AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
vaz geçilmez olmak için kusursuz olmak lazım en ufak bir şey de güven kayması oluyor hiç ummadıkların vazgeçmiş oluyor senden
Ama ben o kadar guzel davranıyordum ki cok sevdigimden gidiyor hep
Hak ettigim değeri goremedim uzuluyorum
Evet öyle oluyor bazen bunun için değeri azaltıp her zaman kendini düşün önce
Haklısınız gercekten ama aşktan insan yapamıyor valla
Hayatında insan 1 defa aşık olur çok defa sever sevgi zamanla ölür ama aşk her zaman baki kalır bu yüzden aşık olduğunda birlikte olan insanların ilişkileri uzun okur
Haklısın aşk onemli gercekten sevgi bitiyor
Belki sevdiğin ya da aşık olduğun kişi çok defa sevmiştir o yüzden bu durumdadır
Baskasını mı
Veya sizin tavırlarınız aşırı ilgi ile onu bunaltmış olabilir
Evet başkasını
Ona olan sevgim ilgim hosuna gidiyor
Baskasını degil ya senelerdir beraberiz
Eee ozaman ne diye dönüm arkasını gidiyor
Hala birlikteyseniz sorun yok ozaman
4 senedir beraberiz zaten cocukluk askım baskasını sevmesine imkan yok kendisi bana asıktı pesimden kostu da su an ne bileyim en ufak kavgada cekip gidiyor
Iuzun ilişki yormuştur ama uzatmayın derim
Neyi uzatmayalım
Sevgililiğinizi evlenin
Daha vakti var
Peki
Cok sag olun 😊
Rica ederim
Kimse vazgecilmez degildir. O yüzden öldürün su egonuzu🤣🤣
Egodan değil ki vazgecilmez derken kaybetme korkusu olmalı anlamında dedim ben
Seni sen oldugun icin sevip kaybetmekten korkmuyorsa tiyatro ile ne kadar elinde tutabilirsin ki. Birakin su adil yildirim taktikleri falan. Kendiniz olun.
Adil yıldırım ne alaka ya ben baska bir seyden bahsediyorum
Sürekli onun yanında biri ile beraber olsan dayanamaz bırakmaz
Vazgeçilmez olmak basittir aslında kusursuz olmanıza gerek yok ona öyle bakın ki kimse ona öyle bakmamış olsun öyle bi sarılın ki kimse öyle sarılmamış olsun öyle güzel sevin ki siz yokken bile siz yanında sizi hissetsin
Hiç değer vermeyeceksin, umursamayacaksin geç yazacaksın, o yazmazsa yazmayacaksın, kiskandiracaksin. Iğrenç şeyler ama maalesef boyle
Gercekten o kadar gereksiz ki adam akıllı sevmeyi bile beceremiyorlar
Knk sana bi sey söyliyim mi bi erkek eğer kızı seviyorsa kiz trip atsa da gitmiyor kız ağzına etse de gitmiyor kız iyi davransa da gitmiyo. Ama kiz seviyorsa veya en azından erkekten çok seviyorsa erkek onu hep cepte görüyor hiç değerli olmuyor kız. Ben eskiden bi çocuğu seviyordum, çocuk benden bi ayırıp bi geri geliyordu enayi gibi kabul ediyordum. Sonuncusunda "uzun ilişki sırrı erkeğin sevmesi, benim en uzun bir yıl sürdü ben sevmistim" demişti. Sürekli terk edilmiş olmam falan aklıma gelmişti çok kırılmıştım hâlâ da kırılıyorum bu sòze. Kısacası "seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut"
Askım bebegim oyle guzel ozetledin ki en baslarda onun sevgisi benım ona olan sevgimden daha coktu oyle guzel davranırdı ki sinirlense yazmazdı kalbimi kırmamak icin ayrılırdık mesela dayanamaz gelirdi ama simdi onu cok sevdigimi biliyor baya farkında ve bana cok baglanmıssın diyor hep kalbimi kırıyor kafasına gore gidip geliyor o kadar cok uzuyor ki beni.. keske sevgimi belli etmeseydım kız erkekten cok seviyorsa erkek azına ediyor kızın cidden
Öyle tabiki ama insan sevgisini belli edemeyecekse veya taktik yapıp aman sevdiğimi anlamasin da gitmesin diye düşünürse nasıl geçer ki hayat. Cok zor anlasilmasi guc seyler. Çoğu erkek zorrr
Erkekleri anlamak zor sevgimizi belli etsek suc etmesek suc e napalım bizz
Yani benim şu ana kadar aldığım en büyük ders "hicbir erkege ilk adımı atma" Çocuk bana yazmıştı barışmak için, ben bitirmiycem sendeyiz dedi söz verdi napsam güvenirsin falan diye sormuştu. İki gün sonra "unutursun ya iki gün sonra hatırlamazsin bile" deyip beni teselli etmişti avel. Kendini ne sanıyorsa tipsiz. Birkac ay sonra yazdığında bilerek profil fotosuna bakarak "şuna bak kimlerle uğraşmışım inanamıyorum böyle birini nasil sevdim şimdi bayilcam" diye ses atmıştım. Ertesi gün profil fotosunu kaldırmıştı. Bunlar bunu hak ediyor. Pişman değilim svölspwebwod
Oha cok iyi yapmıssınn 😂😂😂
Evettt :))
Harikasın
Knk sana bi şey sorucam. Bana bi gun bilmediğim numara whatsapptan limon emojisi atıp merhaba yazmışti. Profil fotosu ve durumu falan yoktu, sadece ad soyad yazıyordu, araştırınca eski sevgilimin kuzeni olduğunu öğrenmiştim. Neden böyle bi şey yapmışlardır?
Kanka seni denemis bence konuscak mı diye
Engel attım direkt. Ne düşünmüştür?
M@l gibi kalmıstır hahaha
Hayır ne konuşmamı beklemiş ki anlamadım
Bilmem ki
Onu hayatının merkezine asla koyma önceliklerin olsun
Umursamaz olacaksın sallamayacaksın elimi sallasam ellisi olacaksın o zaman bak gör
Sevgimi cok belli ettigim icin kafasına gore gidip geliyor haklısın
Ben hiç öyle biri olmadım
Nasıl olsa beni seviyor diye rahat oldular hep
Aynen ben de ya
Doğal ol yeter olmuyorsa yanlış kişidir
Kizlardan taktiik al net diyorum😀😂
Ne için
Umursamazsan olursun