Arkadaslarim falan eşimden kısa bir surede haberleri oldu. Yani nişan sırasında haberleri oldu. Nişandan kisa bir sure sonra da evlendik. Eşimin babasi hollandalı. Annesi türk. Uzun yillar hollanda da kalmışlar oranın kültürüne daha hakim diyebilirim. Aradaki farkı hissedebiliyorum zaman zaman.
Nişanlandıktan sonra da nasil biri diye soruyorlardi normal karşıliyordum hani yeni öğrendiler, merak ediyorlar diye ama evlendim ama hâlâ soru soruyorlar. Evlilikte nasıl, sana davranislari nasil, turk erkekleri gibi mi bizim tarafa mi cekmis, bir tanesi de bu yabancilar yatakta iyi oluyor yatakta iyi mi diye bile sordu. Icimden yuh dedim ama karşılaştırma yapacak çeşitliliğe sahip değilim diye cevap verdim. Surekli eşimle ilgili sorular alıyorum ve bu beni artik rahatsiz etmeye başladı.
Nişanlandıktan sonra da nasil biri diye soruyorlardi normal karşıliyordum hani yeni öğrendiler, merak ediyorlar diye ama evlendim ama hâlâ soru soruyorlar. Evlilikte nasıl, sana davranislari nasil, turk erkekleri gibi mi bizim tarafa mi cekmis, bir tanesi de bu yabancilar yatakta iyi oluyor yatakta iyi mi diye bile sordu. Icimden yuh dedim ama karşılaştırma yapacak çeşitliliğe sahip değilim diye cevap verdim. Surekli eşimle ilgili sorular alıyorum ve bu beni artik rahatsiz etmeye başladı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
inan türk kadını yabancı erkeği merak ediyor snein yine iyi benima rakdşaın eşi zenciydi neler sordular neler
merak merak daha da ileri giderler
yatak muhabbetine girerler yakında
meraklı melahat hepsı meraklarını gıder işte boş ver
Bence çizgini köy böyle sorular sormayın diye onları uyar çünkü hoş değil saçma sapan şekilde
Normal kadınlar kendi aralarında bunları konuşuyor sorun etme
Bencede saçam evliliğn nasıl gidiyor ama öel sorular sormuşlar aende izin veeme
Sorun kişilere rahatsızlığını dile getirebilirsin.
sende kocamda yatakta canavar gıbı de
Nasıl soru
Özel hayata saygi de
ögrenmek istiyorlar