hele son satır en büyük zenginliği anlatmış. Benim kriterim ilk başta iki tanedir. 1. dinlemeyi bilecek. ( dinlemeyi bilmiyorsa saygısızdır ) 2. yemin etmeyecek ( yemin ediyorsa güvensiz ve güvenilmezdir yalancıdır. )
Karakter rol modellerle gelişiyor. Hayatınızda seçtiğiniz rol modeller sizi doğruyu ve yanlışı seçme kararından alı koyabilir. Eğitimde önemli ama esas insanın neden yaratıldığıyla alakalı. Esas karakter yalan söyleyemeyen karakterlerdir. Onlar sessiz bir dünyadan gelir ve asla boş yere gözyaşı döknez döktürmezler.
Uslup yüzde yüz haklısın , Görerek gelenden değil sonradan görmelerden korkarım. Toplum içinde 2 lafı bir araya getiremeyip yüksek sesle konuşup kendini ispat etmeye çalışandan korkarım.
Kesinlikle üslupta belli olur insanın karakteri. Kişi nasil kendini geliştirdi ise o kadar mantıklı ve olgun oluyor. Birini kırmamak için özen ile konuşmak... ve el kol hareketleri .
Ah kuzum zatialinizi ne kadan da değişmiş buludum. Bir tatlı hoş sohbet edesim geli. Mamafi, geç vakıt efendim, binanaleyh sizi rahatsız edmiyciğm, filhakika, tatlı rüyalar size😊
Size feda olsun kuçük hanimjim. Ahsasımın en güzelleri, bir vahdeti vücut içerisinde, mütemadiyen sizin bu zarif sahifeleriniz de, kendilerini gösterebilme şerefine nail olmaktalar efendim.🙂
Yok yahu, bu tipi güzel olmayan ama dil güzelliği ile senden alâ olmasın, fıstık gibi hatunları götüren, laf cambazı nın bedenimi ilhak etmesi hali. Yokluklar neler yaptırıyor, küçük hanimjiiğm😊