Kızlar bize sapık diyor ama oralarını buralarını opturur elletirler nu*e atarlar yatarlar. Siz bize kuyruk salliyorsunuz o yüzden sapıgiz. Sevgi aşk yok menfaat çıkar var artık değil mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tensel olan sevgiyse al orada bu işi yapanlar var oralara git
Anlamıyor musun birşeyler yaşamayan yok demek istiyorum
Genelleme yapma öyle olmayanlarda var
Neler neler duydum din iman kalmamış müslüman bile olsa bu yeni nesil gençlerde. Müslümanım diyip de seviyorsam ne olcak yaparım diyenleri gördüm kız ve erkek. 2 cinste bitik durumda
Eee yani bu yine gerçekten sevenleri kapsamaz
Gerçekten sevenler birşeyler yaşamıyor mu sandın? Kız bekaretini koruyor ama nu*e atıyor öpüşüyor sevisiyor orası burası elleniyor? Yok temiz kız kalmadı artık
Var var sen bilmiyorsun
El ele tutuşmak sarılmak yanaktan öpmek bunlar masum ama. Yiyismek nu*e atmak fazla
Varsa da o kız çok çirkindir o yüzden namuslu kalmıştır
Dayı bu nasıl bi zihniyet ya çirkinlik ne alaka ahh akıllı yok ki
Yakışıklı erkekler ve güzel kızlar aynı oluyor kanka. Ikisi de rahat takılan tek gecelik şeyler yapıyorlar . Ben görmedim pek tipi iyi erkek ve kızın namuslu olduğunu. Namuslu olanlar da yüzüne bakilmayan cirkinlerden çıkıyor hep
Senin ortamın öyle benim ortamım hiç öyle değil gayet düzgün yaşıyoruz
Mühendis bir abiyle tanıştım. Kiralik daireleri sevgililer günlük olarak kiralıyor her yerde durum aynı düzgün kız yok diyor. Birde serseri bi tanıdığım var hangi kız olursa olsun 10 dakikada yatağa atarım kıvamına getiririm diyor. Ben de duyduğum şeylerden dolayı pişman oldum 21 yasındayım daha opusmedim bile ama kızlar erkekleri geçmiş. Erkek halimle çoğu kızdan daha namusluyum. En azından bende birşeyler yasiyim düzgün olmayan kızı kabulleniyim evlenirken
Valla dayı ortamına bir el atarsan etrafın düzgün kızlarla çoğalacak sıkıntı sende arkadaşlarını seçerken seçici ol
Ve o kadar çok pişmanım ki bende aptal gibi düzgün kalmışım sevgilim bile olmadı.
Bende bir marifet iyi bir şey saniyodum kendini eşine saklamayı ama boş birşeymiş
Hepsi birlikte cehenneme atlasa sendemi onların peşinden cehenneme atlayacan yoksa geri kaçacak misin
Çoğalacak mı? Bulunmaz hint kumaşı bulmak düzgün kız bulmaktan daha yüksek ihtimaldir 😅😅😅
Ne alaka ya günah olduğunu onlar bilmiyor mu sanki
Yani onlar bile bile atlıyorlar sende bile bile atlamak ister misin onlar gibi
Hayır tabi ki
Eee o zaman sıkıntı ne
Kendi cevabını kendin verdin bak
Pişmanlık var işte üzerimde boşu boşuna temiz kalmışım diye dusunuyorum
Bence çok yanlış düşünüyorsun yani düşünsene arkadaşların ölü çiçek sen aralarında dimdik duruyorsun bunu ona benzet ve asla pişmanlık duyma duyarsan aklından şüphe ederim
Teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Rica
😊🤗🌹
Abi şu boktan boktan genellemelerinizi yapıp milleti güldürmeyin ya bunun kadını erkeği mi var ya
Yok işte diyorum ki her 2 cinste zevk arıyor sevgi aşk değil
Nerden vardın bu kanıya
Kızlar diyor erkekler cinsellik istiyor. Erkekler de diyor düzgün kız yok
Bak aklıma süper bi söz geldi şu an "Boklu sidikliyi beğenmezmis" nasi? Çok güzel laf şahsen
Birde çevrem kötü benim. Zina yapan erkek ve kız çok var burada o yüzden genelleme yaptim
Ve detayda bahsettigim şeyleri yapmayan kız cidden soruyorum var midir?
Umudunu kaybetme..
Üni okuyorum oteller kiralık daireler öğrencilerle dolu. Buradan anla düzgün kimsenin olmadığını.
Yanı kızlı erkekli birlikte gidiyolar .
Milletin ne yaptığına değil de kendi işine bak bence sen
Kendim istediğim kadar düzgün oluyum düzgün kız yok ki?
Diyorum ya bekareti olsa bile en basitinden nu*e atiyolar opusuyorlar.
Abi masallah olaya da bayağı hakimsin
Erkekler arasında konuşuluyor hep oradan biliyorum kendim yapmasam da
Birde üni okuyorum ister istemez ortam kötü
Neyse çıkar iyi biri karşına milleti daha fazla yargilamazsan
Yargılamıyorum sadece üzerimde pişmanlık var boşu boşuna böyle kalmışım diye
Cikar birader artik. hersey