İlk zamanlar dikkatini çekmeyen biri sonraki zamanlarda çekme ihtimali olabilir mi?))

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır çekmez, bunun aksini de hiç yaşamadım. İlk görüşte sırılsıklam aşık olmayı falan beklemiyorum tabii ki fakat ufakta olsa dikaktimi çekmesi gerekiyor, zamanla o dikkat çekmeker arttıkça hisler oluşmaya başlıyor fakat baştan yakalayamadığım zaman sonrası da aynı şekilde ilerliyor...
ozaman bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin şarkısı zihnimde çalmaya başladı.. şöyle diyeceğim inan hiç ummadığın kişiden ummadığın yetenek, iletişim, bir farklılık ayrıcalık görebilir bunu keşfedince merkezi noktan haline gelebilir olabiliyor, herzaman ihtimaller vardır yok gibi gorunenlerin altında da ihtimaller gizliden yatar taki gün yüzüne çıkana dek..
Konuştuğum çocukla onun için konuşuyorum hele bı buluşalım göriyim bakiyim elektrik alicak miyim yoksa uzaktan mümkün değil heleki itici geliyor birde. bir şans veriyim dedim son kez. Buluşalım bakalım buluşunca da olmazsa artık daha da hiç olmaz ilk izlenim önemlidir
Konuştuğun çocuk bu siteden mi?
@Venüs_Tekilası hayır
Cevap
31Cevap
Evet öyle olmuştu ilk zamanlar çok saçma gelmişti daha sonra bir şeyler oldu
Neden ilgimi çekmediğine göre değişir, düşünceleri yüzündense düşünceleri değişine kadar yine de ilgimi çekmez
İlkte dikkati çekmiyorsa sonradan bunun oluşması çok zor bana göre bence olmaz yani ben şahsen yaşamadım.
İlk aşkım böyle oldu, tipim değil yakışıklı değil diyip sevmediğim kişi sonradan ilgimi çekmişti baya.
%80 öyle oluyor arkadaşım. Fikirleri ve hareketlerini takip ettikçe yakınlaşma isteği duyuyorum. Geri kalan %20 hemen belli ediyor kendini.
Kesinlikle çekebilir. Tavır üslup fikirleri... bunlar çok rol oynayabilir sevmemde veya soğumamda
Evet gözün alıştıkça aşık bile olabilirisn ( tecrübe konuşuyor:)
Olabiliyor.
Zaman ile ilgili, o an ki ruhsal durum bile etken olur kimi zaman...
Karakteristik özellikleri ortaya çıktıkça ilgini çekebilir sonradan
Evet olmuştu ilk başta beğenmediğim kişiye sonradan aşık olmuştum.
Hayır, ne oluyorsa ilk başta, ilk anlarda, ilk gün oluyo. Sonradan olmuyo bende hiçbi şey
İnsanlar bir birlerine 21 günde alışırlar, olabilir böyle şeyler…
Tanıdıkça aşık olup sevenlerdenim. Bu yüzden evet, sonradan olabiliyor…
Çekebilir insanları zamanla tanıyorsun tipi ilk çekici gelmez belki ama karakteri belki aşırı çekici gelebilir zamanla
tabii ki de olabilir. hal tavır o an ki ruh durumu, psikolojik ve biyolojik etkenler
Tabi ki ! Her zaman hep aynı bakmaz ya da aynı görmeyiz...
Evet ilk sefer umrumda olmayıp sonra ilgimi çekebiliyor. Özellikle kendime gösterilen ilgiden etkilenebiliyorum
Çekemez
Bu hayatta her şey mümkün
Zaman neyi gösterir bilemem
Olabilir insanlık hali bu
Hayır kesinlikle çekmez
Hayat bu olur mu olur
Kızların çekebilir ama erkeklerin çekmez
Olabilir başıma geldi.😍🥰🤣😇🤪
En fazla beğenirim daha ilerisi olmaz
Evet çekebilir..
Çekebilir
Belkimdüşünceleri ile