Aşk İlişkileri Ailemizin istemediği biriyle ilişkiyi devam ettirir misiniz? Özlemim-Özlem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ailenizi karşınıza alabilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Ailenizin* Ailemizin istemediği biriyle ilişkiyi devam ettirir misiniz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Tabi ki önemli olan benim sevmem 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kararlarıma saygı duyarlar. Eğer karşımda duruyorlarsa onların gördüğü benim göremediğim somut şeyler üzerindendir. Dikkate alırım 0 0 Yorumla
kadirsins Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl gerçekten aşıksam kimse umrumda olmaz zaten gerçekten aşık olmadğım biriyle zaman kaybetmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay yok annem babam insandan anliyor ya suanki dunurlerden midemiz bulandi. kardesim istemese sktri cekecezde. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. İstememelerinin nedeni önemlidir.. 0 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yes cunku benim ne istedigim onemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabi ki önemli olan benim sevmem
Kararlarıma saygı duyarlar. Eğer karşımda duruyorlarsa onların gördüğü benim göremediğim somut şeyler üzerindendir. Dikkate alırım
gerçekten aşıksam kimse umrumda olmaz zaten gerçekten aşık olmadğım biriyle zaman kaybetmem
Ay yok annem babam insandan anliyor ya suanki dunurlerden midemiz bulandi. kardesim istemese sktri cekecezde.
Ailem bu durumlara karışmaz.
edemem efendimyok oyle dunya
İstememelerinin nedeni önemlidir..
yes cunku benim ne istedigim onemli
babam onaylamalı..
Seviyorsam evet