Güncellemeler
+1 yıl
Beyler, bayanlar bunu ego kasmadan yanıt verseniz... Zira bunu bilmeniz için sizde de numarası duruyor olması lazım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki bu meseleyi aylar sonra kafasında netleştirmiş
O da güzel. Zira onda numaram hala duruyor. Konuşmuyoruz ki. Dursa ne olur? Durmasa ne olur?
E yani. Bi de bu numara silme meseleleri genelde öfkeli anlarda yapılır. Seni stalklamış bi şeye sinirlenmiş olabilir
Ya da son bir ihtimal yeni sevgilisi görmesin diye shsh
Bunu ben yaptım.
Öfkeli falan da değilim. Sadece durmasının manası yok diye düşündüm. Zaten ne o bana yazıyor Ağustos ayından beri ne ben ona yazıyorum.
Peki senin gerçek sebebin neydi
Yukarıda yazıyor.
Haklısın yani bittiyse durmasının manası yok. Ama bazı insanlar her şeye çok anlam verirler. Bu hareketine de bi anlam yükleyebilir
Ne gibi?
Yukarıda söylediğim şeyler gibi. Senim henüz yeni aştığını ya da ona sinirlendiğini stalkladığını falan
Aşağıda yeni bir sevgili yapmış olduğunu düşünen de var. Ayrıca istediği gibi düşünsün. Şu saatten sonra beni pek de bağlamıyor.
Kesinlikle yapacağın en iyi şey bu. Artık aklını meşgul etmemeli. Buna hakkı yok
Aynen öyle. Asıl biz kızlara silmiyor olması ilginç gelir. Bitmiş, gitmiş. Ne diye hala duruyor ki diye düşünür, çoğu kız. Hatta o da numarasını ilk sildiğimde kafamda bittiğini düşünmüştü. Yalnız o zaman dediğiniz gibi sinirime silmiş idim. Bu defa olay farklı. Sinirimden değil, iletişim olmadığı için sildim. Ayrıca 8 ay az değil. Bunca zamandır öfke duyulacak kadar büyük bir problemimiz olmadı. Ayrıca zamanla her şey geçiyor.
yıllar sonra nadiren bile hatırlamayacağımız insanlar şu an bizi böyle etkilememeli. Haklısın yani sen de niye numarayı silmedi diye düşünebilirsin ama yapmıyorsun çünkü artık bu meseleyi nihayete erdirdin. Sen kimseyi düşünme artık önemli olan sensin
Şöyle söyleyeyim. Yazsa aslında biraz burnunu sürter görüşürüm ama yazmıyor. Ben de yazmıyorum. Eeee... Ne anladım öyleyse? Sileyim de boşuna rehberimde yer kaplamasın.
Evet, önceden neden silmedi diye ben de takılıyordum ama önceden. 😊
Sen sadece hayatına odaklan güzelim
Güzelim?
Sonunda be derdim sildi
E bunu görmen için senin de silmiyor olman lazım. Madem bu kadar sevindin. Sen niye silmiyorsun bu durumda? 😂
Silmedigimi söylemedim bende yok zaten😏
Ben yeni gemilere yelken aciyorum sorry baby
Hoşça kal bebeğim. Baay. 🖐️🖐️
Yeni sevgili yaptığını
game over
hiç bir şey