Kızla konuşmuşlar ve buluşmuşlar, kıza nişanlandığını ama kararsız kaldığını söylemiş. Onu düşündüğü, hayaller kurduğunu, annesinin o kız nişanlandı diye şaka yaptığını ve çok üzüldüğünü söylemiş.
Kıza seninle hemen evlenebilirim, daha uzun tanışmamıza gerek yok demiş.
Bana zaman ver demiş, kız numaralarımızı silelim demiş, o da hayır sen silersen sil ben silmicem demiş. Bir kaç gün sonra kız mesaj atmış, nişanlımda onu engellemiş, kız 10 gündür engelli.
Kıza seninle hemen evlenebilirim, daha uzun tanışmamıza gerek yok demiş.
Bana zaman ver demiş, kız numaralarımızı silelim demiş, o da hayır sen silersen sil ben silmicem demiş. Bir kaç gün sonra kız mesaj atmış, nişanlımda onu engellemiş, kız 10 gündür engelli.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O kızı seviyor bence ayrılmalısın yoksa o kizla bu tur muhabbetler kurmazdi asagida yazmissin sotrylerini falan izlemezdi evlenseniz bile seni aldatır gibi
Ama niye engelledi o zaman canım? Kız annesini bir programda görmüş ve fotoğrafını atmış o da engellemiş.
Bilmiyorum belki gördüğü şeye sinirlenmistir bu kadar detayi sen kimdeb öğrendin
Ortak arkadaştan
Anlamıyorum
Aslında senin takilman gereken şey onu neden engelledigi olmamali sonucta kizla boyle muhabetleri olmuş belki olmayacagini dusunmustir engellemistir sonra dayanamamistir tekrar kaldirmistir ama o kizda akli yani
Biliyorum canım sadece olayı çözmeye çalışıyorum... neden aklının onda olduğunu düşünüyorsun? (Aklı ondaysa niye engelledi)
Diyorum ya işte kiz numarami sil demiş seninki silmek istememis silmemis ya daha sonra o kizla olamayacagini anlamistir o yüzden de unutmak icin engellemiştir baktı olmuyor tekrar engelini kaldırmıştır
Hayır engeli kaldırmış, kız 10 gündür engelliymiş
Haa pardon ben yanlis okumusum kiz ona yazdiktan sonra engellemis sey de olabilir senin görmeni istemedigi icin falan
Evet olabilir... yani ondan vazgeçtiği için değil mi?
Ay tekrar konuşurlar diye korkuyorum, kız istese başka yoldan ulaşır peşini bırakmaz:/
Senin durumuna benzer bende iki yillik sevgilimde yasamistim bi kiz vardi biz ayriyken o kizla konusmaya baslamisti ondan hoslanmis falan sonra biz bulustuk tekrar baristik bi kaç gun sonra bana soguk yapmaya basladi sonra öğrendim ki bu o kizla tekrar konusmaya baslamis benden ayrildi bi ay kadar onunla konustu sevgili olmadılar aama sonra aralari bozuldu nolduysa artık anlaşamamışlar bana geri dondu iste pismanim bi daha o kizla olmaz falan filan yine affettim guzeldi her şey sonra bu kizla falan karsilasmislar onu gorunce kotu olmuş sonra yine bana soğuk yapmaya basladi ayrilmak istedi ertesi gun sarmaş dolaş o kizla fotolar paylasti yani vazgectim dedi herseferinde ama akli o kizdaydi sonuc olarak iki ay sevgili olup ayrildilar yani neden engelledi bilemem ama nisanlinin ondan vazgeçtiğini zannetmiyorum akli kaymış bi kere
Anlıyorum çok üzücü bir durum :/
Ama bu kız nişanlımı çok istiyor ama dediğim gibi benimki engellemiş... sence kız ısrarcı olsa onu eşse edebilir mi? 😕
Elde*
Eder benim eski sevgilimi de kız ağlayarak ikna etmişti işte, sonuçta elde etti bende uzuldugumle kaldım yani:/
aralarında hala bir şey olduğunu düşünüp nişanı atardım
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
Aralarında güçlü duygusal bağ var büyük ihtimal o kızla birlikte olmuş
Hayır kız çok temiz biri evlenmeden birlikte olmaz ama öyle güçlü bir bağ barsa niye kızı engelledi?
sebebini bilemeyiz sen takıntı yapma
Nasıl takıntı yapmam? :/
O kızı mı düşünüyor aklım almıyor
senin yerinde olmayı hiçbir kadın istemezdi işin zor karar senin.
Evet çok zor :/ ama sen bir erkeksin bilirsin, o kızı mı istiyor sence?
bilirim evet.
o kızla arasında hala kapanmamış bitmemiş bir şey olabilir ama sen sakin kalmaya çalış
Anlıyorum :/ peki kıza bu kadar güzel söz söyledikten bir kaç gün sonra engellemesi ne anlama geliyor?
kız nişanlını kızdırmış olmalı ya da bisey teklif etti nişanlın hatasını farkedip engelledi
Kız annesini bir programda görmüş ve fotoğrafını atmış o da engellemiş.
Nişanlını gözlemle ve takip et başka hataları olucakmı diye
Ayrılırım
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
Madem istiyomuş kızı niye engellemiş anlamadım
Bende anlamadım niye engellemiş olabilir?
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş.
Ama bence sen kaç kurtar kendini ne istediğini bilmiyor bu
Ama niye engelledi o zaman canım? Kız annesini bir programda görmüş ve fotoğrafını atmış o da engellemiş.