Bir kız bulup onu eşim diye tanıştırarak bir kızı kıskandırır mısınız?

Ya saçma biliyorum ama eşim dedi ama yüzük takmıyorlar evlilik fotosu göstermiyorlar. Bir de hiçbir yerde beraber fotoları yok. Yakın durmuyorlar. Sadece kol kola girmişler o da beni görünce. Bu erkek normalde çok romantik ve sevgisini gösteren biri. Eşiyle foto koyar. Yüzüğüne sahip çıkar. Bir de kız da yüzük takmıyor hadi erkeği anlarım da kızlar genelde tektaş takmayı sever.
Sonra Erkek gidiyor kızı bulup geliyor benim arkamdan bağırıyor benim yanıma geliyorlar 3 defa oldu bu.
Ben yeni başladım o iş yerinde. İlk gün beni tanımadı öncesinde tanışıyorduk. Maskeden dolayı tanımadı ama işe tek geldi. Ben işe başladıktan sonra hep kızla geldi ve beni görünce kol kola giriyorlar. Ben bir kere arkadan gördüm onlar beni görmedi. kol kola girmemişlerdi. Hani işyeri oldugu için belki el ele tutuşmuyorlardır ama sanki bana gösteriyorlar.
İlk gördüğümde bana arkamdan seslendi döndüm kol kola girmişler eşim dedi tanıştırayım. Sonra ben çok şaşırdım kötü oldum biraz. Bir şey mi oldu diye güldü. Kız da biraz kıkırdadı. Sonra başka bir zaman sahura kalkamadım ben dedi hiç eşim kaldırmadı vs demiyor. Birbirlerine başka bir hitap kullanmıyorlar.
Bir kız bulup onu eşim diye tanıştırarak bir kızı kıskandırır mısınız?