Erkek arkadaşım çok kıskanç birisi kıyafetlerime ve arkadaşlarıma karışır erkek arkadaşım yok ekli bile değil sosyal medya da ama kendisi ekliyor anlamıyorum bir türlü üstüne beğeniyor da ben diyince de kavga ettik dün ayrıldık beni suçlu ilan etti hemen üzerime gelip ağır konuştu benim onu sevmediğimi bana güvenmediğini dile getirdi hemen 8 aydır beraberiz çok ayrıldık ama hep döndü bana geri çok kısa sürede 2 hafta önce de ayrıldık mesela 1 hafta boyunca ayrıyken bile yazdı ara ara bana laf attı hep ama kıskandığını belli ettirdi imalı konuşarak sosyal medya giriş saatlerime bile bakmış hikayelerime beni ekleyenlere felan sinir olduğunu söyledi biraz geçti 2 gün sonra barıştık 5. gün bugün bitti anlamıyorum neden böyle yapıyor sevmiyor mu beni acaba çok kıskanması sahiplenmesi seviyor demek bazen kafam karışıyor pişman olsun istiyorum heryerden engelledi beni normalden hariç
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her sey karsilikdir seni kısıtlıyorsa seninde onu yapma hakkin var hemde erkek arkadasin olabilir normal bir sey boyke birinde ayrılman daha iyi bence
Çok haklısın
Ben saglikciyim mesela erkekten cok kiz var meslekte ne yapayım sevgilim ustio diye isimi mi birakayim
Saçma olue tabi buda karşılıklı anlayış olduğu sürece sıkıntı yoktur oda çalışıyor mesela çalıştığı yerde gençlee çok ben ama çok samimi olma diyorum sadece ona güvendiğimi söylüyorum kıskandığımı da bilir hani
Ne guzel dedin biri seni aldatmak istese zaten her turlu yapar güvenmediğin birine sans vermeyecejsin o zaman
Aldatan her türlü aldatır doğru diyosun ben saygımı da kişiliğimi de bozmuyorum herkes bir gün yaşattığını yaşıyor elbet ben çok gördüm geri dönenleri sonradan
Karsina iyi biri cikar sonra o pişman olur ozgurlugunu kısıtlatma
Artık ne birisini sevmek istiyorum nede hayatıma almak inancımı yitirdim seneye de üniversite sınavına girip gitmek en doğrusu
Her insan bir degildir ama sinavina odaklanman en doğrusu Su an
Anlatmadığım şeyler de var aslında keşke kolay olsa okadar şu an burada da söylenilmiyor ben kendi hayatımı mahfettim sanırım işin içinden çıkamıyorum :((
Olan oldu sen ileriye bak geçmişi arkada bırak
Zor olucak ama denicem
Uzun uzun açıklamaları var lakin ben direk sonucu soyliyim yol ver.
Diyosun
Aşağılık kompleksi, öz güven eksikliği seviyordur ona bir şey diyemem ama bunları aşamaz özellikle sen herşeyi kabul ettiğin sürece aşmak istemeyecektir
Eski halime dönmem gerek o halde hatasını anlasın diye bekliyorum sadece hiçbir şey yapmadan yazmasını
Eski halini bilmiyorum ama sağlıklı bir gelecek için dönmesini de bekleme.
Elimden gelen bir şey yok tamamen bitmesi için
Sizin gibilere böylesi hak
Nasıl yani
8 aydır böyle bir m. alla beraber olmak komik
Normal de bukadar tolere etmem sabırlı da değilimdir aslında hatta çok kıskanç olması bile sorun başlıca çünkü aşırı bir şey gelde kalbine söz geçir ama ilk kez aşık oldum ama zamanla değişti ayrıl barış toksit bir ilişki oldu ne ben ondan gidebiliyorum nede o benden dönüyor hep her seferinde son deyip gidiyor geri geliyor bence sorunları var gibi eskiden konuşurduk sorunları şimdi hep o haklı gibi bide dürüst olduğum halde yalancı muamelesi görüyorum
Aşk böyle bir şey değil siz olayı yanlış anlamışsınız
Oturup sakin kafayla düşünmek en iyisi böyle bende yapamıyorum bence ayrılcağımı biliyordu ondan ilk o ayrıldı
Senin mantıklı düşünecek halin de yok kafa da
Ben çok dönemlerden geçtiğim zamanlarda çıktı karşıma benim kız kardeşim 4. kattan düştü okadar kötü şeyler yaşadım ki çocukken de var bazı şeylerim inan ki tek hatam iyi niyetli olmak aslında tek suçum sevmek biliyorum aptallık bu canım başkası yaptığımı yapsa bende kızardım karşımdakine ama insanın bazen elinden bir şey gelmez ya çaresiz kalır yaşadıklarımı anlatsam roman olur bak öyle diyim mutlu olamıyorum hiç hep yanlış insan kötü şeyler
Tamam sal hicmi iyi insan yok yani bu arada üzüldüm kardesinize bir şey oldu mu?
Şunu soyliyim iyi insanlar var bu gibi kişilerle hayatını mahvetme
Özelden yazarmısınız nedenini anlatim belki hak verirsiniz
Ben yazamıyorum siz yazar mısınız
Tamam
Bekliyorum
Yazamıyorum bende
Gerek yok takip ediceksin alt tarafı o yüzden boş ver iyi akşamlar
Ben etmem
Doğru olan da bu aslında insanın hayatında biri varsa gerek yoktur ben onunla ciddi bir şekilde konuştum oda benimle annesi ablası biliyoe beni
Ben hayatımda bir kız varken hiçbir kıza bakmıyorum sosyal medyayıda kapatıyorum sorun olucaksa
En güzeli aslında
Değer bilen yok
Aynen öyle
sen merak et diye
Kıskandırma çabası mı
neyse
Böylece karşısındakinin farklı düşünceler içine girmesine sebep olur ama ki öyle de oluyor bende tek birtane erkek yok mesela ama onda var bende ekleyebilirdim istesem o rahatsız oluyor diye eklemiyorum anlayışsızlık bu ben erkeğim istediğimi yaparım gibi
hmm
Fazlasını isterler
Çok doğru doyumsuzlar
maalesef
Kaybetme korkusunu yaşadıklarında da (“yanlış anlaşılma olmasın”.) köpek oluyorlar pişman olup dönüyorlar bazıları öyledir.
Doğrudur çeşit çeşit var işte önemli olan doğru kişiyi bulmak