Başkalarına sormaktansa eğer gerçekten merak ettiysem kendine sorarım. Ama ona ulaşmamı sağlıyacak tüm yolları kapattıysa bana karşı işte o zaman kimseye sormam.
Tabii ki çok sordum çok yaptım bunu çünkü konuşamıyorduk konuşmuyorduk daha doğrusu gerçi hala öyle yani çok böyle özlemediğim sürece sormuyorum çünkü biliyorum ben onu sordugum zaman onun bir şekilde kulağına gidiyor o yüzden sormuyorum inanılmaz derecede özlediğimde filan böyle işte soruyordum nasıl iyi mi filan diye cevabını aldıktan sonra bir daha da sormuyordum zaten ayda bir kere filan soruyordum o kadar uzaktan uzaktan hissettim ki bütün her şeyi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevdiğim dediğim insanı merak ediyorsam, hiç bir şey halini hatrını sormamı engelleyemez
Ben dolaylı işler yapmıyorum hiç. Birine bir şey soracaksam direk sorarım. Gurur yapıyorsam bile başkalarına da sormam. O da bir çeşit gurursuzluk olur bana kalırsa. O yüzden ya gururumu çiğnerim ya da merakımı.
Aracıya ne gerek var. Çok merak ettiysem kendim sorarım. Ortak arkadaşa sorunca bitse keşke. Ona cevap vermekten. Hâl hatır soracağımız varsada engel olurlar. :))
ne yapar eder, ondan öğrenirim nasıl olduğunu, ama hiç bi şekilde ulaşamıyosam ve ona ulaşan biri olursa , benim ona ulaşmak istediğimi, onun ne durumda olduğunu bilmek istediğimi ona ulaştırmasını isterim