8 aydır görüşmediğim bir erkek arkadaşım var annesi ile akrabalar vs. tanışmışlığım var ama hem annesine hem kendisine çok kırgınım bağımız tamamen koptu annesi ile de eski erkek arkadaşımlada sizce annesine şöyle bir not ile çiçek göndermeli miyim? n. ablacım merhaba cennet annelerin ayakları altındadır derler bilirsiniz sizde annem başta olmak üzere saygı duyduğum güçlü gördüğüm 2. annesiniz sizi tanıdım vakit geçirdim zamanınızı bana ayırdınız belki yordum bilemiyorum her dk için teşekkür ederim her zaman güçlü olun güçlü kalın hediyemi ister çöpe atın ister hergün büyüsün güzelleşsin diye uğraşın elinizde güzelleşeceğine eminim zeytin ağacı
bereket getirsin evinize inşallah başka bir niyetim olmadığını belirtmek isterim.. kalp kırıklığı kolay kolay geçmez bende de güçlü bir yara bıraktı umarım gününüz güzel geçer sevgiler allaha emanet olun
hoşçakalın.. aslı b.
bereket getirsin evinize inşallah başka bir niyetim olmadığını belirtmek isterim.. kalp kırıklığı kolay kolay geçmez bende de güçlü bir yara bıraktı umarım gününüz güzel geçer sevgiler allaha emanet olun
hoşçakalın.. aslı b.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer