Arkadaşlar sevgilimle ilişkim çok güzel yolunda ama artık garipsemeye başladım. Hiç sevmeyecegim öyleyse yanıma koymam dediğim hareketlerin hepsi onda var begendiğim tip degil yaşca büyük. Bana uymayacak çogu şey onda var fazlasıyla. İlgimi çekebilecek hiç bi özellik yok. Ama delirmek üzereyim. Her saniye onu düşünüyorum. Asla vazgeçmem dedigim planlarımı iptal ettim herşeyi ona göre düzenledim. Her rüyamda kesinlikle var. Garip bi şekilde uzaklaşmak istesemde asla uzaklaşamıyorum. Ayrılma kararı alıyorum bi bakıyorum işleri daha da ciddiye bindirmişim ona hediyeler almışım istediklerini yapmışım. Son 3 4 aydır her gece rüyamda. Her şekilde. İki dakika uyuklasam onu görüyorum. Rastegele bi şekilde adını duyuyorum. Nasıl geçer ben artık kafayı yiyecegim. Bilinç altımdan çıkmıyor. Artık büyü yaptırdıgını düşünüyorum. Özellikle rüyamda onu görmelerim odamda aniden onun kokusunu almam sesini duymam cidden çok garip sebebi ne?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aaa bu benim son iliskimdeyken benn vallaha hiç de bir şey olmuyor bi güzel ayriliyorsun söyledi cümleleri dinlemiyorsun bile 1 hafta 10 gün üzülüyorsun sonra yeni kismetler 😂
Kız ayrılamıyorumm geçen saydım sövdüm ayrılmaya gittim bi baktım hediye almışım çocuga yapışmışım geziyorum. İlk teklif ettigindede reddetmek için aradıgımda çıkmaya başlamıştık.
😂😂😂vallaha bu bennn adamı hediyelere bogmustum hakliyim kavga ediyorz morali bozuldu ya diyip is yerine hediyeler yigdim bacim bacim hic kiymeti olmuyor ayril o da oyleydi cok yogunum hiç vaktim yok uykum var vs vs is yerine gittim bos beles oturuyor kimse calismiyor diye sikayetci ise gec kaliyor en yakin arkadasim orada ise basladi hepsinden haberdar oldum yani o iş yalan seni umursamiyor bunu en iyi yasayan benim gel benim gazımla birak sana daha iyilerini buluruz
Knk bırakabilsemm. Ay hep kandırılıyorum sanırım bilmiyorum son bir aydır ayrılmak istedigimi biliyor ve aileler tanıştı bu son bir ayda. Ve tuhaf bi şekilde benim istegimle oldu gibi. Konuşmayıp uyursam düşünmem diyorum rüyama giriyor.
Bak gel güzelim ayrıl yapma kendine bunu ilerde evlenirsin çocuğun olur ozaman dönmesi daha Zor
Sen nasıl başardınnn
Takip isteği at tum ozelimi burayami dokeym 😂
Yazdımm
Asik etme buyusu yaptirmis olabilir ama arkadasin oyle seylere merakli biri mi?
Falcı çevresi var
Reelde ansizin onu goruyomus gibi oluyor musun? Bu buyu yapilmissa sevmedigin birini seviyor hale geliyorsun
Görmeyi bırak sesini bile duyuyorum odada her yeri kapatıyorum yinede bi anda odada buram buram kokusu esiyor. Bildigin kapalı odada rüzgar gibi düşün.
Bildigin guvenilir bir Hoca varsa baktir
Yok maglesef ya
Büyü diye bir şey yok. İlgi gördüğün tek kişi o olduğu için ona alışmışsın, yalnız kalmaktan korkuyorsun. Bilinçaltın onu benimsemiş.
İlgi gördügüm tek kişi o degildi ki. Ondan önce felaket bi çevrem vardı ilgi konusunda hiç bi sıkıntım yoktu
Bir şekilde seni etkiliyor farkında olmasan da.
O da olabilir manipülasyondanda şüpheleniyorum
Zeki biri olmalı.
Normalde degil ama konuşma ikna etme konusunda felaket
ya ne büyüsü inaniyonmu buna gerçekten sen tek boynuzlu atada inanıyorsundur ahahahaha
Knk önceden yapan kişileri tanıyordum bayada tutuyordu.
Domuz büyüsü
O ne
Ruhuna kadar bağlamış
Nasıl geçer
Önce bir düş al sirkeli su ile bekle bi bak duruma geçmez ise yaz bana
Saç derimdeki bi rahatsızlıktan dolayı her duştan önce sirkeli suyla duş alıyorum daha sonra normal duş alıyorum
Hangi şehirdesin
Sivas
Hemşehrim
Sivaslımısın
Olabilirr