+1 yıladına cok sevindim mutlu mesut olursunuz inşallah ama tuz koyma ya yazık olur iyrenç bir tat olur bir haber vardı kızı istemeye geliyolar damat o akşam kahveden zehirleniyodu hani gelin hanım mutfakta eline ne geçtiyse atıyodu adamın kahvesine :) mıgdesi hasassa zarar verebilir:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 kaşık kahveye 1 kaşık tuz gibi ölçü. Şeker koyma ama :)
24 Yorumla
Soran+1 yılStandart olcu gibi ama seker yerine tuz yani
Soran+1 yılCok sagol tesekkurler :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla bir bayan arkadas vardi
Kendisi tuz yerine cikolata koymus icine
Bence o eski adetlerden uzak durun
Adamin midesini bulandirmaya gerek yok
Mesela cehaletten yapilana bak ;) :(
mobile.beyazgazete.com/.../...r-detay-2225483.html00 Yorumla
geçenlerde biri ölmüştü demi tuzlu kahve yüzünden karısı olamayan kız rekor kırdı bir erkeği en çabuk öldüren kadın olarak hoş bir de iyi yanından bakmak lazım adam çabuk kurtuldu :)) www.aksam.com.tr/.../haber-306185
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Bence biraz tuz koy ama seker doldur icine tatli baslasin herseyiniz:) ablam enisteme öyle yapmisti o kadar cok seket koymusdiki kahve bal gibi sunuyordu kahvenin yaninada ayriyetten iki kesme seket koydu. Eniştem yazik hepsini icdi. ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa duydum. Aslinda olabilir. Tuzdan deglde sekerden burusur :)
Soran+1 yılKesinlikle bool tuzlu bekliyo hazrlamis kendini. Ama ynede kyamiyorum. Boyle yapsam olablirrr :)
Soran+1 yılAmin canım cok sagol insallah. :)
+1 yılay ben kıyamam aşkıma... ama bu konuda çok değişken fikirlere sahibim... bazen de ne bulduysam atayım diyorum.. o an ki ruh halime bağlı :D sen de oluruna bırak.. heyecanla artık... damat ayvayı yedi :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kiyamam yaa ama adetlerdende geri kalmam en iyisi hafif belli olcak kadar koymak :)
Adet yerini bulsun kıvamında normal şeker ölçüsünde tuz koy. Fincanları aynı yöne doğru ancak oturma düzenine göre dizeceksin. yani baba damat anne şeklindelerse tuzlu kahve ortada olmalı.
05 Yorumla
Soran+1 yılDamata ozel fincan olacak. Ilk kime servis yapmam lazim peki?
Soran+1 yılBazilar ilk misafir diye erkek tarafi buyuklerinden basla diyo bazilari kndi aile byuklerinden baslayp snra erkek tarafi buyuklerine diyo :( hangi buyuklerden baslanck
Soran+1 yılCok cok tesekkur ederim yardmlarin icinn :))
bunu yap temiz olsun..
www.aksam.com.tr/.../haber-30618510 Yorumla
+1 yılYa tuzdan tansiyonu yükselir de apar topar acile götürmek zorunda kalırsanız? Veya midesi bulansa kussa evin ortasına?
Adamın zaten ömrünü yiyeceksin, bırak bari evlenmeden iki dakka gün görsün çocukcağız.31 Yorumla- +1 yıl
Haha bu cok iyiydi 😂😝
+1 yılşeker oranınca şeker yerine tuz koyunuz, karabiberde eklerseniz daha güzel olucaktır
ve Allah mesut etsin şimdiden04 Yorumla
Soran+1 yılSeker koymadan sadece tuz olcak yani. Aminn. Cok tesekkurlerr.
- +1 yıl
evet şeker olmadan şekerin yerine tuz konucak aynı oranda koyarsanız kusmadan içebilir :D
Soran+1 yılTamam tsekkurker
- +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. www.aksam.com.tr/.../haber-306185
Sakın bak sadece tuz!03 Yorumla
Soran+1 yılFazla kacirmamak amacli soruyorum bu soruyu zaten ideali icin. Tesekkurler
Soran+1 yılYok be okadar degl. Kiyamam ya
+1 yılinşallah koyduğun tuz yüzünden ölürde sende vicdan azabından intihar edersin. şaka şaka ama tuz koyma un koy sonra yoğur ve beklemeye al bakalım nası bişi olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılAssddaaddjcjjxjsd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 Yorumla
+1 yılTuz yerine en sevdiği şekilde kahve yap fark yarat.
13 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bende oyle istiyorum ama adetler ben koynasamda kizlar koyacak o tuzu :/
- +1 yıl
Sevmek destek olmaktır... Onu bu bayat zevksiz gelenekten korumalısın... Benim kahvemi de aşırı acı yapmışlardı... O an sevdiğimden ve ailesinden nefret etmiştim... Aradan 10 yıl geçti... Şimdi boşanıyoruz..
Soran+1 yıl:( anliyorum. Ben uyardm korkttm gozunu bn icerim ne olursa dedi yinede. Ama olsn cok az mktar kycam sdce asiri olmaz igrenc olmaz
Ne kadar koyarsin bilmiyorum ama olayi sakin abartma konyada bir adam bu sekilde gida zehirlenmesinden olmustu..
01 Yorumla- +1 yıl
O kiz tam bir mal ya :D biz ona benzer karisimi askerde yapiyorduk safagi az kalana dokmek icin :D
Ben çok az koymuştum herkezin içinde yazık ya zorlanmasın bu arada kahveyi yaparken video çekin sonradan izlemesi harika oluyo :)
00 Yorumlabizim burada adamın biri öldü onun yüzünden haberlere flanda çıktı aşkını öldürme tuz koycam derken:D
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar herseyi karistirmam zaten cok agir olmasin diye soruyorum Allah korusun ya
Soran+1 yılBaska yerde nasildr bilmem ama bizde..
damat hanimin elinden zehir olsa icer etrafa esini rezil etmez ne kdar kotu yemek olsa bile eline saglk der. Bu anlama gelir :) zten cok atmamak icin sordum soruyu
Soran+1 yılBizde sizi zehirlemiyoruz ki :)
aklıma geldi kesin oku yoksa enişte güme gider bak :D
www.aksam.com.tr/.../haber-30618500 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/EE6agz.gif bu nası bir sorudur ben gidiyorum *
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol guldurdun eksik olma :h
- +1 yıl
bu gifi şu an yaptım ve sonradan pişman oldum çünkü bu gerçek ve tırsmaya başladım
+1 yılTuz değilde limon tozu koy bir kahve kaşığı, biz enişteye öyle yapmıştık 😁
16 Yorumla
Soran+1 yılDahami etkili oluyo
- +1 yıl
En azından içebilir oluyor ama adamın suratı halden hale girdi 😄
Ben iki kaşık atacaktım ama ablam engel oldu - +1 yıl
Birde çok güzel olmuş diye şirinlik yapmaya çalışmazmı? 😂😂
Soran+1 yılIcilebilir sekldeyse olabilir. Zorlamak istemiyorum. Maksat adet yerini bulsn
Soran+1 yılHehehe. :)
- +1 yıl
Sırf denemek için denedim, tuzlu kahve içilmez bence yani benim önüme gelse ne için olursa olsun içmem
+1 yıl2 kaşık kahve dolu dolu ve alabildiğine tuz koymuştum ben arkadaşımda tuzu az bulup karabiber ve tuz ilavesi yapmıştı yarım bardak içebildi garibim annesi aldı sonunda elinden :D
00 Yorumlabir tatlı kaşığı iyidir içerse sözün geçiyor demektir ;)
00 YorumlaSadece tuz koyma bence biraz da diğer baharatlardan ekle :D
04 Yorumla- +1 yıl
Sonra da damat adayı ölsün düğün şekeri yerine helvasını yeriz artık :D
- +1 yıl
Hahaha :D cenazede yeriz :D
Kahveye su isteticek kadr tuz koy. Dayanamasın su istesin senden
sonra yapıştır suya da tuzu :)02 Yorumla
Soran+1 yılIyiki kiz degilsin canii :d
Adettendir. 1 damla tuz ruhu, 1 damla da çamaşır suyu kat içine
22 Yorumla
Soran+1 yılAmann o. O
Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. ben bu işi ustalarından öğrendim :) onlara da sorsan aynı şeyi söyler;
yeteri kadar tuz! (kesin bilgi yayalım)02 Yorumla
Soran+1 yılIste yeteri kadar olan ne kadar onu soruyorm.
+1 yılsaçma sapan bir adet ya. nelerle uğraşıyorsunuz. tuz koyunca ne oluyor ki. evlenince bu tuzun acısını fena çıkartır senden haberin olsun
00 YorumlaYarim kilo koy siz bole yapin yapin ilerde bunlarin acisi cikcak bu salakca adetleride kim cikartiyosa onu bulup...
03 Yorumla
Soran+1 yılSalak kim belli. Attigi taslar neresine gelmis adassdfggfhj mk beynszi ya
Soran+1 yılCok komiksin ya sen. Yasm 23 seni germesin
Kahve zaten acı sen kıyma sevdiğine bol şekerli yap :)
01 Yorumla
+1 yılSair burada evleniyorum mutluyum diye hava atiyor :D :D
10 Yorumla
+1 yıl1 cay kaşıği tuz iki damla da tuz ruhu dök bizden koz almak kolay değil öyle..
00 YorumlaÇok acımasız kızlarımız var :) Şahsen eziyet edilmemesi taraftarıyım. Adet böyle diye marjinal olmayalım mı :)
00 Yorumla
+1 yılEt yemegine ne kadar atarsaniz o kadar yeterli agzina cok eksi gelecektir ama icicej yalcak bisiyi yok :)
00 YorumlaÇay kaşığı kadar iyidir heralde acımasız da olma hayırlı olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurlr
Soran+1 yılIns.
+1 yılbir çay kaşığıyla felan uğraşma hiç. . 1 kepçe doldur ölmesi garanti oluyor. .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. ya ben kimin kahvesine tuz koyacağım çok merak ediyorum :D
00 Yorumlaçok az koy tadı berbat oluyor hayatta içemez yoksa :D ya da içip kusar :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece tuz koyma :D onu diğer baharatlarımızdan mahrum etme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKahveye tuz koymanın anlamını biliyor musun? Cevap yazan diğer 56 kişi de bilmiyor helal olsun size.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne ki?
- +1 yıl
kahveyi sonuna kadar içerse ben kızınızın herşeyine katlanırım demekmiş ben öyle biliyorum yani
Cevap sahibi+1 yılYanlış biliyorsun elenamaria
Eskiden kız istemeye gidildiğinde eğer gelin adayı damat adayını beğenmemiş ve istemiyorsa kahvesine tuz koyulurmuş Anlamı da misafir olarak geldiniz kahvemizi içtiniz afiyet olsun ama bizde size verecek kız yok güle güle gidebilirsiniz demekmiş. Günümüzde bu adet ne yazık ki değiştirilerek saçma anlamlara gelen adete dönüştü. Erkek tuzlu kahveyi içmezse kıza katlanmayacak mı yani. Sevgisi az mı olurmuş?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılParmaklarının arasına az birşey alıp kahvenin suyuna katabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBunlar bizi Öldürmek içinde Dünya'ya Gelmişler agaa😄
03 Yorumla
Soran+1 yılEstfr. Yarimi zorlamak istemiyorum en kolay sekilde icmesini saglycm :)
- +1 yıl
😄😄 bilmezmiyiz hiç
Soran+1 yılOle tabi yaa :/
Allah tamamina erdirsin mutlulugun nasilda belli olur. Hep boyle devam
00 Yorumla
+1 yıl1 kilo :-):-):-):-):-):-):-):-);-):-):-):-):-):-):-)
00 Yorumla
+1 yıl3 yemek kasıgı idealdir fazla koyma öldürebilirsin bunun haberi var dogru bisey :)
00 Yorumlageçenlerde biri ölmüştü bu yüzden.. sınırları zorlama bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne kadar çok koyarsan oda ne kadar ini içerse o kadar seni seviyordur
00 YorumlaDok dökebildiğin kadar nasıl olsa acısını çıkaracak
00 YorumlaBoş ver tuzu muzu... Daha işin başında ağzınızın tadını bozmayın...
00 Yorumladök dibine kadar çeksin acıyı oda sana çektircek kaç sene :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonyadan kızın biri kahvenin içine koymadığını bırakmamış. bal , tuz , yumurta , baharat filan
02 Yorumla- +1 yıl
he ya oğlan zehirlenmiş filan dedilerdi de aslı çıkmadı haberin
Cevap sahibi+1 yıldoğru değilmiş o haber. öldü demişlerdi.
+1 yılHayırlı olsunn darısı başımıza :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler cnm. Amiiiiiinnnnn darisi isteyen herkesin basinaaa insss.
Ben yumurta atan gördüm. Siz hala tuz mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAmac zehirlemek degil kizcem naptin sen :d
+1 yılkahveye tuz koyunca ne oluyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılAdetler yerini buluyor..
Acima ya tuzu kara birberi doldur xD
00 Yorumla
+1 yılboşver doldur tuzu :D
00 Yorumla15 kilo koy nasiplensin yavrucak :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 1 yemek kaşığı koy işte
01 Yorumla
+1 yılbunu yapmak zorunda mısın?
022 Yorumla
Soran+1 yılYinemi sen
- +1 yıl
yinemi sen nasıl bir tepki ya? öncelikle sen kimsin
Soran+1 yılSus sen konusma
- +1 yıl
sen kim oluyorsun da bana konuşma diyorsun ya deli midir nedir
Soran+1 yılDeli uzmanimisin dostum nedr bu bilgiler
- +1 yıl
tamam sus zira evlilik sana yaramamış.
Soran+1 yılEvli oldugumu km soyledi daha istemeye bile gelmediler. Ustun zeka bu cock ya laflara bak sundaki :d
- +1 yıl
haa ilerisi için net bir şey düşünmediğin için amacın gönül eğlendirmek herhalde anladım ben seni.
Soran+1 yılAlin bu cahili burdan :d
- +1 yıl
asıl cahil işe yaramaz olan sensin ama bunu idrak etme kabiliyetine ne yazık ki haiz olamadığın için farkına varman için uğraş sarf etmeyeceğim. cahil ne bilsin cahilliğini anca ona buna cahilsin der durur aynaya bakıp kendisiyle yüzleşmek aklının ucundan bile geçmez. seni alan adama acıdım hakkaten. daha ilk günden başını ağrıtacağının sinyallerini vermişsin. eğer akıllıysa senin gibi bir deliyle bir ömür geçmeyeceğini anlayacaktır.
Soran+1 yılYazik bu kdar yazipta parmklarini yormus bide sanki takan var :ddd hshasass
- +1 yıl
ahaha içten içte nasıl sinir olduğunu nasıl kendini yiyip bitirdiğini verecek bir cevabın olmadığı için nasıl yerin dibine geçtiğini ayrıca ne yazdığımı merak ettiğin için yazımı baştan sona nasıl heyecanla okuduğunu farketmediğimi mi sandın? yazık sana
Soran+1 yılAnliyorum yasadgin duygulari harika anlatmssin. Tam bir eziksin dostum :d
- +1 yıl
bak benimle sorunun ne bilmiyorum ama hem kavgayı başlatıp hem de üste çıkmaya çalışma bu anlamsız tavırlarının sebebini söyle zaten suçluysam kendim çeker giderim. ama böyle aptal aptal konuşmaya devam edip canımı sıkarsan çok fena incitirim benden demesi.
Soran+1 yılKiyamam aglama yaa tamam bu kadar ezmicem seni :d asfgg
- +1 yıl
hastasın sen
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
birilerine acı çektirmek hoşuna gidiyor daha da kötüsü bundan zevk alıyorsun
Soran+1 yılOyle olsa pskopat derdin ama. Kime aci cektiriyorum?
- +1 yıl
şu an için bana.
Soran+1 yılAci mi cekiyosun
- +1 yıl
ziyadesiyle
+1 yılB*kunu çıkarmamak lazım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee
YEMEK kaşığıyla 2 defa at işte içtimi içi yansın
00 Yorumla2 yemek kaşığı koy ölünce haber ver
00 Yorumla
+1 yıltuz koyma ilişkin bir anda bitiverr
00 Yorumla
+1 yılSahsen ben icmem vermiyolarsa vermesinler
15 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
Nette bir arayin konyada kiz istemeye gitti oldu basligi altinda ne cikacak karsiniza sonra umursamaz tamaminizi belki silersiniz
Soran+1 yılO haberi biliyorum. Kcucuk bir fincana hersy katip zehrlemem. O kdr da defil. Ama cay kasigi kdar tuz koyarm anca
- +1 yıl
Vallahi kolay gelsin allah mutlulugunuzu daim etsin kardes
Soran+1 yılAmin Allah razi olsn sagolasin :)
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat