Bir Başkadır güzel diziydi vesselam. Neyse konuya gelecek olursak o da oldu (biz de olmayan yok maaşallah 🤭) efenim seversin o da seni sevsin diye de çok istersin beklersin ama bazen imkansızdır işte bilirsin ki olmayacak duaya da amin denmez ama böyle gözlerin bile dolar ya onu anarken hatta bazen tek tebessüm sebebindir filan bilmiyorum yani aşık olmadım hiç diyip duruyorum ben ama bu bir aşk mıydı acaba diye de şimdi düşünmedim değil açıkçası. Velhasıl kelam kavuşamayınca aşk olurmuş der Aşık Veysel belki de benim o hesaptır. Yine de bir gün kavuşabileceğim bir sevda bulurum inşallah diyeyim bari ne diyeyim... 😊💫
biri vardı ilk defa birine karşı gerçekten bişey hissetmeme ramak kalmıştı hata yaptı o an bitti bende. seviyorum diyor ama yalan gerçekten sevmesini isterdim gerçekten sevip sadık olsaydı benim için herkes her şey biterdi sadece o olurdu.
Kimin beni sevmesini istediysem hep sevildim. Bu yönden ukde kalmadı da keşke sevildiklerimiz tarafından yarı yolda birakilmasak.. hani uzun ömürlü olsa o sevilmeler ve sevmeler.
olmuştu ilk hoşlandığım insandı hayatımda tanıdığım en iyi kişiydi. Bir ara kendine daha fazla dikkat etmeye başlamıştı sosyal medyayı daha sık kullanıyor kendine çeki düzen veriyordu meğerse başkasından hoşlanıyormuş 4 yıl önce oldu bu ve hala onun adı geçince kalbim daha hızlı atıyor.
Tesadüfen tanışmıştık sadece sesimi biliyordu 1 ay sonra yuzlerimizi gördük sohbetimiz iyiydi ailesini çok sevdim benden haberleri var mıydı bilmiyorum. Ailemin tasadigi yeri biliyordu onun yaşadığı yeri biliyordum. Saatlerce yazisiyorduk ama keşke daha çok güven saglasaydi kendi olsaydı sözünün üstünde durup yapsaydı bana sahip çıksaydı lafta kalmasaydi ama er damarı yoktu. Niyeti ciddi değildi. İki yuzluydu. Keşke sözunu tutsaydi. Umut verip kacmasaydi..
Oldu biri , uzaktan dört yıl sevdiğim biri vardı beni sevmesini çok isterdim olmadı ve bunu hiç sorun etmedim bazen tek başına sevmek de yetiryor yetmeyince de zaten sevgin bitiyor.