- Potansiyel zekalarını en iyi şekilde kullanarak - Potansiyel zekalarını en iyi şekilde kullanmalarını sağlayacak akıllarını farklı yöntemlerle geliştirerek - Zeka türlerinin her birinde kendilerini olabildiğince geliştirerek - Yetenekli oldukları alanlarda kendilerini olabildiğince geliştirerek - Yeteneksiz oldukları alanlarda kendilerini olabildiğince geliştirerek - İlgi duydukları alanlarda araştırma yapıp bilgilenerek - Çeşitli eğitimlerle ses tonlarını, konuşmalarını, beden dillerini, yürüyüşlerini geliştirerek - Çeşitli terapilerle çeşitli iletişim becerilerini geliştirerek - Çeşitli meditasyonlarla ruhlarını arındırarak - Okuyup araştırarak estetik zevklerini geliştirerek - Sporla vücutlarını geliştirerek - Temiz, bakımlı olarak Kısaca; akıllı ve çalışkan olarak
Valla olabilir ya Böyle kendini kusursuz gibi gören yakışıklı erkekler Direkt tip odaklı ve kasıntı oluyorlar rahat hissedemiyorum yanında Ama bu çirkin ama karizmatik erkekler Kendini benimsemiş tipe takılmayan tek olayı tip olmayan komik erkekler valla 10 da 10 lar Sıfır kasıntılık
Resimdeki erkekler çok itici kıyafetlerini hiç beğenmedim... Tipsiz bir erkek kılık kıyafetiyle şıklığıyla bakımlılığıyla duruluyla yürüyüşüyle konuşmasıyla ses tonuyla oturup kalkmasıyla oturduğu zamanki karizmasıyla çekici olabilir tipsizdir ama altında son model araba vardır bu bile çekici gösterir onu 😊😊😊👍
Şu yaşıma kadar tecrübe ettiğim tek şey, tipin ortalamaysa ama girişkensen / ağzın laf yapıyorsa = kadının değerli hissetmesini sağlıyorsan her türlü öndesin tiple çok alakası olduğunu sanmıyorum. Hiç kimse Burak Özçivit değil kızlarda Fahriye Evcen değil birbirimizi kandırmayalım...
Yakışıklılık kendi başına çekicilik sunmaz. Güzel olmanın kendi başına yetmediği gibi... Zarafet ve asalet önemlidir. Albenisi olan insanlar, karşısındakinin zaafına hitap eden insanlar, görüntüsüyle vaad ettiklerinden çok daha fazla haz verirler hissettirdikleriyle.
Böyle birşey varsa, yani tipsiz erkek çekiciliği.. Tipsiz erkekler, karşı cinse çekici geldiyse ve bir ilişkiye başladılarsa, davranışlarına daha dikkatli olmak zorunda. Çünkü onlar için bir ilişkiye başlamak ve o ilişkinin sürekliliğini sağlamak, sırat köprüsünden geçmek gibi birşey olur. :(
Birçok karşı cinsle çıktım. Atletik vücut ve sempatik tip olarak adlandırdı kadınlar. Yakışıklı diye bir tanımlama pek yapılmadı. fotoğrafta beğenmediği beni gerçek hayatta beğenenler oldu. Tipim değilsin ama seninle iyi hissediyorum diyenler. Bu genelde insanları tanıma, karakterlerin uyuşması ve hayata benzer pencerelerden bakma ile ilgili aslında. Ne istediğini bilmeyen ya da neyi neden yaptığını anlamlandıramayan kadınlara kralı da gelse anlaşamaz. Çok kasmamak gerek.
Yerine göre cool yerine göre sempatik tavırlar hep bir adım öne çıkarıyor bence erkeği ve tabiki centilmen oluşu. Tabiki bakımlı, giyimine, temizliğine önem veren biriyse bu da şansını arttırıyor.
Bir söz var bilir misiniz? Kızların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın diye. Kızlar yalancı çünkü :D Çok yalan söylüyorlar. Erkekler size tavsiyem, kızlara inanmayın. Onların sadece ne yaptıklarına bakın.
Bence herşey tıp değildir. Karakter dir. Ağzı iyi laf yapan Sempatik olmayı başarabilen. Para da önemli. görünüm sadece 1 dikkat çeker. Ama temiz, bakımlı olması, giyimine önem veren kişiler daha çok dikkat çeker.
Bence kişisel bakımına dikkat etmesi 2 0 önde başlatır, kendinden emin tavırları da bunu destekleyerek yükseltir. Öz güveni, hal ve hareketleri derken adam zaten bir karizma olur ve tipe o kadar da gerek kalmaz zaten ister istemez o insana hayranlık duygusu veya başka herhangi bir duygu beslemeye başlamış olursun. Bunun sonunda illaki çevresindeki 7 kızdan en az 2 si ondan kesin hoşlanmaya başlar.
Sempatik güler yüzlü kısım genelde hep gözüme bir yakışıklı gelir sonra sosyal medyada resmine bakarım derim buna mı tatlı dedim sonra yine görürüm ayhhh çok tatlı tamamen enerjiyle alakalı bence
Kızların son aylarda üzerinde durduğu konulardan biridir. Zira evlenme çağları yaklaştığı için erkek olsun taştan olsun yeter ki evleneyim demeleri adına zemin hazirlamaktadirlar.
Erkek çirkinse ve uzun değilse çekici olması imkansız gibi bir şey kadınların hiçbirisi istemez. Giyimle ve fizikle saç ve cilt bakımıyla biraz çekici olabilirsin
Aynı Tipsiz kadınlar nasıl çekici hale geldiyse o da o yöntem ile gelebilir.
Bu arada Çirkin Erkek yoktur Bakımsız erkek vardır... Sıradanlığı seviyor bu haline çirkin Diyemezsiniz Sizler de zamanenin sümüklü fatma-ayşeler iydiniz...
Büyük burun, kepçe kulak bazen avantaj olabilir. Ya Prada’nın ya da Gucci’nin yeni yüzü olan kız mesela çok güzel değil ama dünyaca ünlü markaların yüzü olcak
@1bardakrakı Dedeni diyorum bekarken BMW si varmıydı. o kadar kişi beğenmemiş senin yorumunu senin gibilerinden kimse yuva kuramıyor. Tabi gönül isterdi ki BMW olsun ama yok işte ikinci sınıf insanmı oluyorum. Erkeğin karizması karşı cinse saygılı olmasıdır.
Olabilir ama dış görünüşle değil sempatik tavırlarıyla
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızlar çirkin erkeğin sözlerinden çıkmayacağını, dürüst olacağını ve aldatmayacağını düşünür de gerçekte öyle değildir tabi. Çirkin erkek bunun farkındadır ve olabildiğince bütün fırsatı değerlendirir.
Bence daha fazla ilgi alaka göstererek daha çabuk kız tavlarlar yakışıklılar sadece kendi egolarını düşündükleri için genelde güzel kızların yanında hep tipsiz erkekler vardır 😄
En İyi Cevaplar