Güncellemeler
+1 yıl
Adam sizli bizli konuşuyor benimle ve kalbiniz çok temiz diyor hemen fesatlanmayın ya
Güncellemeler
+1 yıl
Instagramda bana alarm kurmuş ne zaman hikaye paylaşsam anında girip bakıyor ve etkileşimde bulunuyor sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Adam yalayıp yutmak istiyor bunu duymak isstedin sanırım şimdi gidip cafede buluşabilirsin kocana uydurcan güzel bı palavra bulda basilma sonra
Ya mal mısın
cocuk ruyadan uyan gerçek dunyaya dön bı parka çık hava al
ojelerını tazele lkahvenı ıc kendıne gel
Yaşı ve senşn ile olan münasebeti ve samimiyetini yazmamışsın. İnsani de olabilir, niyeti sana aşk vadetmek te olabilir.
Ben 32 o 42 yaşında o bekar ve baya baya holdingi filan var
Hehe bekar hemde iş insanı sana bakacak 😀😀😀😀
@JaponMakineleri yaw ergen bi git sorumdan
Sen de baya baya holdinglerine takılmış gibisin. Neden sen ve neden seni seçsin mesela? Bunca varlığı, zenginliği olan bir adamın hayatında kimler vardır, hiç düşündünüz mü? Bir macera istemediğini kimse iddia edemez. Neden evli bir kadına kafayı taksın. İstese anlık, saatlik, günlük, gecelik neler neler bulur.
Biliyorm bulur ve buluyordur da zaten benim anlamadığım nokta da tam burası işte bana neden yazıyor bir senedir?
Bulur tabi sana mı kaldı tonlarca bekar kızlar var holding avcısı 😀
@JaponMakineleri benim sorumda benden çok cevabın var işsiz ergen ya
Bence sen ya trol yapıyon ya da o dediğin kişi sahte holding sahibi veya kafadan kırık şizofrenin birisi 😀
@JaponMakineleri yaw he he tamam senin dediğinden git sorumdan defıolll
Engelleyin gitsin, bu kadar. gerilmeyin.1 senedir sana yazacak kadar cesareti ve boşluğu nasıl buluyor dedrm kızarmısın? Kim bu ve ne alaka ki seni nerden ve nasıl tanıyor, numaran onda ne arıyor?
Sen ne hissediyorsun önce onu bi netle… Yorum kısmını sonraya bırak..
Ben hoşlanıyorum ama yanlış bişey yapmam
Bak canım, eğer hoşlanıyorsan bu iletişim böyle devam ettiği sürece, sana bu ilgiyi gösterdiği sürece sonu seks ile bitecek bu belli… Sen istediğin kadar yapmam de, şuanki hayatında her şey kusursuz olsaydı o şahsın farkında bile olmazdın veya zaten çoktan göndermiştin hayatından.. Demek ki sende de birşeyler eksik, bu bir başka kişiye karşı hoşlanmaya dönmüş.. Kendine dürüst ol önce…
Evet bu doğru
Eksik olanın ne olduğunu da netle bir şey yapmadan önce.. eksik olan kocanın ilgisiyse, bunu onunla konuş, mutsuzluğunu bilsin. Başka şeyler eksikse, diyecek bir şey yok, kendi hayatın, içinden gelen sesi dinle…
Sana ilgisi var bazı karaktersizler evli kadınlardan hoşlanıyor ne yazıkki..
Çok düzgün birisi yaa
Düzgün birisi olsa evli çocuklu birisine bu şekilde yaklaşmaz... eşin duysa iyi olmaz... senin eşine bir kadının yazdığını düşün ne hissedersin..
sende buna hala yuz veriyorsun karakterinize ayri yuzunuze ayri tukurmek lazimda iste tukuruge yazik
sana yükselmiş. bebeği öp demeside seni de öpülmeye değer buluyor.
Böyle mi gerçekten
burada ağzı olan konuşuyor. buradakileri takma kafaya. mutluluğun peşinden git.
Hee hee sana neye yavşıyor peki, kendini avutma sen bile sorarken amacını öğrenmeye çalışıyorsun
Nedennn?
Evli bir kadın ile bir adamın işi ne olabilirse ondan cinsellik
sende ona karsı bırseyler hıssedıyormusun kacamak olabılır mı?
O hissediyor mu
bence tek gecelık olabılır gıbı duruyor ıstermısın
Tabi ki hayır
pekı o zaman ıyı gunler
Seninde hoşuna gitmiş
Cunku kşarrr 😀
@JaponMakineleri ne merak ettin sorumu ya 😂
Merak etmedim senin tuzun bozuk onu dile getiriyorum 😀
Bu adam seni yakında öper söylim
Nerden anladın?
Yani bu kadar ilgili olmak seni istediğini gösterir
İşle ilgili ortak organizasyonlar düzenliyor sırf sanki benimle iletişimde kalabilmek için
Bu bir bahane de olabilir, çocuk üzerinden yakınlaşmak istiyor olabilir, belki sende ilgi duyuyorusundur, yatmak isteyebilir
Hamile olduğumu ondan sakladım duyunca baya bayaaa bozuldu iletişimi kesti yeni yeni yazıyor
Yani bir beklenti içinde olduğu kesin sana karşı, fakat buna bozulmasına gerek yok çünkü sen evlisin bunu biliyor smacı arkadaş olmak da olabilir seks de
Nasıl arkadaş yani ben niyetini nasıl çözerim Off
Biraz sende ilgi göster yani ağırdan sat kendini konu cinseliktrn açılınca zaten belli eder kendini buluşalım görüşelim vs başlar
Kahve içmek istiyor birlikte
Kahve içmek isteyebilir ama bundan seni istediğini çıkartamayız, kahveden sonrası önemli istersen sende bir adım at
Ne gibi bir adım
Kahveyi kabul et ona ilgi göster bakalım br olanak
Başka şehirlerdeyiz
O zaman kahveyi nasıl içeceksiniz
Neden fırsat veriyorsun kestir at
Kadınlar bunu asla yapmaz eline geçen fırsatı değerlendirir 😀
ne olacak amacı tabi ki düdüklemek
Evliler d2 bekarlar gibi yoldan çıkmış
Eşin biliyormu bu adamla konuştuğunu
Kocana söyle de anasını öpsün bi onun
Adamsa öper 😀
Kocan ne diyor