AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Hiç şans vermeyerek nereye kadar, senin de hoşlandığın biriyse bence oturup konuşmak lazım.
Bunu başta konuscan yüzüne söyleyecek veya işi birakacaksin
Yaptığım işi zaten bırakacağım. Sözde herkes evet der, ileride yüzüme vurması biraz tedirgin ediyor beni. Şansa zar atmak gibi biraz.
İlerde böyle bir şey derse affet ozaman veya bu işi seçerken bunu biliyordun
Seninle payvonda tanıştıysa ileride yüzüne vurur. Sen tanıştığın kişiye geçmişinden bahsetme hiç.
Bence onu iyi tanı hemen karar verme onunla birlikte ol gez yulculuk yap restoranta yemek yemeye ve Kefelere git Bir insanı bu şekilde tanırsınız onunla arkadaş olmadan Kimin nasıl olduğunu bilemesin
Sende istiyorsan şans verebilirsin fakat bir süre vakit geçir tanı çözümlemeye çalış. Bunu vakit geçirmeden ve yaşamadan bilemezsin. Evlilik öyle çok basit bir şey değil öyle gözükse de.
ona gercekleri anlat ve o işi bırakıp töğbe ettiğini söyle ve yap o zamn gercekten senin samimiyetine inanır ve senle böyle düşünmez
Benim de ailemle aram çok kötü bu yüzden beni alan olur mu diye sürekli olarak düşünüyorum yalnız biri olduğum için
Neden böyle aileler ya senin için çok üzüldüm. Nlur üzülme olur mu
Merhaba. erkek bunu sorun etmem diyorsa gercekten seviyordur diye düşünüyorum. Fakat zaman ne gösterir bilinmez. bence riske gir ve dene.
Allah senin yardımcın olsun keşke böyle kötü yola düşmeseydin o adamın seni sevdiğinden emin misin?
Kötü yolda değilim, kendi isteğim ile severek yapıyorum bu işi canım 😊
Sevdiğinden emin olamam. Kimseye güvenemem bu devirde. 8 aydır görüşüyorum, her şey iyi gidiyor iyi bir insan merhametli birisi. Ama sende bilirsin, erkekler bugün siyahı sever yarın beyazı
Güvenmek zor bir mesele hele ki bu zaman da ama dikkat bazı insanların s*ki içinde oluyor yani dıştan belli etmez elde edince çıkarır içindekini. Adamın tipini beğendin mi peki huyu suyu güzel diyorsun?
Bu hâlini bilerek mi kabul ediyor seni
Ne var halimde
Pavyonu ileride başıma kakar mi diye sorduğuna göre var demek ki halinde bise ki soruyorsun. Eğer basta söylemezsen sonra öğrenirse boşar
O olmayan kafanı silkeyim senin ya.
Uza ya, kaşşar.
Mal mısın. Soruyu soran sensin. Ben de pavyondan çıkma olduğunu biliyor mu diye soruyorum. Kassar kimmis belli kişi kendinden bilir işi canım
Kaybol sıfatsız. Kendini gizleyerek böyle yorum yaparsın anca. Gel karşımda konuş seni nasıl ananın anmına geri sokuyorum
Bırakın gelsin hele gel gel gel gel. Simdi sen cikar kendini gizliden bakayim hshshs. Bu ağzı da mi pavyonda öğrettiler, seni adam ne yapsın da evlensin çocuklarına da iyi küfür öğretesin diye mi hshshshs
Burada da herkes hümanist insan doğa aşığı mübarek. Severse sorun olmaz da bilmem ne de. Eger sen basta bak benim gecmisim bu diye konuşursan evlenirseniz başına kakmaz. Ama saklarsan her yalan ortaya çıkar senin de ağzına sicar boşar. Evlilikler güven şeffaf üzerine yapılır az aklın varsa dedigimi dinlersin. Burada olur olur diyenler de pavyonun p'sini duysa kadından kaçacak tiplemeler
Kaşarmışım meslek olarak yapan birinin başkasına kaşar demesi çok komik gerçi insanın içinde en çok ne varsa dilinde de o olurmuş gshsbd
*Kaşarlığı. İPhone klavyesi çok düzeltiyor
@feyziiihüsnü valla şükür benim okulum belli bolumun belli. Biz tam tersi bu tiplemelerin kaptığı hastalıkları bulup tedavi etmeye çalışıyoruz hshshshs
Şsmsmskj boş ver kişinin dili kendinin aynasıdır sözü bu konsla ispatlanmış oldu.
Şansı o vermeli bence
ahlaksız
Adam haklı
Teşekkür ederim.
inşallah kızında olunca orada çalışırda görürsün öyle demeyi
Allah aşkına kurduğun cümleye bak beddua ediyorsun birde inşallah diyosun girdiğin riskin farkında değilsin
Arkadaşlar polemiğe girmeye gerek yok.
sana göre kötü bana göre değil
Bence olmaz, pavyona gidiyorsa evlendikten sonra belli bir süre sonra yine gidebilir
İkinizinde o ortamdan çıkıp kendinizi tanımanız lazım bence
Bulunduğun durumdan daha kötüsü olmayacağı kesin. gönlün varsa bir şans ver.
Merhaba ben olsaydım seviyorsam dorun etmezdim. Ama senin düşündüğün kişinin karakterini iyice analiz etmen lazım. Bu arada nasıl tanıştığınız da önemli
Bence kurtar kendini ordan git evlen dhaa kötü olamaZ
Pavyondaki karılarla kimse evlenmez bacım
Senin gibi paspallarla hiç evlenmezler bacım
Ben senin gibi her erkege vermiyorum ask 🤭😘 Kasar seni
Üzülme, kırmak istemezdim paspal😄
ver ama bakire değilsen istemeyebilir
Kendisi bakire miki bakire kadın istiyor ne hakla
Nerden biliyorsun olmadığını
Sen dalga mı gecion 30 ernej bakire mi olur buna kim inanır 13 bozuyorlar kendini sende her altı yer bakire kadın alır kafasında irnec zihniyetili. Git dini öğren erkekde bakire olmalı onada günah
30 yaşında olupta çok bakir insan var boş konuşma
@gizemnxx Kaç tane 13ünde bekaretini kaybedem erkek tanıdın? Erkek bakirse bakire kadın isteyebilir en doğal hakkı
Sen boş boş konuşma be turkiyede genelevine gitmeyen erkek mi var ve yanliclar bakireyim diye kızları kandiryorsunhz irencsinzi
Ben gitmedim mesela ve gitmeyen çok insan var tanıdığım
Gizem hanım, 30 yaşında olup özgüveni olmadığı için eline kız eli değmemiş erkekler var hala. Yorum yapan arkadaşlar haklı. Her kadın nasıl ki aynı değilse, her erkekte aynı değil. Tamamen özgüven ile alakalı. Yani dini boyutuda var tabiki.
@gizemnxx zaten bakir olan herkesi yalancı diye yaftaladığın için de senin için temiz kimse yok, hadi gidebilirsin artık, kirli dünyanda başarılar
Günah olmasaydı çoğu kızla yapardım ama dinim de yasak
Günah olmasaydı bende çoğu yabancı erkekle yaaprdim
Eee ne yapım yani
Bişey yap diyen yok
Herkes senin gibi ptlak değil bakir erkek çok boş atma
Patlak mi zihniyetien turkuyum pic kadın yapınca patlak mi oluyor terbiyesiz zihniyeti bozuk pislik sen sakın evlenme cahil öküz
ailenle neden görüşmüyorsun
Özel konular bunlar.
hmm
Ben soyliyim bu kevaselik yapmaya basladi ailesi ogrendi bunu kovdular kapi onune koydular it gibi sonra buda parasizliktan kendini satmaya basladi fixtir zaten bu nikac yila da katarsisten izleriz pwpwpw
@oznurzeynep94 öyle deme kanka üzülüyo kız gerçeği öyle değilmiş
Ya yok canim ya kendilerini acindirmak icin yapiyolar okadar insan var ne halde olup gercek anlamda acinacak olan bunlara mi kaldi yani saha boş ver yalan hepsi erkek icinde ayni jigolo filan hepsi ayni tirt ekmegini tastan cikaran insanlar var fabrika isciligi komur madencisi firinci el emekcisi nakisci ve sair bunlar kolay yoldan para kazanacagini bildigi icin bulasiyolar boyle seylere o insanlar alin teriyle calisip bu kevaseler ve p*cler kadar kazanamiyo asil acinasi insanlar onlar duygu somurusu tamamen gecsinler bu isleri sivri dilli olmayinca anlamiyolar canim
@oznurzeynep94 anladım knk
Maki musavirse benide alsin
😊
yeni bir sayfa acmanin zamani bence
konusmadan bılemezsın kı onla
Bu konuları öncesinde halletmen konuşman iyi olur.
Kesinlikle yüzüne vuracak.
Boşuna şans verme.
Seni öyle tanıyorsa neden yüzüne vursun.
İyice tanı öyle acele karar verme
güzel kardeşim olmasın sakın
Tecrübeyle sabit yüzüne vurur
kapatma yapmasında seni
Ankara yı okyunca gümledim
ne iş yapiyosun orada ve parası iyi mi
Parası iyi, aylık ortalama 20 - 25 Bin kazanıyorsun. Bazen 30 bini geçtiği de oluyor.
Benide al işe
Allah böyle mal erkeğe denk getirmesin
Adam seninle neden evlensin ki temiz kız bulur
adam temiz değildir?
Bu daha mı temiz pavyonda çalışıyor kim evlenir ordan biriyle
ona bakarsan adam da pavyona gidiyo demek ki
Adam da bozuk ama bizim toplumda eski sevgilisi konusundan bile erkekler rahatsız oluyor birde ailesine ne dicek pavyondan kız mı aldm diyicek
Pavyonda ne olarak çalışıyorsun bacım
Rahibe olarak çalışacak hali yok ya? Konstur
Ver tabi sanş ayağına gelmiş
Görüşmek tanışalım isterim seninle ne dersin
Teşekkür ederim derim.
Çok incesin teşekkür ederim. Ben o zihniyette değilim o sebeple tanışmak isterim. Kabul edersen gizliden çıkayım mesaj atarsın
Bir şans ver. Anlaşamayan ayrılır.
Pavyonda çalıştıgını biliyor mu?
Olumsuz şeyler yaşama ihtimalin yüksek
Evlenme hep başına kalkar ilerde
Teşekkür ederim görüşünüz için
Ben o adamın yerinde olsam zaten evlenmem kşarla belliki gavtt birisine denk gelmiş
Nie kötü yargılıyorum insanları sen cokmu dürüstsün
Durustm tabi sende kşarı savunacaksan anlaşılan sende o tipte birisin veya kendine zemin hazırlıyorsun.
Bu herkesin başına gelebilir ailenden birinin de ayrıca içeriğini bilmeden konuşma boş boş
Iyi oku aşağıda kendi isteğimle severek yapıyorum kşarlığı yazmış başına birsey geldiği yok cehennemin dibini boylayn inşallah o ailenize yazkk
Herkesin başına gelir diyerek normallestirmeye çalışma öyle dünya yok bunlar bahane.
Uf tamam ağrıtma başımı sus oda isteyerek yapıyorsa hak ediyo herşeyi adamda evlenmez zaten
daha ne kadar zamandır tanıyorsun ki
Yaklaşık 8 aydır tanıyorum. Arkadaşız fakat benimle ciddi düşündüğünü hem belli ediyor, hem söylüyor.
o zaman gene yeterince tanıyorsundur dedikoducu özelliği var mı ya da çabuk öfkelenir mi öfkelendiğinde neler yapar, küçümseyici tavırları var mı başkalarına karşı
Son derece sakin, kibar bir insan. Sinirlendiğine hiç denk gelmedim. Yapıcı konuşan, insanlara tepeden bakmayan bir yapısı var.
hmm ideal o zaman
Evet, öyle görünüyor. Vaktini zamanını ayırdın, görüşünü paylaştın. Çok teşekkür ederim canım benim
Yaptığın işi soylemeyebilirsin
Yaptığım işi biliyor, tanışırken söyledim. Yalanı seven biri değilim
Geçmişine bahanelere fikirlere takılmazsa ciddi devam edebilirsin
pavyondamı tanıştınız
Hayır, dışarıda bir arkadaş ortamında tanıştık. Gece hayatı olan bir insan değil.
pavyonda çalıştıgını biliyor mu
Tabi ki biliyor. Yalanı seven biri değilim, ilişkinin başında açık açık söyledim.
hiç evlilik yapmış mı
Hayır, daha önce evlenmemiş
pavyonu nasıl bırakacaksın ki
Silah zoruyla çalıştırılmıyoruz.
fiziğin nasıl
Haddini aşma istersen kardeş.
payvonda ilişki başına mı para alıyorsunuz
Annen ilişki başına 100 TL alıyor.
maaşlı mı çalışıyorsunuz
bence ver
İleriye dönük düşünüyorum biraz. İleride yaptığım işi, geçmişimi yüzüme vuracak olması korkutuyor.
kendisi bilmiyorsa nerden ogrenecek
Hayır, biliyor ne iş yaptığımı
biliyorsa da bilerek evlenıyor yüzüne vuracagını sanmıyorum
Ha sektor git ordan
Gör tanı ona göre hareket et
Durumunu biliyorsa denemelisin
Yarın 4 Gün Sonra Başına Kalkarsa O Sıkıntı
Ailen yanında olmadığında adam yerine koymazlar
Evlen kurtul
Aceleci olma derim
Her insan bir şansı hak eder.
Hehe
Hayat senin ileriye dönük yüzüne vurursa sıkıntı
Güven verdiyse denemeye değer
Senin kararın
birliktede oluyormusun çıkaran oluyormu
Teklif eden oluyor, reddediyoruz. Israr eden olursa arka tarafta bulunan bir odaya alınıp sopalanıp kovuluyor. Biz eskort değiliz sonuç olarak
yani cok zengin falan olursa onlarda rusvet alirsa😀
Öyle bir durum 6 yıldır olmadı, bundan sonra da olmaz. Bazı konularda taviz olmuyor. Bu işin şakası yok, adamı poposundan işetirler.
iyi bari sozlesme falan var mı isi birakirsan yani şans ver bu isi yaptin bu soru hep aklinda olcak illaki kimle olursan o isin getirisi iste buda
Değmez
Şans verin
Iyıce tanıdınmı
Evet, uzun süredir arkadaşız.
Niyeti cıddımı
Evet şans ver
Teşekkür ederim