20 yaşıma yeni girdim ama bir türlü kız arkadaşım olmuyor üstüme giyimime dis gorunusume çok dikkat ediyorum vs ama olmuyor bazen başka kişileri görüyorum insan düşünüyor acaba neyim eksik diye ama düşündükçe de üzülüyorum...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asosyal bi yapın varsa normal ama diğer türlü elbet biyerde bi hatan vardır ki bu haldesindir benimde olmuyo ama sebep belli ortam yok ve sürekli gezmeyi seven tiplerden değilim
Ben sosyal biriyim ama kız ortamı yok yoksa izinli olduğum gün 4 5 arkadaş arar buluşur gezeriz vs
Arkadaşlarınla anlaş manitaları varsa toplu bi eğlence şeyi düzenleyin tanışırsın orada biriyle 😅
Kanka eğlenceli bir yapın mı var yoksa sessiz misin racon tarzı mı takılıyorsun?
Knk racon değil de ortamına göre komikte olabilirim sessizde ama racon tarzı degil
Yeni tanıştığın biri senin nasıl biri olduğunu bilmiyor mesela sen her ne kadar bir ağırlığım var diye kendini kısıtlarsan kız da seni hep öyle bilecek ( ben bu çocukla çıksam yine banada böyle davranır ) gibi düşünecek yeni tanıştığın kıza sevgilinmiş gibi yakın davran
Nasip kısmet. Baİ insanlar 30 yaşında buluyor bazısı 20
Yalniz degilsin benim de olmuyor yani niyeti dusunmuyorum artık.
Nedenini*
Ben bazen üzülüyorum sonrada kendime zaman geciyorki geçiyor neden üzülerek geçsin diyorum saliyorum herseyi
Arandaki ilişkide önemli. İnsanlara karşı yaklaşımın, sohbetin.
Mesela
Ben ilk başta bir insanın sıcak kanlı ve cana yakınlığına bakarım. Kimi insan maalesef öyle olamıyor ve ön yargılı oluyor. Eğer öyleysen duvarlarını yıkmalısın
Knk aşırı sıcak kanliyimdir girdiğim yerde net herkes sever beni yakınlaşır ama kız olmuyo 🤣
O zaman sen direk knk olan insan tipisin😂
Nasıl cikicaz bu tipten 😅
Benim bir arkadaşım vardı bana”ben kızların knksı olmaktan çok sıkıldım artık manitası olmak istiyorum “ derdi. Bence knk kadar yakın olma. Kendini geri Çek
Seçici olabilir misin acaba
Kesinlikle hayır zaten çevremde kız yokki seceyim
Instagram bunun için var dostum güzel bir profil oluştur fotoğrafların hoş olsun çok rahat kız ayarlarsin
Bunu deneyecegim
Karakter olarak nasilsin
ya çok masum ve ince düşünceli bir yapım var
Çok kasma kendini
Nasıl olcak
Bende aynıyım. 🙄😂
Neyi eksik yapıyoruz sence
Mesela ben önceden çok utangactim ve dışardan biraz sert kendini beğenmiş gibi gözüküyordum sanırım yanıma yaklaşmaya çekiniyor olabilirlerdi önceden 🤷😂şimdi ise erkek yok cevremde o yüzden diye düşünüyorum yoksa karekter olarak ve dış görünüşü beğeniyorlar ☺️
Bende de karakter olarak beğeniyorlar bide bazen yakışıklı oğlum diye annem seviyor 😅ama benim çevremde de kız yok bide talihsizlik liseyide imam hatip okuduk benle ağalar kaldi
Benimde öyle işte ailem zorla imam hatip gönderdi okul full kızdı 😏😂
Bana kuaförüm vs güzel kızsın diyor annem demiyorda 😏
Sjsjsjsjsjsjjsjd sende benim gibisin
Sen nerde oturuyosun
Niye ki sen
İstanbul beyoglu
İstanbul değilim 😂
Nere
Buradan özel bilgi vermiyorum 😐🤭
Bence de baya özel bilgi mazallah 😅😅😅
Evet🤭☺️
Peki kendine iyi bak umarım düzelir bu durum
Biraz zor
Bilmiyorum ya bazen her şeyi salıp neşeli olmak iyi geliyor ama ben birde cafede çalışıyorum çiftleri görünce ister istemez aklıma geliyor dalıyorum dusuncelere
Bende görüyorum hep çiftleri
Çift derken benim yasimdaki sevgili olanları vs
Tm bende