Kadınların " Kötü erkek " sevdikleri doğru mudur?
Vallahi bilmiyorum çelişiyorlar bazıları kendileri ile, laf ediyor o kadar yok olur mu falan ama istediği tip aşırı zıt...
Rica ederim :)
Görüş
5Görüş
Kızlar aptallık derecesinde saf, dünyaya kapalı ve gerçekçilikten uzak erkekleri sevmez.
Kendini rahatça ifade edebilen, kimseye boyun eğmeyen ve hayatın içindeki gerçekleri çatır çatır görebilen erkekleri sever.
Sen olsan böyle bir kızı sevmez miydin? Kötü erkek dediğiniz erkekler rahatlık kısmını bir miktar üzerinde taşıdığı için geriye kalan aptallık derecesinde saflardan 1 adım önde olur. Ben ise daha fazlasını söylüyorum.
Neden bilmiyorum ama kendine güvenin kadını etkiledipi aşikar. Erkek sağlam durduğunda sanırım biz şöyle düşünüyoruz, bu adam güçlü bu adam bir dağ olabilir. Ama atladığımız nokta, özgüvenin kaynağını araştırmamak oluyor. Bu özgüven kof kibir çıktığında bir bad boy durumunun içinde buluyoruz kendimizi.
Kadınlar elde edilmek ve elde tutulmak istiyo çaba istiyo ama bu çaba kibsrlıksa hiçbir şekilde değer görmüyo yine o maço beyi buluyolar. Buda kötü sevdiği anlamını oluşturuyor
Aslında sevdiğimiz erkekler kötü çıkıyo desek daha doğru olur
Sevdiğiniz kriterler onlar da var desek de doğru olur aşık olduğunuza gore
Doğru değil.
Kızlar matematik problemi gibidir, çözmesini bilecekler.
Bazı kızlar için daha karizmatik geliyo olabilirler
Doğru
evet
En İyi Görüşler