AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Kişisine göre ikinci şansı tanımak bile aptallık olabilir
2. yi bile vermemek lazım. 1’de oluyosa oluyo. Olmuyosa sal.
2. Af için bile bir suru imza toplattiriyorum😂ne 4. Affı jsjsj
Bende senin gibi affedip durdum ama olan onun dengesizligi yuzunden psikolojim bozuldu ne erkeklere sicak bakiyorum ne de sevebiliyorum bence sans vermeyi birak her yerden sovup engelle bu toksit insanlari cevrende tutmamalisin.
Hahahaha ne adi insanlar var değil mi? Dengesizler karşıdakinin de dengesini bozuyor sonra aşağılık kopekler
Kadinlar da oyle herkes bu durumda esit
Cinsiyet farkı gözetmeksizin konuşuyorum zaten
Adresi ver Hayatımda senin kadar safını görmedim bi görmek istiyorum
Yürümez. Bie ilişkide bir kez ayrılık oldu mu bir daha bir daha olur. Çünki o soğukluk bir kere girmiştir içeri. Ne yaparsan yap toparlayamazsınız ki 4. Kez birleşmekten bahsediyodun. Kendinizi yıpratmaktan başka bir şey olmaz bu ilişkiyi yürütmek
Mallıktır, sadece aptallık değil. Adam senin gururunu tesbih yapmış sallamıştır bu sefer.
Ne ara 3 şans verdin, 3u veren 5in 10nun lafını yapmaz
Denenmiş bir şeyi tekrar denemek " Ahmaklık" tır demiş Aynştayn
Aptallık kelimesi az kalır. Bende aynı hatayı yaptım üstelik defalarca aldattığı halde… Yaşadığımız şeyin adı sevgi değil alışkanlık! Yine gelse affederim ama sen etme :)
Aklın varsa 4. şansı verme tecrübeyle sabit olarak söylüyorum bu sefer ki ayrılığınız da hiç iyi bitmez ben aynısını yaşadım ve ondan sonrasını soğudum barıştığımıza pişman olmuştum
3 kere nasıl ayrıldınız acaba? Ne kadar saçma bir soru.
2. ye barışırsın anlarım ama 3. kez barışıp ayrılıp şimdi 4. yü düşünmek aptallığın daniskası
3 ünde yürümemiş ki dördüncüye ayrılmışsın demekki olmuyormuş
Dördüncü şans verilmez
Vermek istiyorsun biliyorum ama bence verme uzun vadede sen üzülürsün hatta 3ü vermen bile hata.
Bunun adı sexe ihtiyaç olunca bu kızı arıyor noktaaaaaa
Yani ilişkinin detaylarını bilmiyoruz ne yaptı ne yaptın ancak eğer geröekten seviyorsan bence aptallık değildir
Sürekli karı kız takip ediyor bundan dolayı ayrılıyoruz barıştığımızda da kızları takipten çıkmıyor
O zaman düzelmiyor ya da düzeltmek istemiyor demektir huylu huyundan vaz geçmez diye söz var
Bu zamana kadar olmuş zaten bir daha olsa ne olacak
Knk çok afedersin ama aplatmisin 4. şansı vermeyi birde soruyormusun tabikide hayır ne şans vericeksin aaa
İlişkilerde karşılıklı şans olmaz.. karşılıklı emek olur.. şans vermek ifadesi kadar itici bi cümle olamaz..
2. şansı verdim sonrasını veremem bence sende vermemelisin
Seviyorsan, bir başkasıyla onunla olduğu gibi olmaz diyorsan değil 4 40 kere şans vermeli bence insan çünkü olmuyor gerçekten bir başkasıyla
Sende bağımlılık yapmış. Karşı taraf değil haaaa. Sende şu ayrılıp tekrar bir araya gelme bağımlılık yapmış. Esra ezmeciye danış bide istersen
Kendine saygın olsun biraz 1 tane sevgilim oldu oda beni ilm yanlışta sildi attı beni gerçi yanlış bile denmezdi ona
Arka arkaya barışma bence daha zaman geçsin değerini anlasın ama sana dönüyorsa da sevdiği için dönüyor sevmese İnan dönmez
Bir eşek bir bataklıktan ikinci kez geçmezmiş... bir insan defalarca geçiyor... Bence ikinci şans muhakkak olmalı üçüncüsü fazla
Oooo sen gene 4 şansı vermişsin ben saysam 10 15 olur sevdiğim için hep affettim affettipimde sevgimi kullanıp tekrar tekrar gitti
2. Şans bile çok tehlikeli en son 2. Şansı verdiğimde 9. Şansı vermiştim.
Sonra kökten bitti mi
Evet tekrar dönmek istedi ama bu sefer affetmedim
Anladım…
ben 7 kez şans verdim yine gidiyor yine gidiyor kendini yıpratma sonu çok kötü oluyor ne kadar seversen sev ne kadar ölürsen öl :(
Yaptığı hatalara bağlı bu mesala aldatma varsa verilmez erer yoksa 10 da verilirlir 20 de
Kızım senin zafını kullanıyor sakın verme süründürür iyice
Senin gibi buda saf işte
Sadece 4. Şansı vermek Aptallık değil, 2. Şansı vermek bile aptallıktır.. 😂😂😂
Kendini kullanılmış hissedene kadar barışmaya devam et ki , kafana Dang etsin gerçekler...
Asla yürümez sana garanti verebilirim hatta yemin edebilirim ama kanıtlayamam emin ol
Yahu senin hiç onurun gururun yok mu?
İnsanın kendine biraz özsaygısı olur
Karşımda bir Bihter Ziyagil vakası daha görüyorum dizi diye küçümseme ve ders al ders.
Aptallık demeyelimde çok aşık olmaktır gözüne perde inmiş bence bir an önce toparlanmalısın
Neden ayrıldığınıza bağlı aldatma gibi konulardansa şansı haketmez bence
4. Kez şans vermek seni küçük gösterir kendini ona karşı değersiz olarak konumlandırırsın affetmeeee
Neden ayrıldınız da mühim ama 3 bile verilmez bence eğer o hatalıysa
2 ncisi saçmalık
3 ncüsü mallık
4 ncüsü tedaviliktir.
Bir kere hatayı alttan alırsan emin ol 5 te olur 10 da olur o hata
Yürümez eğer yürüseydi zaten şans vermeye gerek kalmazdı
Denenmiş bidaha denenmez abi yapan bi daha yapar o yüzden 2. şans da verme şğxöşxğöx
bazen insanlar sıkılır agalarıyla takılmak ister ama tekrar geliyorsa seni gerçekten seviyo demektir
Gerçekten aptallık 2. den sonra bırkamalıydın zaten
Birinciyi anlarım da Bu şansı vermek zaten aptallık
Bir kere yapan hep yapar değişmez ki verme şans haketmez
4 bi tık fazlamı olmuş bence 3. de direkt bitiriceksin burdan hayır gelmez deyip
Kessinlikle en büyük aptallık ikinci şans bile verme bir hatayı bir kere yapan ikinciyide yapar.
Exten next olmazz. Yapan bir daha yapar ve huyluda huyundan vazgeçmez. 1 kere affetmen bile hataa
Eğer küçük tartismalarsa sorun olmaz ama sürekli aldatiyorsa vesaire ilk seferde bitirmen lazımdı
Aklından şüphe duyucam 2 tam da 4 ne arkadaş bence hiç ikinci bir şans da verilmez
2. kez aptallık yaptın neyse de 4. yü neden soruyorsun bize?
Ayrılma nedenine bağlı
Kimse güzel giden bir ilişkiyi durduk yere bitirmez
İhanet şiddet kötü alışkanlıklar yoksa şans verilir ama sen bilirsin
Hepsinde mevzu başka karı kız olayları demi
Evet ayrıyken de barışınca da sürekli karı kız takip ediyor… hadi takip etti diyelim sevgilisi olduğunu belli etmiyor 😓
Sen değil birçok kıza ilgisi var onun sen de güzel bulduğu kızlardan birisin işte. Hiç üzüleceğin bi durum yok huyu böyle. Senin hiçbir şeyin değil o.
Kusura bakma ama evet aptallıktır :D
Aptallık denilmez biraz daha fazlası sanırım 😂
Yaz boz tahtasına dönmüş bu ilişkiden daha çok🙃
Aptallıktır tabikide.
Aptallık yapanlara hakaret etme lütfen ✌😂😂😂
Hem de en büyük aptallık