Arkadaşlar 3 aylık evliyim ve eşim işe giderken sık sık alyansını takmayı unutuyor bir takıyorsa 3 takmıyor ilk zamanlar çok tepki veriyordum ama artık çok sıkıldım devamlı unutmasından. Dün gezmeye çıktık beraber tam evden çıkacakken baktım yine unutmuş ben de çıkardım benimkini bundan sonra böyle dedim sen unutursan ben de unutucam. İkisi aynı şey değil dedi ben unutuyorum sen bilerek takmamissin dedi. Neden unuttuğunu sordum. Takı ve aksesuar takmaya alışık değilim dedi. Saat bile takmıyorum dedi. Bu gün baktım yine unutmuş sizce neden unutuyor yoksa bilerek mi takmıyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşin alyasını takmıyorsa alışkın değildir sende başka bişey mi diye anlıyosun
Alışkın değilim diyor o yüzden unuttum diyor ne yapmalıyım
Bana kolye al boynuma adayım dedi az önce
Alışkın değilim mi diyor unutması gerekmez ama
Bana kolyemi al dedin az önce tepkisi oldumu
Yok o bana dedi kolye al yüzüğü boynuma takayım unutmam dedi evden çıkınca parmagima takarım dedi
O sanamı dedi al yüzüğü boynuma tak dedi
Evet
Yüzük boyunamı taklıyomuş parmağa değilmi😊
Bilerek takmıyor takmak iatemiyor evliliğn nasıl gidiyor
Evliliğim iyi gidiyor dün Cok güzeldi eğlendik baya tabi ara ara ufak tefek tartışmalarımiz oluyor illaki
Öyle oluyor ama neden takmıyor yüzük önemli
Unutuyorum diyor gerçekten unutuyor olabilir mi
Devamlı taksa unutmaz ya da hiç cıkarmasa
Wc ye vs. giriyor rahat olmuyor diyor açıkçası bende sürekli takmıyorum evde çıkarıyorum sadece dışarda takıyorum
Öyle ama bahane aslında rahatsız olmak ama siz unutmuyorsunuz
Ben unutmuyorum evet ama bundsn sonra ben de unutmaliyim demek ki
Ebet bu güzel fikir siz de unutun kıskancmı eşiniz
Aşırı kıskanç ben de kıskancım
Anladım baya kötü
Bilerek takmıyor. Bu kadar söylemenin üzerine unutamaz. Bundan sonra sen bende sevmiyorum yüzük diyorsun
Bence de öyle bilerek takmıyor bir insan bu kadar unutamaz
Bu yüzden sende takma. bir insan üst üstüne bukadar unutuyorsa bir sebebi vardır.
Ne gibi bir sebebi vardır
ben de hiç takmıyorum, beş sene oldu
Neden takmıyorsunuz?
Gözü dışarda. Ve iş yerine takarak gittiğinde de belki orada çıkarıp eve gelince takıyor da olabilir taktığı zamanlar
Zannetmiyorum
Öyle olmasaydı takardı bir kere her zaman parmağında kalırdı. Telefonu bir yere takmıyor ama unutmuyorda
baştan beri öyle alıştım, bu meseleyi sorun etmiyoruz, kaldıki sosyal medyada da zaten evli olduğum belli, tek başıma profil fotoğrafım yok. aşağıda yorum yapan arkadaş benim adıma değil kendi adına konuşursa sevinirim
Benim eşimin profilinde de ben ve evlilik fotolarimiz var tabi ki hepsini ben ekledim kendi koymamisti geçen ay kızdım ve ben koydum sosyal medyasına
şöyle söyliyim bi iş arkadaşım evli olmama rağmen, ilişkiye girmek istediğini söyledi ancak kabul etmedim, eşime de söyledim zaten bu durumu, bana güveniyor kendisi, ben de başkalarına kendimi açtım fırsat elime geçse de, o yüzden bu tarz yüzük vs işleri bana saçna geliyor, yapmak isteyen her türlü yapar, her yerden bulur ruhun duymaz
Eğer eşine önem veriyorsan diye sırf onu mutlu etmek için takarsın
Aynen bence de
Teşekkür ederim bana katıldığın için
Takma kafana dicem de tak kafana eşin kızlarla bacım yapıyor olabilir
Öyle bişi yapacağını sanmıyorum her daim telefonu açık ben de biliyorum şifresini
Esinin niyeti farkli baby
Ne gibi
Gozu disarda gotu havada onun dikkat et
Ama telefonunun şifresini vs. Hepsini biliyorum istediğim zaman bakabiliyorum
Bilemedim
Sen bir erkek olsan ve aldatsan şifreni verir misin telefonunu ortalık yerlerde bırakır misin
Soyle dusun bhnu hapsrak supheleride azalta bilir ama yapmistir demkyorum yani onunla konis coz sebebini
ya da seninle olan cinsellikte itico bir durum. olabilir mesala temizlik hijyen veya konulan sınırlar gibi
Sıkıyordur evli olsam bende takmam
Ne demek istiyorsunuz
Yüzük sıkar parmağını