Geçmişimize baktığımız da kendimiz de olmayan özelliklere sahip insanlardan daha mı çabuk etkileniyoruz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#SelamGençlik 🍀🍀
Narsist duruşumla bu soruya "bendeki eksikliklere göre karar verseydim hiçbir şekilde âşık olamazdım" diye cevap yazmam gerekirdi fakat ben de kabul ediyorum benim de hatalarım oldu yine de benzer hatalara sahip birine ilgi duymadım. Ben kusursuz erkeği arıyorum da demeyeceğim cidden âşık olmak için belirlediğim herhangi bir mükemmellik veya eksiklik yok. Odak noktam tamamen kâlben ve zihnen rastlaşmak, buluşmak..
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
Hayır ben nasıl oluyorsa çoğu özelliğimin örtüştüğü insana aşık oluyorum, sinirliyim o da sinirli oluyor, kıskancım o da öyle oluyor, espiri yapmaktan gülüp eğlenmekten hoşlanırım genelde öyle tiplere denk geliyorum Aşk konusunda
Gerçekten çok doğru. Eşim ve ben çok farklıyız tek ortak özelliğimiz ikimizin de anlayışlı olması 😂 o deli dolu bir insan ben ise çok sakinim 😂❤️
Bence tam tersi kendimize benzetiyoruz. Ruh eşimiz sanıyoruz ruh emicimiz çıkıyor. Bazıları hariç tabi
Cevap
11Cevap
Bilmem olabilir aslında. Bizde olmayan yanları o tamamlamış oluyor diye ilgimizi çekebilir kişi
Ben benimle aynı özelliklere ve düşüncelere sahip kadına aşık oluyorum, kendini sevmek gibi
Tam tersine..
Benimle ortak yönleri bol olanla daha iyi anlaşıyorum her konuda..
Bonsoir!
Hayır ya. Birinin bir bakışı, bir düşüncesi yetiyor bazen. Gösterdiği bir minik sevgi pıtırcığı alıyor insanın aklını başından. <3
Bir çok insan için öyledir bence. Bir nevi öğretmen sıfatı yüklüyoruz belki de
Sanmıyorum...
Hayalimizdeki veya hayalimize yakın insanları daha çok isterik buluyoruz.
Daha çok kendimde değil aşık olduğumun eksiklerine bakıyorum🤔
Ya da insan , yarası yarasına denk gelene aşık oluyordur
Genellikle Ama doğru değil Bu da eğitim eksikliği göstergesi
Öyle kadınım insan ruh eşini bulmak istiyor
Ben hiçbir şekilde aşık olmuyorum efendim artık..
Tam tersi beklenti içerisindeyim..
Galiba öyle
Doğru evet
Kişiden kişiye değişir bence
Aynen âşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?