Gelelim tuzlu kahvenin faydalarına☺Kahveye tuz, baharat vs. atılmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Katcam ya da katılsın gelenek bozulmasın diyen var mı?
Kız istemeye giden nice yiğitlerin tuzlu kahveyle imtihanlarını, şekilden şekle girmelerine illaki tanık olduk. Öyle kanıksadık ki tuzlu kahve geleneğini, neden yaptığımızı düşünmeden o kahveye tuzu dayadık.🙂 Hatta bazılarımız kendini tutamayıp içine karabiber, pul biber de koydu.

Benim Ösym sınavından hemen sonra sözüm var.💍

Hic anlamını bilmeden dayadığımız tuzun hikayesi Erzurumlu bir ailenin kızını damt tarafı ister kız da aileside istemediğini belirtmek için tuz koymuş kahveye ve bu şekilde bu zamana kadar gelmiş. Yani o kadar damatlarımızın ağızların tadını bozup üzmemizin anlamı buymuş..
Açıkçası bana çok klişe geliyor kahveye tuz koymak..
Ben sevdigim adamın kahvesine bal koymayı düşünüyorum bol bol.. kıyamamki ben O'na 🙁

Sözlüm olacak kişi ziraat mühendisi alanı arı ve bal bu yüzden böyle düsündüm.
Hem tuz beklerken bal gelme hayretliği hemde subliminal mesaj: Balı bol buldu nereye koycağını şaşırdı (evlendikten sonra ben)

Tak, kahvenin altına notu yapıştır 😊

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Gelelim tuzlu kahvenin faydalarına☺Kahveye tuz,baharat vs. atılmasını nasıl karşılıyorsunuz??
Gelelim tuzlu kahvenin faydalarına☺Kahveye tuz,baharat vs. atılmasını nasıl karşılıyorsunuz??
Gelelim tuzlu kahvenin faydalarına☺Kahveye tuz, baharat vs. atılmasını nasıl karşılıyorsunuz?