Tek taşım yok 🙄 ama olsun istemiyorum da zaten. Hayatımı paylaşacağım kişiden böyle bir beklentim de yok açıkçası. Biz birlikte güzel vakit geçirelim, eğlenelim, mutlu olalım, o beni bende onu seveyim karşılıklı sevgi olsun, bana güvensin ve güven versin VS bunlar yeter de artar bana. Her zaman dediğim gibi ben paraya veya pahalı hediyelere kanmam istemem de. Tek taş alsa da kabul etmem geri çeviririm.
Ben ise karımın ağzını ararım nelere göz attığını, ilk baş giyimden sorarım ardından mutfak aletleri oturma odasını nasıl olmasını ister diye en son mücevher yüzük kolye oradan isteyini ortaya çıkarırım gerisi kolay ve hayır tek taşımı kendim almadım kısacası daha bu mevzuları yaşamadım güzel Allah'ım nasib ederse sonra tekrar yazarım.
Doğru kişi olmak için azami çabalarken eğer ki karşıma da benim için doğru insan çıkarsa tektaşımı kendim almama tabiki gerek kalmaz. Fekaatt "yok bir sitemim hayatta her şey kısmet" bilinciyle evlilik müessesinde nasibimiz yoksa da bekarlık sultanlıktır ye, iç, gez kızım der gider tektaş yerine Adana Burmasıyla kendimi taçlandırırım ne de olsa tek kişiyim masrafım yok temiz iş. 😎 (Tek nefeste yaza yaza tıkanıp öleceğim bir gün 😂 )
Evet kendimde aldim başkası da aldı, ama kendin alınca hepsinden daha bir mutluluk veriyor kendimi ödüllendiriyorum bu güzel birsey kendinize değer verin sevin.