Aşk İlişkileri Nasıl erkekler çekici gelir? Leylalandım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ekonomik gücü olan cimri olmayan sevdiceğine hayatı kolaylaştıran erkek çekici ve güçlü gelir 😍😊 Güncellemeler+1 yıl Çalışıp kazanmayan erkek bir zahmet erkek olduğunu idda etmesin zatenn.. Nasıl erkekler çekici gelir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dgjkygkljgklk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sıcakkanlı iyiliksever canayakın sevgiye saygıya şevkate merhamete önem veren güçlü insandır 0 3 Yorumla Leylalandım +1 yıl Bi de iç güveysi olmayan Yorumla dgjkygkljgklk +1 yıl düşünerek konuşan düşünerek hareket eden bir erkek özgüvenli olur evlendiği zaman ailesi ile medeni bir şekilde yollarını ayırır iç güvey olarak yaşamaz bu tarz insanlar özgürlüğe bağımsızlığa önem verirler Yorumla Leylalandım +1 yıl Yaw he he masal anlatma Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Helal Leyla böyle işte 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesinlikle bende öyle düşünüyorum kadın için 1 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Asagidan hala resmin yok 0 4 Yorumla Leylalandım +1 yıl Gıdıma mı bakıcaksın hıı Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Yeap gidihina bakicam Yorumla Leylalandım +1 yıl Ee Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Gidikci hatun Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Herhangi bi erkek çekici gelmiyor 0 1 Yorumla Leylalandım +1 yıl Senin adına sevindim 😊😇 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı. Kesinlikle maddiyat ve çekicilik paralel gider 1 0 Yorumla
soleilgoddess Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Katılıyorumm 1 0 Yorumla
AkrepCandır Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl hepsı ve daha fazlası bende var :) 0 4 Yorumla Leylalandım +1 yıl Bi de kendi resmini koysaydın keşke 😒 Yorumla AkrepCandır +1 yıl kendı resmım o kadar guzelkı bunu bıle fake sanıyorsunuz vay be tesekkurler Yorumla Leylalandım +1 yıl Ya bırahh nice batheman ı koymuş bi de kandırmaya çalışıyor, hayranıyım kendisinin Yorumla AkrepCandır +1 yıl ondan daha ıyıyım gel canlıya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sıcakkanlı iyiliksever canayakın sevgiye saygıya şevkate merhamete önem veren güçlü insandır
Bi de iç güveysi olmayan
düşünerek konuşan düşünerek hareket eden bir erkek özgüvenli olur evlendiği zaman ailesi ile medeni bir şekilde yollarını ayırır iç güvey olarak yaşamaz bu tarz insanlar özgürlüğe bağımsızlığa önem verirler
Yaw he he masal anlatma
Helal Leyla böyle işte
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum kadın için
Asagidan hala resmin yok
Gıdıma mı bakıcaksın hıı
Yeap gidihina bakicam
Ee
Gidikci hatun
Herhangi bi erkek çekici gelmiyor
Senin adına sevindim 😊😇
Kesinlikle maddiyat ve çekicilik paralel gider
Öyle biri olsa kabul eder misin
Katılıyorumm
hepsı ve daha fazlası bende var :)
Bi de kendi resmini koysaydın keşke 😒
kendı resmım o kadar guzelkı bunu bıle fake sanıyorsunuz vay be tesekkurler
Ya bırahh nice batheman ı koymuş bi de kandırmaya çalışıyor, hayranıyım kendisinin
ondan daha ıyıyım gel canlıya
Sence
Aynı bennn 😃
Benim gibi
Yazsana bana
karizma ve beyefendi