Sevgilim ve arkadaşlarım arasında kaldım, ne yapacağım?

Arkadaşlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor. İki tane arkadaşım var zaten seçici birisiyim. Çok arkadaşı olan birisi değilim onlarda iyi insanlar ve sevgilimle arkadaşlarımın arası iyi değil bazı sebeplerden aralarında olan şeylerden ve sevgilimle dalga geçtiler bende onlarla konuştum üzülüyor yapmayın diye ama sevgilim inatla onlarla konuşmamı görüşmemi istemedi bende arkadaşlarım ve sevgilin arasında kaldım onu korumadığımı söyledim defalarca fakat korudum ve dün pek konuşmadık sonra çıkışta bana yine dedi beni korumadın ve ben arkadaşlarıma görüşürüz dicektim müsade etmedi konuşmamı istemiyor. Sonra bana tekrar beni korumadın dedi bende eskiden arkadaşlarının benim yanımda yaptığı terbiyesizliği söyledim bunu oda biliyordu ve bilmesine rağmen beni yalancı durumuna düşürürcesine yalan söylüyorsun dedi defalarca bende sinirlerime hakim olamadım saçını çektim oda kolumu cimdikledi ve bana benim sevmediğim kızı takip edeceğini söyledi ve o kızla eskiden çok fazla samimiydi profillerinde fotoğraf bile aynıydı o derece diyeyim sonra gitti ve evde beni engelledi heryerden daha sonra önüne gelen kıza ve benimde sevmediğim kızlara özellikle istek atmış ben bunu fake bir arkadaşımın hesabından öğrendim ve annesinin üstüne yemin etmişti atmadığına yalan söylemiş bana açıkçası. Nasıl annenin üzerine yemin edersin dediğimde ise tövbe ettim dedi. Bende bunu nasıl yaparsın dedim çünkü beklemiyordum o beni aldattığı zaman bile onun sevmediği her hangi bir erkeğe yalan söyleyerek istek atmadım gidip. Olayın kısa hali bu ne olur yardım edin ne yapacağım ben kendimi boşlukta hissediyorum. Bana ya ben ya arkadaşların diyip duruyor hala.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun olmuş kusura bakmayın :(
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim bu arada şimdiden...
Sevgilim ve arkadaşlarım arasında kaldım, ne yapacağım?