Erkek arkadaşım bana anlık öfke ile dedi özür dilemedi ben üstüne gittim oda küfür etti bağırdı sonra yumuşadı geçmişi kapatalım ilişki durumumuza bakalım dedi biz neyiz dedi sana bağlı dedi ben sana değer veriyorum sende beni delirtme dedi gülüm dedi birkaç gün önce geçmişi açtım oda ne istiyorsun Allah için şöyle suçum ne sana iyi olmak mi dedi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ne dediğini anlayamadım ama daha sonra üzüldüyse sinirliyken denilene dikkat etmeyin hatalı olduğunu düşünmüyorsa ayrıl derim ben öyle düşünüyorum
Ben üstüne çok gittim özür dilettim birde
Çok ağır bir hakaret etmişse ve alındığını gösterdiysen baya büyük bir özür diletsen iyi edersin pişman olduğundanda emin ol ağzından kaçabiliyor bazen anlık sinir işte çokta büyütmemek lazım küfür etti diye ayrılık sebebi çocuk oyunu mu bu
Onu çok seviyorum bu süreçte tek iyi gelen o bana babam sevmiyorum. Annemi ihanet şiddet içki var bana karşı vurdu
26 yaşında bir kadın olarak bunu kabullenmen çok saçma ona gebe misin o olmadan ölür müsün hem o kim sana bunları söylüyor
Bende önceden ona küfür ettim o zaman ağzın açıp bir şey demedi oda sonradan patladı bana
Durup dururken demedi saçma ben üstüne gittim tehdit eder gibi konuştum
Hiçbir şekilde küfretme hakkı yok sinirlenince sana o... Pu dese ona da mı okeysin
Ben hem üstüne gittim sonra özür dilettim oda özür dilerim üzülme dedi
Ya amannn ne yaparsanız yapın ya
Hayır tabiki
Aynen kendinizi o.. pu yerine koymaya devam
bacım cinsiyet meselesi değil karakter karakter meselesi erkeğin bacım daha beterdir bacım insanı yarı yolda bırakan bana gore Ne alaka canım o zaten beni seviyor öyle biri olmadığım için o anlık dedi kimse kusursuz değil önemli olan uzdukten sonra çabalamsi kestirip atmıyor belli seviyor zaten benim için cok değerli ben sözlere bakmıyorum davranış bakıyorum ve iltifat eden biri normalde gülüm bebeğim der kavgacı şiddet meyilli hakaret eden insanlardan değil babam gibi değil ben onu cok seviyorum
O... bu cinsiyet meselesi değil karakter meselesi erkeğin or.. busu daha beterdir
Kendi onunla bununla yatıp kalktı geçmişte sevdim geçmişte yaptığı icin birsey demedim o beni haketmiyor zaten oda bakire olduğum için bana sen mükemmelsin der bu devirde zor bulunur gibi davranıyor zaten sen prenses ben çoban yani kendimi sana yakıştıramam dedi sevdim çok sevdim tam tersi ben bakire olmasam istemicekti belki
Siz erkekler or.. busunuz onla bunla yat kalk Bakire arayışı yazık gerçekten şu sevgim olmasa kimse haketmiyor hiçbirşeyi
Senin psikolojin cidden bozuk, acil tedavi acil
Allah'a şükür kanımız bozuk değil canım sen tedavi ol
Bozuk olmasa halen gelip bu sorulari sormaz. Boyle igrenc agzin olmazdi.. soylemlerinden ne kadar kalitesiz oldugun ortaya cikiyor
Ne dediğini anlayamadım
Kah.. şeref.. lan dedi
Birlkkte oluyorsunuz ve ilkin o değilse sorun
Birlikte olmadık ki
O ilkin değilse ve biliyorsa ayrıl
Bakireyim ben
Hmm o vakit elamanin ağızi bozuk kasıtlı bir hakaret değil. Ama yine de çok kaba bir davranış bence uzaklaş
Zaten dedikten sonra üzülmüştür zaten anlık sinirlendi sonra daha yakın olduk kıymet bilir gibi ben anlamadım geçmiş açtım kapatalım sen ne istiyorsun suçum ne sana iyi olmak mi dedi Allah için şöyle dedi bende ona önceden pez... şeref.. dedim
Bence bir daha düşün
Şans vermeyi mi
Evet
Affetmeye yanayım bilmiyorum
Tamam sen kafsn Karışirsa yine yaz bana iyi düşün ama
Onu çok seviyorum 19 yassinda babası kaybetti bende bu aralar çok sinirli agresif oldum onuda bırakmam istemiyorum argo ağzı bozuk belki düzelir sevgimiz yeter ben ailem sorunlarım var babam annemi aldattı içki şiddet var banada vurduğu oldu bana tek bu süreçte o iyi geldi küfür ettiği için kırgınım tabi
Yaz bana yaz sen
Xprea seviyesi düşük
Evliyim ben instadan yazarsam olmaz :)
Peki evli biri ile konuşmam ben zaten yanlış birisin sende ihanet ediyorsun
:) :)
Vur tekmeyi gitsin