Evlilikte İletişim ve Sevgisizlik?

Merhaba arkadaşlar özellikle evli çiftlerden cevap bekliyorum. Biz eşimle 3 ayda evlenme kararı alıp evlendik birbirimizi tanımadık. Ilk baslarda tabi ki cok hevesli ve istekliydi ben bana gercekten duygusal anlamda hisler besledigini dusunuyordum. Sevdigi deger verdigi icin evleniyor diye dusundum ama sanirim yanildim. Ben 29 o ise 37 yaşında. Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz. Ne güldüğümüz şeyler aynı ne de zevklerimiz. Evine karşı sorumluluk sahibi işinde gücünde maddi durumunda sorun yok. Fakat en küçük meselede bana surat yapıp konuşmuyor küs kalan çocuklar gibi. Ben anac birisiyim severim sahiplenirim... sürekli evim temiz olsun yemeği eksik olmasın güzel giyinip karşılayayım güler yuzlu olayim küs olsam bile kahve yapayım meyve tabağı hazırlayayım pasta yapayım güldüreyim modundayim. Ne yapsam yaranamıyorum. Bu arada ben de öğretmenim fakat çalışmıyorum. Özeli istemedi diye işimden de çıktım. Eşim ise mühendis. Çocuk baskısı çok yapıyor yaşı geldiği için ben de acele etmeyelim henüz 3 ay oldu evleneli diyorum. Balayına gitmedik haftasonlari bir aktivite yapmiyoruz yaptığımız tek şey kayinvalide ziyaretleri ve market alışverişi.
Böyle yapacaksan bosanalim ilgi sevgi istiyorum da dedim yine de değişmedi. Gün içerisinde beni hiç aramıyor merak etmiyordu. Kavga ede ede en sonunda rutine bindirdi öğlenleri bir kez arar... bir gun iyi olsak 3 gun kotuyuz... Evliligimi nasıl sürdürmeliyim onun bana davrandığı gibi soğuk mu olayım ne yapayım bi akıl verin. Sevgi eksikliği var ben ilgilensem de o işine gelince bana yanaşiyor işine gelmeyince yüzüme bile bakmıyor sohbet etmiyor goz temasi bile kurmuyor... Çok sıkıldım gerçekten neden evlendim ki diye üzülmekten kendimi alamıyorum.
Evlilikte İletişim ve Sevgisizlik?