Sevgiliyken beni sevdiğine emin olduğum, sürekli olarak çevresindekileri beni gösteren, arkadaşlarına benden sürekli bahseden kişi ayrıldıktan sonra bı anda hiç sevmedim triplerine girdi ve üzerine beni yakın arkadaşlarına ayarlamaya falan çalıştı xjenxjrjxjejdjeh ve ayrılırken kötü bir olay yaşamamamiza ragmen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle kuyruk acısı.
Yedirememiş EZİK XD
Eziiikk Kznejxkekdkei
ne işiniz var kızım böyle karaktersiz ergenlerle
Işte zaten sevgili olduğuma bin pişman oldum keşke biraz daha olgun olabilseydi ayrılık konuşması bile yapmadı ortak arkadaslarimiz verdi haberi o seviye xkenxjekxkrjdjrjd
saçmalık
Tamamen öyle ve zaten pişman oldu şu an böyle geri dönüp intikam alasim var ama onla bile uğraşmak istemiyorum
Sen ne yaptında öyle söyledi ki?
Ben ayrılırken bir şey yapmadim. Ailesi öğrenmesi üzerine ayrıldık ama ortak arkadaslaeimizdan tam o zamana denk gelen bı haber aldım. Benleyken başka kıza gözü kaymisti bende direkt ayrıldım ama o başta ayrılma sebebimin bu olduğunu bilmiyordu
İşte açıkça konuşup ayrsaydın daha net olurdu her şey
Sende yakın arkadaşıyla sevgili olsana bence zoruna gider kıskanç birimidir sence?
Sonrasında öğrendi ayrılma sebebi mi ve o ara ailesi öğrendiği için zaten kesin ayrilmak zorundaydik
Ayarlamaya çalıştığı kişiyle olacaktım ama gidip ortak arkadaşlarımıza pişman olduğunu soylemisti
Anladım sen her zaman daha değerlisin unutma başka kişilerle konuş onu takmadigini belli et kudurur zaten merak etme
Kıskanç birimidir
Zaten başkalarıyla konuşuyorum umdrumda değil ama keşke daha olgun davrana bilseydi saçma hareket etti
Senden korkulur dkodke9eke
Sence arkadaşıyla olsan tepkisi ne olurdu sana karşı?
Neden ki xkemxkexkdk
Arkadaşiyla olacaktım zaten işte sonradan öyle ayarlamaya çalıştığına pişman oldu ve o istemediği için çocukta olmadı benle
Hemen vazgecebiliyorsun o yüzden dedim idneodjd diğerleri olsa peşinden hüngür gündür ağlarlar falan
Peki arkadaşından ciddi manada etkilenmismiydin yoksa sadece onun için mi onla olacaktın
O çocuk bana her hangi bir şey kazandirmadi yokluguda çok koymaz o yüzden kxemkdkedkrk
Arkadaşını her zaman begeniodum elime fırsat gecincede hem o kudursun diye hem beğendiğim icin
Oha xoenqojddokwod başıma gelmesini hayatta istemezdim anskm çok kötü oldum
O da öyle olmuştur umarım xkemxmwkxkekxks
Belkide senin onu takmadigini hissettiği için bir anda ters tepki yapıp seni sinirlendirmeye çalıştı ama sonda dayanamadi pişman oldu bence
Çok bağlanan birimisin yoksa genel de bağlanmaz mısın
Of amacı ne olmuş olursa olsun İnan umrumda olcak biri değil bu çocuk benle sevgili oldu diye adı buyucuye çıkmış bir insan xkenxjejdjr uzulursem kendime yazık etmez miyim
Aga b onun adına üzüldüm ama yinede çok vicdansız olma belki kaldıramaz bu durumu hakkettiği kadarını yap çekil bence neyse bana düşmez orası ndowksodjowkd
Ama belliki daha önce çok kez sevgilin olmuş tecrübe var gibi artık umursamıyorsun
Hayır ilk sevgilimm djenxjekdke
Zaten her hangi bir şey yapmadım ki ayarlamaya çalışan oydu tamam dedim
İmkansız dienwokd
ya da çok sanal sevgilin oldu ordan tecrübe etmişsindir
Anladım
Ve benle ayrılır ayrılmaz o gözünün kaydığı kızla sevgili oldu sonra o kız onu herkesin içinde rezil edip ezikledi ve bu kız için benle arası bozulduğuna pişman olduğunu söylemiş ortak arkadaşlarımıza benim kulağıma geleceğini bilerek
Hayır sanaldan konuşmuyorum ama böyle bı tecrübe var sebepsizce erkek ortamını iyi biliyorum
haketmiş o zaman
Çünkü çok yürüyen vardır kendini güzel ve çekici buluyormusun
Aslına bakarsan kendimi aynada gördüğümde bazenleri tiksindigim bile oluyor ama toplumdan fazlasıyla ilgi görüyorum. Bu çocuğa baktığım için arkadaşları büyü mü yaptın falan diodu xjdnxjdjd benim arkadaşlarım ise tam tersi buna nasıl baktın diodu
Maşallah diyim o zaman sana, aga b
Ay sohbetin aşırı sarıo xkenxjejxj
Instagramdan takipleselim mi
Olur ama reel vermek istemiyorum ki anonim daha iyi gibi
Sen bilirsiinn
Merak ettimde doğrusu
Beni görmen için demedim ki xjenxjdjd sohbetin sarıo takipleselim diye
Sohbet burdanda ederiz at istek hrhwgd
Ama tipini de görmek isterdim
Olur burdan konuşuruz
Ama hesap yeni ismim random
Okey farketmez
Sana kötü bur haberim var ikimizde yazamıyoruz diwjwidjwo
Yaa snenzjejsj
Direkt pp yapım ordan gör beni
Yap valla merak ettim
Yaptim
Gercekten senmisin o
Oha dur o kadar mı kxjejxjejxkeixkekde
Ne oldu
Çok sasirdin ya ondan öyle dedim
Gerçekten senmisin diye sordum fake falan değil dimi
Yok fake Nie koyayım ayrıca fake fotolara benzemio ki hic
Maşallah çok tatliymissin belli yani az çok güzelsin
Tesekkurlerr
Senin tipinde ki kızlar hep ilgimi çekmiştir ama sana yürümüyorum yanlış anlama skdoskls
Sağolun xjenxjejxjekd
Naber
Olası
Evet
Yani
Ve üstelik beni başkasına ayarlamaya çalıştığı günün akşamı ortak arkadaşlarımıza pişman olduğunu söyledi
Bence öyle
Sahraya