Kocamı kankalarıyla (kadın) konuşurken duydum? Tepki göstermeli miyim?

38 yaşında 28 yaşındayım çok aşık oldum ben ona çok hayrandım heryonune hemde. biz tanışmadan önce epey kiloluymuş çok zayıflamış eski fotoğrafları görünce şok oluyorum bu adam benim kocam olamaz diyorum. Ama çok değişmiş yani pes denecek bir durum neyse. Biraz kilo aldim tekrar eskisi gibi olmaktan korkuyorum biraz diyet yapalim yaza kadar kilo vermeme yardımcı ol dedi. Peki dedim benimde ihtiyacım var 170 boyum Şu an 66 kiloyum 60 tam ideal oluyor bana. Neyse basladik biz diyete. Akşam arkadaşları davet etti çok yakınlar ta çocukluktan. Tatlı koyuyorum dedi kadın. Kanka bize koyma dedi. Olsun iki tane yiyin birsey olmaz dedi. Yok hayır beli ince poposu büyük olmuyor biraz kilo versin zaten sorun yaşıyoruz kıyafet konusunda yaza ne yapicaz gerçekten bilmiyorum dedi. Oha bakar mısınız ben o kilo almasın diye neler yapıyorum bende yemiyorum onun amacı yazın benim fiziğim belli olmasın zayıflayim çok sinirlendim ama bazen olayları abartıyorum kafaya takıyorum denir mi bu ya ne kadar doğru bu yaptığı. Sorun yaşıyoruz dediği vücudum da bu şekilde ne tepki vermeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Birde işi psikolojik danışmanlık. Sen ne diyordun öyle desem Manipüle de edecek beni
Güncellemeler
+1 yıl
Fiziğimi begenmiyor değil. Sorun başkalarına bu şekilde konuşması ve bana dürüst davranmamasi. Cagdasim diyen bir adam bu kendine mi yakıştıramıyor böyle yollara başvuruyor anlamadim