Arkadaslar yaklasik benden 18 yas felan buyuk bir adam senelerdir pesimde evli ve cocuklu kendisi yanima kac kez tanismaya geldi istemedim anlamiyor sürekli bana bakiyor elde etmek icinde hersey yapiyor takmis durumda yani neyse diyelim tatile gitcek ailesiyle bir hafta sürekli bana bakiyor ediyor el salliyor ne demekse dünde mesela ailesiyle piknige gidicekti sanirim bana bakip eliyle birseyler diyor uzaktan sürekli bakiyor ne haber vermek istiyor hep uzak biryere gidecekken veda ediyor felan uzaktan sanki nikahli karisiyim bu adam basima bela resmen. derdi ne
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sapık ve saplantılı olmuş adam
Beni elde etti felan saniyor heralde biryere gidicek bana veda felan ediyor uzaktan aptalmi
Saplantılı manyak dikkatli ol
* istiyor
Senelerdir mi sacmalamaa
Hoslaniyo musun sende?
Yok
Duygusal olarak baglanmis cancazim dikkat et. Tehlikelidir. Soyleyemiyo musun birine
Babama desem gebertir adami annrmle felan beni görse hemen uzaklasiyor korkup kaciyor duygusal baglanmista biryere gidicekken uzaktan bana veda etmesi surekli bakmasi uzulmesi felan normal degil karisimiyim ben aramizda hicbirsey yok
Bebegim dayanamaz bighn saldirmaya calisir. Korkmasi lazim.
Saldircak biri degil herkes taniyor adami cevrede cocuguna felan duskun biri ama adam karisindanda utanmio o varkende bakiyordu eskiden artik yakalamis heralde esi varken hemen uzaklasio bakmiyor arkasini felan donuyor
Bak simdi sen onu gorup hicbjsey yapmadigin taktirde o oyle dusunmeye devam edecek duygusu yogunlascak bunu umut vermek gibi algilayacak anladinmj?
Umut versem ne olcak yaa evli barkli adamm babam yasinda nerdeyse
O yasta ama sana ilgisi var umut vermen sana baglar
Adam karisi varken bile bakiyor yani karisi bana tip tip bakiyor kesin olayi anlamiss yani
Artik nasil etkilemissen:)
Balkonda oturamaz oldum geliyor asagi sisst baksana felan diyor duymamazliktan gelip odaya giriyorum manyak ya
Hosuna gidiyor senjn cevap vermemen cünkü oynuyo senle
Dogru soyle cekici mi bari
Omu benle oynuyor ben onla oynuyorm asıl
E laf atıp rahatsiz eden o
Beni gorunce yalandan kiz cocugu seviyor felan baka baka bana kafayi yemis
Oynamak derken anlayamadim
fantazisini gerceklestiriyo sanki cocugh sever gibi seni seni seviyor yapması aslinda
Bende dedim cocuk istiyorm mesajimi veriyor yapar yapar yani akil hastasi cunku
Bazen gizlice perdenin arkasindan bakiyorm ben yokum ama o asagidan bizi daireye bakiyor surekli gozleri beni ariyor
Yani oyle hareketler yaparak sinir etmeye calisiyor ve buda işe yariyo gordugum kadariyla
Evet nefret ediyorm
Sana biraz şehvetle bakiyor tabikide. Oda olabilir. Ciddiyetinin farkibda ol cok malzeme verme eline :)
Nasil hareket edim sence ne yapayim
Bir kere bana bir adam bakiodu disarda sonra o gitti adama el kol felan yapti 😃😀😀😀😬 cok komik yaa
Gercekten istwmiyo musun? Bakmasini falan
Kiskanmasi hosuna gitti mi peki?
Sacmalama evli barkli insan yuvami yikcam ne sandin beni
Ben onun kizi yasindayim hoslanamaz
Hayir tabikide duygu bu sadece. Bana kalirsa fazla gorunme hatta hic gorunme. Hareket yapmasina musaade etme direkt cevir kafani. Hoslanabilir bu arada tabikide sacmalama
Adam baya seviyor beni biryere gidicekse kac gun onceden bakiyor cok bana ozluyormu neyse artik haber veriyor uzaktan eliyle birseyler diyor seviyor bence ama evli barkli bir insan babam yasinda yaz geliyor napim balkonda oturuyorm mecbur ama artk cikmiycam bir sekilde meraktan ölsün
Evli barkli veya babanin yasinda olmasi onemli degil senin gibi gec kizlara karsi o yastaki adamlar daha ilgili oluyo şaşirma bu kadar
Belki benden baskasinada yapiyordur bilemeyiz
Tabjkide bilemezssin ihtirasıni. siz kadinlar nasil etkilenen bir kizin duygularini az cok biliyorsaniz biz erkeklerde oyle biliyoruz.
Ama beni seviyor ya da asik senlerdir vazgecmedi adam yalandanda karisindan uzak duruyor bni gorunce
Saniyorki seni elde edebilir:) cok aciz yaa
Cok komik beni ancak rüyasinda elde eder
Sende iddali iddali konusma lütfen.:))
Sacmalma yuvami yikcamm
Ya sana kim diyo yuva yikcan diye:)) zaten biliyoz yapmicani sende surekli ruyasinda gorur diyosun ne gerek var.. uzak dur yaşına cok tehlikeli ona gore:)
Tamam🤣