Yüzüğünüzü atar mıydınız
1 ay
Nişanlınızın telefonuna bir kızdan mesaj gelse ve o kız onunla birlikte olduklarını söylese napardınız?

Siz hayatına girmeden olan bir durumsa zaten bu durumda yapılacak bir şey yok zira sizinle tanışacağını bilmiyordu ve sizden öncesi sizi çok da ilgilendirmez. Fakat siz hayatına girdikten sonra gelişen bir durumsa işler değişir. Bu nişan olsun olmasın aldatmaya girer.
Yani biz 5 ay konuştuk görüşmek istedi görüşünce dokundu bana sonra ortadan kayboldu meğersem o ara gidip kız arkadaşıyla nişanlanmış tekrar ulaştım neredeydin diye niye artık benle konuşmadın diye bir kere senle görüştüm diye artık konuşucam diye bir şey yok sonra tekrar gel görüşelim dedi reddettim sonra hesabına yazdım baktım sözlüsü aldı fırsat bu fırsat saydım nişnalın beni bir yere götürdü dokundu dedim
Olayı çok farklı anlamışım ben siz nişanlısınız sanmıştım. Bu durumda kişi ben evlenmeden dokundurmadığım için sana yanaşmış yapmasaydın diyebilir.
Bu aldatma ztn
Görüş
7Görüş
Olayın iç yüzünü bir oturur dinlerdim sonra gerekirse yüzüğü atardım.
Böyle bir şey yaşadım da ondan sordum çocuk beni görüşmwye çağırıyor bir kaç ay öncesinde dokunmuş bana mesaj attığımda, sözlüsü cvplayınca tüm pisliklerini kıza söyledim
Mesajı kaydeder kendime yollarım sonra nişanlımın gözüne sokup mesajı bu ne derim
Böyle bir şey yaşadım da ondan sordum çocuk beni görüşmwye çağırıyor bir kaç ay öncesinde dokunmuş bana mesaj attığımda, sözlüsü cvplayınca tüm pisliklerini kıza söyledim
Beni de alın araya derdim hahshshah
Herkes atardım der ama atmıyor.
İnanmam
Atan da mal değil seninkinin hesabına yazsın var demekki birvşey
Atardım
birde soruyormusun
Şoktayım beni de kandırmış
Hicbisi
Tabii ki atardım
Çok iyi yapmışsın ellerine sağlık. Daha nişanlıyken aldatan ya da buna yeltenen ileride de kesinlikle aldatır. Benim nişanlım böyle bir şey yapsa ve yaptığı kız bana söylese helal olsun der nişanı atıp kıza teşekkür ederdim
Sadece onu değil beni de kandırdı halen de istiyorsan yanıma gel diyordu
Yuh yüzsüze bak.. Sakın inanma asla muhatap olma
Umarım kız dersini almıştır
Ama bunlar beni arar mı bulur mu kız kim derler mi bilmiyorum
E bi zahmet
Organını keserim
Şeytan
En İyi Görüş