Ya saçma biliyorum ama eşim dedi ama yüzük takmıyorlar evlilik fotosu göstermiyorlar. Bir de hiçbir yerde beraber fotoları yok. Yakın durmuyorlar. Sadece kol kola girmişler o da beni görünce. Bu erkek normalde çok romantik ve sevgisini gösteren biri. Eşiyle foto koyar. Yüzüğüne sahip çıkar. Bir de kız da yüzük takmıyor hadi erkeği anlarım da kızlar genelde tektaş takmayı sever.
Sonra Erkek gidiyor kızı bulup geliyor benim arkamdan bağırıyor benim yanıma geliyorlar 3 defa oldu bu.
Ben yeni başladım o iş yerinde. İlk gün beni tanımadı öncesinde tanışıyorduk. Maskeden dolayı tanımadı ama işe tek geldi. Ben işe başladıktan sonra hep kızla geldi ve beni görünce kol kola giriyorlar. Ben bir kere arkadan gördüm onlar beni görmedi. kol kola girmemişlerdi. Hani işyeri oldugu için belki el ele tutuşmuyorlardır ama sanki bana gösteriyorlar.
İlk gördüğümde bana arkamdan seslendi döndüm kol kola girmişler eşim dedi tanıştırayım. Sonra ben çok şaşırdım kötü oldum biraz. Bir şey mi oldu diye güldü. Kız da biraz kıkırdadı. Sonra başka bir zaman sahura kalkamadım ben dedi hiç eşim kaldırmadı vs demiyor. Birbirlerine başka bir hitap kullanmıyorlar.
Sonra Erkek gidiyor kızı bulup geliyor benim arkamdan bağırıyor benim yanıma geliyorlar 3 defa oldu bu.
Ben yeni başladım o iş yerinde. İlk gün beni tanımadı öncesinde tanışıyorduk. Maskeden dolayı tanımadı ama işe tek geldi. Ben işe başladıktan sonra hep kızla geldi ve beni görünce kol kola giriyorlar. Ben bir kere arkadan gördüm onlar beni görmedi. kol kola girmemişlerdi. Hani işyeri oldugu için belki el ele tutuşmuyorlardır ama sanki bana gösteriyorlar.
İlk gördüğümde bana arkamdan seslendi döndüm kol kola girmişler eşim dedi tanıştırayım. Sonra ben çok şaşırdım kötü oldum biraz. Bir şey mi oldu diye güldü. Kız da biraz kıkırdadı. Sonra başka bir zaman sahura kalkamadım ben dedi hiç eşim kaldırmadı vs demiyor. Birbirlerine başka bir hitap kullanmıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cidden bunu yapıp senin ona acilacagini falan mı düşünüyor? Karşımdaki böyle bir sey yapsa direkt soğurum ben
biz 2 sene öncesinden tanışıyoruz hoşlandıgını anlıyordum ben de çok hoşlanıyordum abi diyordum bozuluyordu vs. Ama yine de bir şey yapamadık. aşk konusunda ikimizde çok çekingeniz. watsaptan takip ediyordum bu sürede. Bir kere kızla foto koydu sonradan kardeşi oldugunu anladım çocukluk fotosunu koydu. Sonra ben fotomu değiştirince o da değiştiriyor. Yani bunları hissediyorum ve o sevgilisi olmasını çok isteyen biri evlense foto koyar. Yüzüğünü asla çıkarmaz. Kız da takmıyor. ama bir yandan da dediğin gibi saçma ne zaman nasıl söyleyecek? ama işte daha önce de kıskandırma yoluna girdi. Bir de sevgili ddeyince bile utanan biriydi.
İkiniz de seviyorsanız niye birlikte değilsiniz, hayat çok kısa ne gerek var böyle oyunlara ya
Yapılmayacak hareket değil de, olayı bilmiyoruz ayrıntılı
gerçekten yapılır mı? burcun ne
peki sonra nasıl döner bundan ben evli adama bir sey diyemem ki
Koç burcuyum da bunun burçla alakası yok
Dönme isteği var mı ki acaba?
ya beni uzaklaştırmaya çalışmıyor ki çok yakın davranıyor.
Senin olayın karışık, ayrıntılı bakmak lazım
takip ettim
Benim puanlarım daha işlenmedi. İşlensin mesaj atabilirim sana
benim de 1xper
Gördüm, benimki seviye atlayacak da puanları işlemeleri gerekiyor
Ama istersen Instagram dan konuşabiliriz
instagram kendi adıma değil
Tamam sorun değil
Senin adına olmak zorunda değil
adresini ver
Kafasina. goreee
neyse ya başkada anlatacak bir şeyim yok sanki
Senin de amacın farklı heralde her neyse yoksa yazma o zaman
Çok severse gururundan yapabilir ama senin olayda pek öyle durmuyor bence.
neden? ne olması gerekiyordu gururdan olması için
beni önceden seviyordu abi deyince bozuluyordu. benim farklı oldugumu ima etmişti. KArdeşimi ailemi her şeyi soruyorduç
Bida oku.
Zamana bırak.
neyi
Herşeyi.
anlamadım ki bence değiller
Bence tam tersi
ya açık konuşsan
bana yakın davranıyor ama uzakdurayımm diye evliyim demedi
Hoşlanıyor bence
Fazla bişey diyemem özele yaz
kızdan mı benden mi
Senden
demin tam tersini söylüyordun
Hoşlanıyor ama farklı gemilere yelken açmış. Çok düşünme bence.
iyi de kız neden yüzük takmıor. foto neden yok ben sordum evlilik fotosu atar mısın diye sonra bakarsın... ablandan dedi.
Onu biz bilemeyiz
gururundan yapar demiştin ya o neden oluyor.
Çok severse eğer ona karşı ona dokunacak bir laf ya da hareket yaparsan o tarz durumlarda olabiliyor.
anladım teşekkür ederim
Rica ederim.
Neden öyle bir şey yapalim
kız abi dediği için açılamıyorsan mesela. ama kız çok yakın davranıyorsa. Bir de o bir şey olunca bundan snra abilik yapmıcam hıh gibi şeyler söylüyor ben abi dediğim için abicim diyor bana
Uğraşamam böyle bir şeyle