Zeytin yağ gibi üste çıkıp karşısındaki kişiye suçluluk hissettirme hatalı tarafın kendinde olmadığını söyleme
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Artık seni bırakmak istediği için olabilir mi cünkü erkekler yapar bunu
Biz belkide 20 kez ayrıldık ama hep o geri döndü sevmese neden döner üstelik ayrılıklar da kısa sürdü geçen hafta ayrıldık biz 1 hafta boyunca mesajlaştı benimle kıskandığını ima etti geri döndü
Seven insan neden ayrılsın ki? Açıkça seni kaybetmekten korkmuyor sen bir açık kapısın istediğinde gider istediğinde gelir
Çok haklısın aslında ona kaybetme korkusu yaşatmam gerek teşekkür ederim
Çok geç derim cünkü sen bu hissi vermişsin zaten şimdi kendini değiştirsen zaten anlamaz
Ben kendi hayatıma bakarsam onu umursamazsam merak eder bence ki bunu daha önce yaptım hep döndü
Sen ufak ufak vazgeçmeye bak cünkü tadı kalmamış
Onu çok seviyorum ama halen ve hayatımda ilk kez aşık oldum
İşte kalbe söz geçmiyor maalesef çok iyi anlıyorum seni umarım mutlu olursun
Umarım herkes layığını yaşar değerimi anlicak ama iş işten geçtikten sonra allaha haval ettim onu
Elbet değerini bilecek kimseler çıkar bugun çok üzülüyor olabilirsin ama yarın bir gün mutlu olacaksın elbet
Yok çıkmıyor işte ben bunu bile 8 ay önce reddettim o diretti çok illa olalım diye sinirlenince dilinin ayarı yok bide bunun genelde çok ağır konuşmamak için engeller hep çünkü o ağır konuştuğunda bende konuşuyorum altta kalmıyorum
Zaten ilişkinin en iyisi bir birini kırmamaktır kırdığında en azında oku daha sıcakken gönlünü aşmasını bilmeli artı sık sık ayrılıp barışmak bşr yerden sonra bazı şeyleri depwrsizleştiriyor
Gaslighting diyoruz biz ona psikolojide. Uzak durulması gereken insan tipidir.
Pişman ettirmek istiyorum onu ama yaptığı haksızlık için 8 ayım gitti çöp onun için okadar şey yaptım
Benim 4 senem gitti. Ucuz yırtmışın. Hemen arkana bakmadan uzaklaş oradan. Çok kısa zamanda bana dua edeceksin
Sabahtan beri konuşmuyoruz zaten ayrıyız ama içimden bir ses yine yazıcak gibi diyor kafamı karıştırıyor çok
Sen yazdığım şeyi araştırdın mı?
Hayır şimdi bakıcam
Tam da onu ifade ediyor cidden de
Normal insanlar değil onlar. Yani sen oturup kendi aklına mantığına göre bi yöntem bulamazsın. Onların psikolojileri farklı çalışıyo. Sen ne yaparsan yap kendi kendini sinir edersin. En sonunda tedavi görecek bunalımlara girersin. Yapma. Sokakta seni anlayacak, mantıklı açıklama yapabilecek, çok iyi insanlar var. Vaktini onlarla geçir kendi sağlığın için
Tavsiyelerin için teşekkür ederim artık irdelemeyi bıraktım
Seninle iletişime geçecek, mutlaka yapacak aklını karıştırmak için. Asla geri dönme. Mezarını kazmış olursun
Kendisine yediremememiş veya son kozlarını oynuyordur
Öylemi diyosun
Evet ben öyle düşünüyorum
Ozaman bekleyip görelim
Olayı tam bilmediğim için o karara yorum yapamam sen bilirsin
Muhtemelen öncesinde yeterli ilgiyi vermedin çocuk başkasını buldu bu şekilde senden koptu gitti
Biz neden başkasına ilgi veriyoruz?
İlişkide ilgi değil sevgi olur
Senin psikolojik sorunların olduğunu düşünmeye başladım
Bile isteye yanlış anlamıyorsan gerçekten aptal olmalısın
İlgi verince de sıkılıyorlar bence aptal olan sensin de neyse
Kız haksız demiş. Yani ilgi ney alaka sen daha yazılanı anlayamamışsın kardeşim ya
Lütfen beni gördüğün yerde uzaklaş olur mu
IQ mu düşürüyorsun
Sana meraklı değilim ve kendini bir şey zannetme bence çünkü hiçbir şey ifade etmiyorsun benim için
Hayır ona ilgi gösteriyorum hatta aşığım ona oda bana aşık olduğunu diyor ama bana güvenmediğini sanki her an onu aldatıcakmışım gibi de davranıyor halbuki öyle biri değilim sırf bu yüzden çok ayrıldık karşımdaki kişi çok kıskanç ve tek bir erkek istemiyor çevremde üstüne kıyafetlerime karışır istemez takip bile etmim ama kendi şu an ediyor diye bende tartıştım gündüz tamam çıkartırım hayatım dedi akşamında işten eve gitti konuyu açtım sinirlendi bir süre sonra bende dedim herkesi eklicem hesabı açık yapıcam madem öyle gevşeksin dedim bide
Olmayan şey düşüyor muymuş ahsh
@tatakeeeeea karşınızdaki sizi çok sevse bile neden aldatırsınız
Kanka anlatma hiç
Senin için hiçbir şey ifade etmiyor olmam beni çok mutlu etti hadi sen boyunu aşan işlerden uzaklaş
Aldatmam ki. O kişi karaktersizdir
Konuştu çok bilgili şahısımız.
@tatakeeeeea ilgi de var sevgi de bende hatta hayatındaki bir çok kızdan daha dürüst ve sadığım yalanla işim yok
Kanka egolu biri değilim ama kaşınmaya devam edersen gerçekten seni bilgimle ezmek zorunda kalıcam
Hak etmediğin bir şey olmuş ama öyle birisi için değmez ki
Teselliye bak 3 IQ
Neden öyle dedin şu an kendimi belkide yanlış ifade ettim bilmiyorum ama kafam karışık
Bilgimle ezmek zorunda kalıcam diyip daha olayları anlayıp dinlemeden analiz yapman çok komik.
Zekası olan bir insan ucuz işlerle uğraşmaz. Egoist birisi böyle ucuz yollara başvurur. Bu kadar ezik olma
Sen teselli bile etmiyorsun ben en azından kıza mantıklı şeyler yazıyorum
Ben bu arkadaşla bu konuyu dün de konuştum yine sormuştu ben zaten konuya hakimim senin gibi yırtık dondan çıkar gibi atlamıyorum boyumu aşan işlere. Zekası olan bir insan ucuz işlerle uğraşmaz haklısın seninle hala uğraşıyor olmam çok kötü ama dedim ya IQ mu düşürüyorsun gerçekten aptallık bulaşıcı
Madem olayı biliyorsun dün de konuştun ilgin azalmış niye diyorsun? Kız yazdı ya ilgim azalmadı diye
Teselli etmek yerine neyin ne olduğunu söylüyorum, bu yalandan teselliler vermekten çok daha iyi ama senin bunu düşünemiyor olmana şaşırmamalı
Aşırı ofansif birisin. ve bana ucuz diyecek son insan sen olabilirsin
Kızın belli ki sevmekten başka suçu yok bu teselli değil ayrıca sevgilisinden ayrılmış birini suçlamak gerçekleri yazmak ne kadar mantıklı
Ben ilgin azalmış demedim g*tünden uydurma daha okuduğunu anlamıyorsun
Zeki gözükeyim derken arsız olmak bu olsa gerek
Kimseyi suçlamıyorum olum sen gerçek bir aptalsın seni engellemem gerek yoksa IQ seviyem seninkine yaklaşacak
Her neyse işte ilgi vermemiş demişsin. Senin yazdığını mı aklımda tutayım
Tutacak beynin mi var mal
Hadi uzaklaş yürüyen çene
Hesabı daha yeni açtım yanlız ben rica ediyorum konuya dönsek olur mu cidden yardıma ihtiyacım var erkek arkadaşımla dün gece ayrıldık sabah da tartıştık engelledi beni heryerden bende onu sildim normal aramada engelli değilim ama
Güzel dostum daha tazecik bir olay neyin ne olduğu belli değil biraz sabırlı ol engelledi diye sonsuza kadar bitmedi ya siniri geçince açabilir bilemeyiz. Yapman gereken tek şey şu an bunu bu kadar yoğun düşünüp kendini yormamak başka da hiçbir şey yapamazsın şimdilik
Bence aptal sensin. Ben suçladın demedim sevmekten başka suçu yok dedim. Özürlü daha okumayı bilmiyor bana laf atıyor zekası -10 IQ falan sanal diye böylesin yüzüme söylesene yiyorsa? Söyleyemezsin anca sanalda böylesiniz yazdıklarının ekran görüntüsünü alıp dilekçe yazayım bir kim akıllı görürüz. Durduk yere küfür ediyor bir de kafadan kontak
Kendinin verdiği teselli çok iyi zaten yürüyen egonun hahshxjc
IQ seviyesinin anlamını yeni öğrenmiş gelmiş bana ahkam kesiyor çok iyi bilirim sen gibileri realde korkak sanalda kükrersiniz böyle seviyesizlik diz boyu
Ya beyni beyin kelimesinin yazılışından küçük olan bir embriyo ile uğraştığına inanamıyorum 😂 sen daha ekmeğe kaka derken ben IQ testleri yapıyordum. Şu an kuantum fiziği ile ilgileniyorum yani senin gibi bir tenekeye zaman ayırdığım için kutlama yapmalısın. Beyninin eksik kısmı çenene vurmaya devam ettikçe evde kalacaksın sen demişti dersin
Doğru diyosun
Bacım bazı erkekler böyle gururlarına yedirtmiyorlar
Ben ayrılırım diyemi ayrıldı sence
Zannetmiyorum canım
Sana karşı ilgisi azalmıştır
Şu çocuğun yorumunu silsene iğrenç şeyler yazıyor
@ekkolataa engellemiş beni MSŞĞDPAPDPCŞX
İlgisi azalan erkek neden her defasında bıraktığı kıza döner peki bizim 8 ay oldu nerdeyse şahsen bir kızla sadece takılmak bile istesen bir yerden sonra bırakmazmısın benim yapmadığım şeylerle beni suçluyor bide yalancı biri olsam aldatsam amenna eyw bak yok ama neden bana karşı böyle anlamış değilim başkalarına bakıcaksa açık saçma sapan hesaplarla ilgilenicekse gitsin niye bana dönüyor ki özür dilemeyi bilmiyor üstelik bak yine akşamında ya da yarın kesin yazıcak laf sokup bana hatasını kabul etse dese yanlış yaptım tamam yok ama
Manupulasyon, yapuyor. Klasik ben hakliyim bencilligi
Çok doğru
Yaslar kac
Ne sure gorustunuz
Ve
Ne yapmisti
29 yaşında o ben ise 23 olucam 1 ay sonra biz yaklaşık 8 aydır beraberiz ayrılma sebebi onun başka hesapları takip etmesi tamam dediği halde çıkartmadı bende akşamında konuyu açtım tartıştık bana anlayışsızsın dedi ama kendisi bana gelince hiçbir erkek takip etme ekleme resim beğenme diyor tamam diyorum aşırı kıskanç birisi normalde beni sahlenmesi felan iyi seviyor diyorum ama neden kendi yapıyor istemediği şeyleri onu anlamış değilim kıyafetlerime de karışır ama eklediği hesaplardaki kızlar açık resimlerini de beğeniyor
Anlasildiiiii
Kisi kendinden bilirmis
Adam seni kisitlayip istedigi konuma cekip kendisi yardirma pesinde , tam eski kafa erkek.
Kadin evde otursun kocasini beklesin disari adim atmasin, evde yemegini temizlini yapsin, gecede altima yatsin. Tamamdir.
Bende seyime gore takilayim kafasi.
Arkadasim, asla kendi durusunden odun verme. Aslaa
Hep bir durusun karakterin olsun
Tam da öyle bencede hay ağzına sağlık şimdiki çalıştığı yerdeki bir abla var bir gün oturduk muhabbet ettik bana dedi şimdiye kadar ki en uzun ilişkisi sensin ordakiler hepsi de beni seviyor ayrıca
Tamam sen sabretmissin. Otekiler ugrasmadan sutlamis😄😄😄
Zaman kaybi gormusler bunu
Doğru diyorsun aslında oda biliyor kimse onu çekemez benim gibi sabırlıyım ben ama biryere kadar 2 hafta önce ayrıldık biz bu bana 1 hafta boyunca yazdı laf sokma çabası içine girdi hep ama konuşmalarından da beni nekadar kıskandığı belliydi hep soruyordu nerdesin napıyorsun felan instaya bakınca beni takip edenleri gördüğü zaman sinir olduğunu dile getiriyordu sözde beni engellemişti normalden hariç ama hep takip etmiş gece ve gündüz aktif olduğum zamanlarda kimlerle konuştuğumu sordu yok hayatında kim var söylersen eğer bana yeniden başlarız dedi bende yok kimse dedim inanmadı sonrasında defalarca diretti bunu 2 güne barıştık bence bana halen aşık bu çocuk ama geçmiş ilişkilerinde güvensizlik olduğu için sanıyor bende aynıyım ama haklı olduğjnu elbette göstermiyor bu
Asik olmasinin ne onemi var.
İste senin bgibiler koca dayagi yiyip sonra geberiyor. Aynen devam et psikopatla
Sanırım fazla üzerine düştüm konunun en iyisi olucağına bırakmak kaybetmek istemeyen gerçekten değer veren insan değişmek için çaba harcar bıraktım ben düşünmeyi nasıl olsa bir gün okadar pişman olucak ki kazık yiyince birilerinden 29 yaşında nereye kadar böyle gidilir ki ben mutlu olmaya bakıcam en doğrusu bu
Halen ayni saflik. Akisina biraksan nolcak ya. Adam psikopatliktan vazmi geccek. Adam ayni adamm kaybetme korkusu olunca normallescek, elde edince eskie doncek. Bunlar hasta ruhlu ijsnalar ok. Uzak kalmasini ogrenin
Uzak durmaya çalışıcam yazsa da dönmicem hatta
Tabiki donmemen lazim.
Diyelimki dondu,
Ve sen hep fedakarlik yapman lazim.. Surekli onun kafasindaki kisilik olmak icin mucadele etmen lazim. Kafasindaki kisi degilsen, hep ezilen hep itilen, soz hakki olmayan kksi olcaksin. Diyelimki sabrettin her turlu fedakarligi yaptin.. Evlendin, o zamanda hicbir anlamda gene mutlu olamivsksin. Cinsellikte dahil buna
Haklılık derecesi kişiden kişiye değişir.
Şöyle söylim benim yapmamı istemediği şeyleri yapıyor mesela erkekleri takip etme diyor kendisi kızları takip ediyor telefonuma istediği zaman bakıyor ben onunkine hiç bakmadım herzaman beni güvensizlikle suçluyor ama tam tersi ben onun için öyle düşünüyorum bazı hareketlerinden sanırım beni cepte görüyor kafama göre naparsam bu kız beni seviyor affeder diye düşünüyor
Senle mi ugrasacak
O nasıl laf